Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Επιλογές Αναρτήσεων ποικίλου ενδιαφέροντος Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Επιλογές  Αναρτήσεων  ποικίλου  ενδιαφέροντος  Παρασκευή  10  Οκτωβρίου  2014   :

  

 
 *** Δείτε πως ήταν ο Λευκός Πύργος πριν από έναν αιώνα - Εκπληκτική 3D αναπαράσταση!!!
  
Δύο καλλιτέχνες, ο 3D animator Βλαδίμηρος Νεφίδης και ο μοντέρ Δαμιανός Μαξίμοφ δημιούργησαν ένα μοναδικό 3D βίντεο το οποίο απεικονίζει τον Λευκό Πύργο, όπως ήταν στις αρχές του 20ου αιώνα.
Οι καλλιτέχνες βασίστηκαν για τη δημιουργία του βίντεό τους, σε φωτογραφίες και σχέδια της εποχής εκείνης. 
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι έβλεπαν επισκέπτες και περαστικοί:
 http://youtu.be/pGWpriwXMfc ,3D Αναπαράσταση Λευκού Πύργου, Θεσσαλονίκη, αρχές 20ου αιώνα.



***  8 κανόνες για να μην κολλήσετε ποτέ μια ίωση
      iwsiLΈως και πέντε χρόνια από τη ζωή μας, μας στοιχίζουν οι ιώσεις, οι λοιμώξεις του αναπνευστικού δηλαδή, οι οποίες σύμφωνα με έρευνα εκδηλώνονται 6-8 φορές τον χρόνο στα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών και 2-6 φορές τον χρόνο στα μεγαλύτερα παιδιά και τους ενήλικες, με μέση διάρκεια μία εβδομάδα.
Μπορεί οι αριθμοί αυτοί να σας φαίνονται υπερβολικοί, ωστόσο για τους επιστήμονες είναι απολύτως λογικοί, αφού για τις ιώσεις ευθύνονται δεκάδες διαφορετικοί ιοί.
Δείτε πώς μπορείτε να προστατευθείτε σύμφωνα με τους ειδικούς:
Κρατήστε ζεστή τη μύτη σας
Όταν περπατάτε στους υπαίθριους χώρους, να τη διατηρείτε ζεστή καθώς έτσι είναι πιο ανθεκτική στις επιθέσεις των ιών.
Αποφεύγετε τις χειραψίες
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Aberystwyth υποστηρίζουν ότι η χειραψία μεταδίδει 10 φορές περισσότερα μικρόβια απ’ ό,τι οποιαδήποτε άλλη μορφή επαφής χεριού με χέρι.
Πλένετε τα ρούχα σας με καυτό νερό
Να θυμάστε ότι οι ιοί των αναπνευστικών λοιμώξεων επιζούν στις πλύσεις των 30 και 40 βαθμών Κελσίου.
Μην τρώτε ζάχαρη
Μελέτες του Πανεπιστημίου LomaLinda στην Καλιφόρνια έδειξαν πως επί 5 ώρες έπειτα από την κατανάλωση 100 γραμμαρίων ζάχαρης, τα κύτταρα του ανοσοποιητικού είναι πιο αδύναμα και εξοντώνουν λιγότερους επιβλαβείς μικροοργανισμούς από το φυσιολογικό.
Να κοιμάστε επαρκώς
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Γέιλ υποστηρίζουν ότι όσοι κοιμούνται λιγότερες από 7 ώρες κάθε βράδυ έχουν τριπλάσιες πιθανότητες να «κολλήσουν» κάποια ίωση.
Προσέχετε τους διπλανούς σας
Όσοι κάθονται σε απόσταση δύο θέσεων από έναν άνθρωπο με ίωση, έχουν ιδιαίτερα αυξημένο κίνδυνο να «κολλήσουν», σύμφωνα με μελέτη του Εθνικού Πανεπιστημίου της Αυστραλίας, στην Καμπέρα.
Ανοίξτε τα παράθυρα
Οι πιθανότητες ενός ανθρώπου να κολλήσει μία ίωση είναι 99,9% όταν βρίσκεται μαζί με έναν ασθενή σε ένα αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα, αλλά μόνο 20% όταν τα παράθυρα του αυτοκινήτου είναι ανοιχτά.
Πλένετε συχνά τα χέρια σας
Η μετάδοση των ιών του κρυολογήματος, της γρίπης και της γαστρεντερίτιδας σε ένα γραφείο μειώνεται κατά 80% με το καλό πλύσιμο των χεριών πριν από το φαγητό, σύμφωνα με επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. [onmed.gr]

***  ΣΟΚ: ΖΩΟΘΥΣΙΑ…οι ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ αποκεφαλίζουν άνδρα στο ΙΡΑΚ (ΠΡΟΣΟΧΗ-ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
Ένας ακόμη δημόσιος αποκεφαλισμός άνδρα στο Ιράκ από το Ισλαμικό Κράτος. Το πλήθος κραυγάζει Allahu Akbar! Αυτή τη φορά η ανθρωποθυσία… δεν επιτελείται με μικρό μαχαίρι.Χρησιμοποιούν μια παραδοσιακή χατζάρα. Το θύμα είναι καθηλωμένο στα γόνατα.Φοράει κουκούλα στο κεφάλι.Το κεφάλι του το έχουν εναποθέσει σε ένα κούτσουρο. Του το κόβουν στεγνά αφού δέχεται το χτύπημα στον σβέρκο.Το αίμα κατακλύζει το χώρο.Αυτή είναι κανονική ζωοθυσία.( voxnews.info 08/10/14) Το  βίντεο  απεσύρθει ...

*** Διαβάστε: Έτσι θα βγάζουν «στο σφυρί» τα σπίτια μας....

Στο «σφυρί» βγαίνει η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη μεγάλη φορολογία και στις επιπτώσεις της κρίσης.                    Στο τέλος του έτους λήγει η νέα προθεσμία για την άρση της προστασίας πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία, με την κυβέρνηση, όπως λένε συνεχώς από το Υπουργείο Ανάπτυξης, να αναζητεί τρόπους για να μην χάσουν τα σπίτια τους οι φτωχοί πολίτες.    Η τρόικα πίεζε συνεχώς για αλλαγές στο πλαίσιο των πλειστηριασμών, αφού έβλεπε ότι το καθεστώς που ισχύει έως και σήμερα δημιουργεί εμπόδια και οι διαδικασίες κηρύσσονται στις περισσότερες περιπτώσεις, άγονες.
Το κράτος από τη δική του πλευρά θέλει να βάλει χρήματα στα ταμεία του «όπως όπως», από την αναγκαστική εκποίηση ακινήτων που έχουν κατασχεθεί για χρέη προς την εφορία.      Τι ισχύει σήμερα
Μέχρι και σήμερα βγαίνοντας ένα ακίνητο στο «σφυρί» η ελάχιστη τιμή του πλειστηριασμού ξεκινά από την αντικειμενική του αξία. Η κρίση έχει καθηλώσει την αγορά ακινήτων, ενώ οι εμπορικές αξίες είναι πολύ χαμηλότερες από τις αντικειμενικές. Άρα κανείς δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει από πλειστηριασμό ένα ακίνητο, γνωρίζοντας ότι στην «αγορά» υπάρχουν χαμηλότερες τιμές για ένα αντίστοιχο κτίσμα.    Εφόσον λοιπόν, η διαδικασία κηρυχθεί άγονη, τότε το δημόσιο ή η τράπεζα που βγάζει το σπίτι σε πλειστηριασμό, μπορεί να ζητήσει από το δικαστήριο να θέσει ελάχιστη τιμή κατά το δοκούν. Ωστόσο, οι ρυθμοί για αυτή τη διαδικασία είναι ιδιαίτερα αργοί.   Το νέο πλαίσιο                                                                                                                              Η συμφωνία τρόικα – κυβέρνηση θέτει νέο πλαίσιο αρχικά στην τιμή εκκίνησης ενός πλειστηριασμού. Η τιμή θα ξεκινά λοιπόν, στα 2/3 της αντικειμενικής αξίας και όχι στο 100% που ίσχυε μέχρι σήμερα.
Οι δυο πλευρές συμφώνησαν και στο τι θα γίνεται αν ο κριθεί ο πλειστηριασμός άγονος, με στόχο να βγαίνουν στο «σφυρί» πιο γρήγορα τα κατασχεθέντα ακίνητα.   Αν λοιπόν ένας πλειστηριασμός κριθεί άγονος, τότε η τιμή εκκίνησης δεν θα καθορίζεται από το δικαστήριο, αλλά αυτομάτως θα μειώνεται από τα 2/3 της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου, στο 50%.
Αν και τότε δεν υπάρξει αγοραστής, το δημόσιο ή η τράπεζα που βγάλει το ακίνητο σε πλειστηριασμό, θα μπορεί να στείλει αίτημα στο δικαστήριο για μείωση της τιμής εκκίνησης κάτω από το 50% της αντικειμενικής αξίας.                    Παράδειγμα: Έστω ότι μια τράπεζα βγάζει στο «σφυρί» ένα σπίτι, καθώς ο ιδιοκτήτης του δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειό του.
Η αντικειμενική αξία του σπιτιού είναι 300.000 ευρώ, συνεπώς η τιμή εκκίνησης για τον πρώτο πλειστηριασμό θα είναι τα 2/3, δηλαδή οι 200.000 ευρώ.                   Αν κριθεί άγονος, τότε θα πέσει στο 50% της αντικειμενικής αξίας και θα βγει στο «σφυρί» στις 150.000 ευρώ. Αν και τότε δεν βρεθεί αγοραστής θα μπορεί η τράπεζα να πάει στο δικαστήριο και να ζητήσει νέα μείωση της τιμής εκκίνησης κάτω από τη μισή αντικειμενική αξία, δηλαδή κάτω από τις 150.000 ευρώ.hellasforce.com
***  ΝΑΙ!!!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ!!!BOSTON GLOBE!!!
Χρονοκάψουλα από το 1901 κατόρθωσαν σήμερα να ανοίξουν επιστήμονες στη Βοστώνη.
Ήταν κρυμμένη από τότε μέσα σε ένα από τα χαρακτηριστικότερα σύμβολα της πόλης, το άγαλμα του χρυσού λιονταριού, που βρίσκεται στην οροφή του ιστορικού «Old State House», δηλαδή του παλιού κυβερνείου της πόλης.
Το μεταλλικό κουτί, μέσα στο οποίο κρύβονταν αναμνηστικά που είχαν επί τούτου τοποθετήσει οι αρχές της εποχής, είχε τοποθετηθεί μέσα στο κεφάλι του αγάλματος. Το γεγονός προκαλούσε πονοκέφαλο στους επιστήμονες, που έψαχναν τρόπο να το ανοίξουν χωρίς να το καταστρέψουν.
 Τελικά ο τρόπος βρέθηκε και όντως η χρονοκάψουλα άνοιξε. Οι επιστήμονες μπόρεσαν να αποκολλήσουν το στέμμα του λιονταριού από το κεφάλι και έτσι να φτάσουν το κουτί και να το ανοίξουν. Η τελετή διοργανώθηκε παρουσία του Τύπου και με live κάλυψη από διάφορα μέσα. Μάλιστα, η εφημερίδα Boston Globe, στην ηλεκτρονική της μορφή κάλυψε το γεγονός, όπως είχε κάνει η έντυπη έκδοσή της το 1901, όταν το κουτί είχε τοποθετηθεί αρχικά.
Τελικά αποκαλύφθηκε ότι η χρονοκάψουλα έκρυβε ένα κόκκινο βιβλίο και κάποια άλλα αντικείμενα, τα οποία όμως δεν εξετάστηκαν περαιτέρω, καθώς θα πρέπει άμεσα να μεταφερθούν σε προστατευμένο περιβάλλον, ώστε να μην αλλοιωθούν από τις συνθήκες της ατμόσφαιρας. 
Το ρεπορτάζ της Boston Globe το 1901 είχε τίτλο «Λιοντάρι και Μονόκερος: Χάλκινο κουτί θα τοποθετηθεί στο κεφάλι του βασιλιά των ζώων» και έγραφε χαρακτηριστικά πως το κουτί περιέχει «συνεισφορές από το κράτος και την πόλη, φύλλα εφημερίδων της εποχής, το όνομα του κατασκευαστή των γλυπτών και άλλα, τα οποία θα είναι πολύ ενδιαφέροντα όταν το κουτί ανοιχτεί πολλά χρόνια αργότερα».  
Το λιοντάρι κατέβηκε πρόσφατα από την οροφή του Old State House για εργασίες συντήρησης, όταν ένας από τους υπευθύνους αποφάσισε να ερευνήσει ο ίδιος έναν από τους «αστικούς μύθους» της Βοστώνης. 
defencenet.gr

***  ΒΙΝΤΕΟ - ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
Φρίκη προκαλεί το βίντεο που δείχνει επίθεση με αυτόματα όπλα σε πορεία άοπλων Κούρδων στην πόλη Dargeçit της Τουρκίας. Το πλήθος πήγαινε στην κηδεία Κούρδου που είχε σκοτωθεί σε επεισόδια το βράδυ της Τετάρτης.
Σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα υπάρχουν 10 τραυματίες, ενώ γίνεται λόγος και για νεκρούς, χωρίς να προσδιορίζεται ο αριθμός τους.
Σύμφωνα με κουρδικές καταγγελίες πυρ άνοιξαν στρατιωτικές δυνάμεις του τουρκικού κράτους.
Υπενθυμίζεται ότι η Dargeçit είναι μία από τις πόλεις στα βάθη της Τουρκίας, στα εδάφη του Κουρδιστάν, στην οποία η τουρκική κυβέρνηση έχει βγάλει το στρατό στους δρόμους εξαιτίας των μαζικών διαδηλώσεων και των επεισοδίων με αφορμή τη στάση του Ερντογάν στην πολιορκία της Κομπάνι από το Ισλαμικό Κράτος.
Εκτός ελέγχου μοιάζει πλέον η κατάσταση στην Τουρκία με τους Κούρδους να συγκρούονται ανοιχτά σε όλες τις μεγάλες πόλεις με δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας και το στρατό. Οι διαδηλώσεις έχουν πάρει σε πολλές πόλεις τη μορφή αντάρτικου πόλης με ένοπλες συγκρούσεις και εκατοντάδες τραυματίες.
Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 41, με τον αριθμό ωστόσο να μην έχει αποσαφηνιστεί με ακρίβεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον τουρκικό Τύπο, οι τραυματίες, κυρίως από την πλευρά των Κούρδων διαδηλωτών, ξεπερνούν τους 1.000, ενώ οι τουρκικές αρχές έχουν προχωρήσει σε πάνω από 4.000 συλλήψεις.
Μετά την Κωνσταντινούπολη που έκανε την εμφάνισή της και η εθνικιστική ισλαμιστική οργάνωση Γκρίζοι Λύκοι εναντίον των Κούρδων, στην Γκαζιαντέπ, μία πόλη στην περιοχή του Κουρδιστάν, κοντά στην Κομπάνι, οι συγκρούσεις ήταν σφοδρές με τρεις Κούρδους νεκρούς.
Αντίστοιχες συγκρούσεις των δυνάμεων ασφαλείας αλλά και των Γκρίζων Λύκων με τους Κούρδους διαδηλωτές έλαβαν χώρα και στα Άδανα.
Στη Μπινγκόλ τρεις υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της αστυνομίας σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ο αρχηγός των τοπικών δυνάμεων ασφαλείας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από επίθεση με πολυβόλα. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για χτύπημα του κουρδικού PKK.
Σύμφωνα με τη Χουριέτ, αργά το βράδυ της Πέμπτης άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον μιας ομάδας αστυνομικών οι οποίοι διεξήγαγαν έρευνα σε χώρο εργασίας που καταστράφηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από μία εβδομάδα ο φυλακισμένος ηγέτης του PKK, Αμπντουλάχ Οτσαλάν είχε στείλει τελεσίγραφο στην Τουρκία, προειδοποιώντας ότι εάν δεν στηρίξουν τους Κούρδους στην Κομπάνι και πέσει η πόλη στα χέρια των τζιχαντιστών, αυτό αυτομάτως θα σημάνει τη λήξη της εκεχειρίας των Κούρδων με την Άγκυρα.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι Κούρδοι, οι οποίοι ανέρχονται σε περίπου 40 εκατομμύρια και αποτελούν σχεδόν τον μισό πληθυσμό της Τουρκίας, κάνουν λόγο πλέον ανοιχτά για «κουρδική επανάσταση». Χαρακτηριστικός είναι ο όρος #Kurdishrevolution που έχει κατακλύσει το Twitter.
http://youtu.be/8-6nTmn08QY ,









~* http://youtu.be/7q-97-fYc2Y ,.



***  Συνελήφθησαν παπάς και παπαδιά με 220 κιλά χασίς! 
Αυτό και αν είναι ανήκουστο! Παπάς και παπαδιά στο Ηράκλειο Κρήτης κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών. Και όταν λέμε εμπορία, όχι για 1 και 2 κιλά, αλλά για 220 ολόκληρα κιλάς χασίς!
Μια νύχτα, λοιπόν, στο κρατητήριο πέρασαν παπάς και παπαδιά, ενώ η κοινωνία του Ηρακλείου παραμένει ανάστατη.

Ο κατηγορούμενος, γνωστός στο Ηράκλειο και ως «παπα-Καλάσνικοφ», δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές, καθώς και στο παρελθόν είχε συλληφθεί, όταν είχε επιχειρήσει να απαγάγει έναν άνδρα με την απειλή Καλάσνικοφ!
Συγκεκριμένα, ο παπάς και η παπαδιά εμπλέκονται έμμεσα στην υπόθεση, καθώς αυτός που εντοπίστηκε στον Πειραιά, με τα 220 κιλά χασίς και με 120.000 ευρώ μετρητά, είναι ο αδελφός του παπά.
Ωστόσο, η οικογένεια έχει απασχολήσει πολλάκις κατά το παρελθόν τις αρχές. Έτσι, λοιπόν, εκτός από τα δύο αδέλφια, προσήχθη χθες και ο πατέρας του παπά, ενώ αναζητείται και άλλος ένας αδελφός.
Όλα αυτά στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Αστυνομίας στο νομό Ηρακλείου και Ρεθύμνου, με επίκεντρο την ευρύτερη περιοχή των Βοριζίων της Μεσαράς, αλλά και τα νότια του Ρεθύμνου, η οποία βρισκόταν σε εξέλιξη από χθες το απόγευμα.
Αστυνομικοί της Δίωξης, της Ασφάλειας, των ΤΑΕ, της ΟΠΚΕ, αλλά και πάνοπλοι άνδρες της Ομάδας Ειδικών Αποστολών, συνεχίζουν τις έρευνες σε σπίτια, αποθήκες και ποιμνιοστάσια ατόμων που σχετίζονται με τον Κρητικό συλληφθέντα στην Αθήνα. Έρευνες γίνονται ακόμη και σε εκκλησίες.   Τι άλλο θα δούμε…

***  Δείτε πως είναι οι ακτινογραφίες ενός ανθρώπου 445 κιλών
 aktinografies-anthrwpou-445-kilwn-1
  
Οι εικόνες που θα δείτε προκαλούν πραγματικό σοκ. Πρόκειται για την ψηφιακή απεικόνιση του σώματος του Βρετανού Keith Martin με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή.aktinografies-anthrwpou-445-kilwn-2Ο Martin ζύγιζε 445 κιλά και ήταν το θέμα μιας εκπομπής του 2013 στο Channel 5 με τίτλο «70 Stone & Almost Dead». Η εκπομπή αυτή κατέγραφε την προσπάθεια του Μάρτιν να χάσει βάρος και να σταθεί όρθιος για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια.
Στο μέγιστο του βάρους του ο Μάρτιν είχε Δείκτη Μάζας Σώματος 155 και οι γιατροί του έδιναν μόνο δυο χρόνια ζωής αν δεν έχανε άμεσα βάρος.aktinografies-anthrwpou-445-kilwn-3
Στη διάρκεια των εκπομπών, καταφέρνει να χάσει σχεδόν 160 κιλά και να σταθεί όρθιος ενώ παίρνει το OK για να χειρουργηθεί προκειμένου να αντιμετωπιστεί περαιτέρω το πρόβλημα του.
 aktinografies-anthrwpou-445-kilwn-5



*** ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ!!!!
Έτοιμο το «τελικό σχέδιο»...
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης  
          Γνωστή στον κόσμο της έρευνας του μεταφυσικού και της επιστημονικής φαντασίας είναι η υπόθεση του περίφημου “Alternative 3”
 (στα ελληνικά αποδόθηκε ως: «Εναλλακτική Λύση 3»), που ξέσπασε στη Μεγάλη Βρετανία στη δεκαετία του 1970 και γρήγορα προκάλεσε παγκόσμιο θόρυβο και αναστάτωση...
 Τι ακριβώς υπήρξε αυτή η υπόθεση; Ήταν μια δημοσιογραφική έρευνα ενός βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού, η οποία απέληξε και σε βιβλίο (που έγινε ανάρπαστο και “best seller” σε πλήθος χωρών), σύμφωνα με την οποία πάνω στον πλανήτη λαμβάνει χώρα μία απίστευτη συνωμοσία διεθνών παρασκηνιακών κύκλων – που κρύβονται πίσω απ’ τις υπερδυνάμεις – οι οποίοι προωθούν μια γιγαντιαία επιχείρηση: την Εναλλακτική Λύση 3, που αποσκοπεί στη μετοίκηση μίας συγκεκριμένης κάστας επίλεκτων ανθρώπων σε άλλο πλανήτη, επειδή έπεται σχετικά σύντομα η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ!!!
          Το όλο θέμα ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου του 1977, όταν ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός “Anglia TV” πρόβαλλε το πρώτο μέρος μιας έρευνας της δημοσιογραφικής ομάδας “Science Report” (στα ελληνικά αποδόθηκε ως «Επιστημονική Αναφορά»). Στη διάρκεια της εκπομπής λέχθηκαν και ακούστηκαν φοβερά και τρομερά πράγματα! Η έρευνα αφορούσε στην παράξενη και ανεξήγητη εξαφάνιση από προσώπου γης μιας σειράς Βρετανών και αλλοεθνών επιστημόνων σε σύντομο χρονικό διάστημα, φτάνοντας στο συμπέρασμα ότι τελικά επρόκειτο όχι για συμπτωματικό γεγονός, αλλά για «διαφυγή εγκεφάλων» σε παγκόσμια κλίμακα! Κάποιος δηλαδή απήγαγε αυτούς τους ειδικούς επιστήμονες, προφανώς για να τους χρησιμοποιήσει σε κάποιου είδους υπερ-πρόγραμμα, που έπρεπε να παραμείνει πάση θυσία άκρως απόρρητο!...
          Φυσικά η εκπομπή αυτή προκάλεσε σοκ στη Βρετανία και την επόμενη ημέρα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων κάλυπταν με τεράστια γράμματα το όλο θέμα! Αλλά η έρευνα συνεχίστηκε και βγήκαν στο φως και άλλα απίθανα και εκπληκτικά στοιχεία... Εξετάστηκαν μερικοί μυστηριώδεις θάνατοι, που δεν εξηγούνταν σαν απλά ατυχήματα, αλλά σαν κεκαλυμμένες δολοφονικές ενέργειες! Επίσης, μια σειρά άλλων, διεθνούς κλίμακας, υπόγειων συνωμοσιών ανάμεσα στους επιφανειακά θανάσιμους αντιπάλους της εποχής (ΗΠΑ και ΕΣΣΔ), που όμως στην πραγματικότητα έπαιζαν από κοινού ένα άσχημο παιχνίδι σε βάρος της ανθρωπότητας. Απολύτως μυστικές συναντήσεις ανάμεσα σε Αμερικανούς και Σοβιετικούς μεγαλοπαράγοντες πραγματοποιούνταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα σε... υποβρύχια κάτω από τους πάγους του Αρκτικού! Επρόκειτο για ανώτατα υπερμυστικά συμβούλια, τα οποία και καθόριζαν την τύχη του μελλοντικού κόσμου!...
          Και φτάνουμε στον πυρήνα του όλου ζητήματος. Τι άραγε διαδραματιζόταν μακριά από το φως της δημοσιότητας και με πλήρη άγνοια της ανθρωπότητας; Εξεταζόταν η επιβίωση του ανθρώπινου είδους, επειδή Αμερικανοί και Σοβιετικοί γνώριζαν πλέον πολύ καλά ότι Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Ότι δεν υπάρχει κανένα μέλλον πάνω σ’ αυτόν, άρα θα έπρεπε να βρεθεί και να εφαρμοστεί άμεσα μια λύση... Και για τον λόγο αυτό οι δύο δήθεν αντιμαχόμενες υπερδυνάμεις συνεργάζονταν μυστικά στο διάστημα, ενώ έσπευσαν να «βουλώσουν» το στόμα των αστροναυτών τους για τα όσα πρωτοφανή είδαν στο διάστημα και πάνω στο φεγγάρι...
          Μετά από έντονες συζητήσεις και την παράθεση πολλών απόψεων, μέσα σε έντονα φορτισμένο κλίμα από τον επικείμενο θάνατο της Γης (λόγω βασικά της ραγδαίας αλλαγής του κλίματος και των επερχόμενων καταστροφικών κατακλυσμών...), το παγκόσμιο αυτό υπερμυστικό συμβούλιο Αμερικανών και Ρώσων κατέληξε στην παράθεση τριών εναλλακτικών λύσεων για το μέλλον της ανθρωπότητας:
          Εναλλακτική Λύση 1 (Τρύπημα της Γης-«θερμοκήπιου»). Πυροδότηση μερικών στρατηγικά τοποθετημένων πυρηνικών βομβών ψηλά στην ατμόσφαιρα, έτσι ώστε να ανοίξουν τρύπες στον εκεί συσσωρευμένο μανδύα του διοξειδίου του άνθρακα. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα είχαμε «καμινάδες» στον ουρανό, με τη θερμότητα που απειλεί να καταστρέψει τον πλανήτη να διαφεύγει εκτός της τροχιάς του πλανήτη. Έτσι, προσωρινά, η Γη θα γλίτωνε τον κίνδυνο, όμως κατόπιν θα έπρεπε να επανεκτιμηθεί δραματικά ο τρόπος ζωής του σύγχρονου ανθρώπου! Δηλ. η ανθρωπότητα να μάθει να ζει πιο πρωτόγονα, για να σταματήσει η βλαβερή παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα που «καίει» τον πλανήτη: να εξαφανιστεί άμεσα κάθε περιττό κομμάτι τσιμέντου και να φυτευτούν στη θέση του τεράστιες εκτάσεις φυτών και δέντρων που να απορροφήσουν το φθοροποιό αυτό αέριο. Με δυο λόγια: να καταργηθεί ο σύγχρονος τεχνολογικός πολιτισμός!!!
          Αυτή η λύση απορρίφτηκε, διότι είναι μεν εφικτό να δημιουργηθούν οι τρύπες αυτές εκεί ψηλά στην ατμόσφαιρα (με το «σκάσιμο» ταυτόχρονα πολλών πυρηνικών βομβών), όμως θα προέκυπταν έτσι τρομακτικές παρενέργειες για την ανθρωπότητα. Κι αυτό, διότι με τη μετατροπή της Γης σε πελώριο θερμοκήπιο, θα ανοίγονταν μεγάλα κενά στο περιβόητο στρώμα του όζοντος (το οποίο συγκρατεί τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του Ήλιου): έτσι η υδρόγειος σφαίρα θα «βομβαρδιζόταν» με πολύ περισσότερη ακτινοβολία και όλοι οι άνθρωποι θα πάθαιναν άμεσα καρκίνο του δέρματος... Με δυο λόγια, μπορεί μεν να άνοιγαν οι τρύπες στην ατμόσφαιρα, ήταν όμως απολύτως αδύνατο τεχνικά έπειτα αυτές να «μπαλωθούν»! Θα παρέμεναν ανοιχτές και μαζί θα παρέμενε ανοιχτή και η εφιαλτική τρύπα του όζοντος. Η ανθρωπότητα θα σωζόταν από μια βέβαιη καταστροφή, όμως την ίδια στιγμή θα υφίστατο ένα άλλο βέβαιο τέλος...
          Εναλλακτική Λύση 2 (Νέα Εποχή των Σπηλαίων). Μεταφορά επιλεγμένων εκπροσώπων της ανθρωπότητας μέσα στα σπλάχνα της Γης, προκειμένου το ανθρώπινο είδος να συνεχίσει να υφίσταται μετά τον επερχόμενο όλεθρο που θα συμβεί στο εξωτερικό του πλανήτη. Επειδή μέσα στο έδαφος υπάρχει παγιδευμένη επαρκής ατμόσφαιρα για να μπορέσει να συντηρηθεί η ζωή, ο άνθρωπος θα έπρεπε να χτίσει έναν καινούριο πολιτισμό κάτω από την επιφάνεια της Γης... Κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό, δεδομένου ότι στον υπόγειο κόσμο υπάρχει μια πράσινη φωταύγεια που αντικαθιστά τον Ήλιο σαν πηγή ενέργειας, επιτρέποντας έτσι την καλλιέργεια φυτών. Όμως αυτό – όπως γράψαμε και παραπάνω – θα αφορούσε θα αφορούσε ΜΟΝΟ μια επίλεκτη κάστα ανθρώπων, που θα επιλέγονταν για τις ιδιαίτερες ικανότητες-ταλέντα τους, δηλ. άτομα ζωτικά για το μέλλον της ανθρώπινης φυλής! Όλοι οι υπόλοιποι θα ήταν απελπιστικά αδύνατο να μεταφερθούν κι εκείνοι στα έγκατα της Γης, άρα ο χαμός τους από την επικείμενη καταστροφή θα ήταν έτσι κι αλλιώς αναπόφευκτος...
          Και αυτή η λύση απορρίφτηκε, διότι θα ήταν εντελώς προσωρινή. Θα επιβίωναν μεν για πολύ λίγο καιρό πολύ λίγοι άνθρωποι, σε συνθήκες εφιαλτικές μέσα στο έδαφος (σαν... τερμίτες!), αλλά παρ’ όλα αυτά το διοξείδιο του άνθρακα, που καταστρέφει σιγά-σιγά τον πλανήτη, θα συνέχιζε να παραμένει εκεί. Θέμα χρόνου λοιπόν θα ήταν, αφού βέβαια πρώτα κατέστρεφε τη ζωή πάνω στην επιφάνεια της Γης, έπειτα οι συνέπειες να γίνουν αισθητές και κάτω από αυτή: έτσι, μια μέρα των ημερών όλα εκεί κάτω βαθιά θα καίγονταν και θα ξεραίνονταν!... Οπότε, «τζίφος»... Το αποτέλεσμα θα ήταν και πάλι το ίδιο, το οριστικό τέλος της ανθρωπότητας.
          Εναλλακτική Λύση 3 (Νέα «Γη» σε άλλον πλανήτη). Αντιπρόσωποι του ανθρώπινου είδους θα μεταφερθούν σταδιακά στη νέα περιοχή (δηλ. σε έναν άλλον πλανήτη), στον οποίο θα συνεχίσουν το γένος μας. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο για ένα μικρό μέρος της ανθρώπινης φυλής, διότι είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει μεταφορά όλου του πληθυσμού της Γης στη νέα του κατοικία... Βέβαια, ο πλανήτης στον οποίο θα μετοικήσει η ανθρωπότητα θα πρέπει να έχει μερικές ελάχιστες έστω προϋποθέσεις, ούτως ώστε να καταφέρει να διαβιώσει ο άνθρωπος. Κι αυτός ο πλανήτης είναι μόνο ένας: ο Άρης! Ο κοντινότερος πλανήτης στον δικό μας και εκείνος που μπορεί να εκπληρώσει σχετικά άνετα τα όλα όσα χρειάζονται για την εκεί επιβίωση της ανθρωπότητας... Και το πιο εκπληκτικό, έγινε ΣΙΓΟΥΡΟ στα υψηλά κλιμάκια των διεθνών παρασκηνίων ότι η ατμόσφαιρα του Άρη είναι αποκλεισμένη μέσα στο έδαφός του και ότι μια ελεγχόμενη πυρηνική έκρηξη θα μπορούσε να την απελευθερώσει και να μετατρέψει τον πλανήτη αυτό σε... νέα Γη!!! Ο Άρης βέβαια είναι αισθητά ψυχρότερος από τη Γη, αλλά ο άνθρωπος θα μπορούσε να αντέξει τις θερμοκρασίες αυτού του πλανήτη. Στον πλανήτη αυτό δεν υπάρχει έλλειψη νερού σε κανονική μορφή ή σε άλλες μορφές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Περιοχές του είναι πολύ όμοιες με πολλές από τις ερήμους της Γης (κι αυτές του δίνουν το κυρίαρχο κόκκινο χρώμα του). Αν μάλιστα οι έρημοί του αρδευτούν και δεχτούν την κατάλληλη φροντίδα, τότε σ’ αυτές θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν και πιο χρήσιμα φυτά, απ’ ότι οι διάφορες λειχήνες που αναπτύσσονται από εποχή σε εποχή, πρασινίζοντας κάποιες εκτάσεις του! Σ’ αυτή την περίπτωση πράγματι ο άνθρωπος θα μπορούσε να συντηρηθεί εκεί αυτόνομα, χωρίς εξωτερική βοήθεια...
          Αυτή η λύση, η Εναλλακτική Λύση 3, ΔΕΝ απορρίφτηκε! Έγινε δεκτή από το υπερμυστικό συμβούλιο των υπερδυνάμεων του πλανήτη...
  [Αλλά το θέμα συνεχίζει να είναι επίκαιρο: ήταν άραγε «φάρσα» η όλη υπόθεση της Εναλλακτικής Λύσης 3, ή μήπως όχι;... Η έρευνά μας (που βασίζεται πάντοτε στις καλύτερες πηγές) έδειξε ότι υπάρχουν νεώτερα συγκλονιστικά στοιχεία! Και, όπως είπαμε, θα τα φανερώσουμε ένα προς ένα, ΟΛΑ!... Εξάλλου, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες: «εκείνο» Έρχεται!]
The Truth About D.U.M.B.s      http://youtu.be/atSV2TarbzQ?list=PL8A9CA7BD577306AA ,
http://www.volcanotimes.com/ .-

***  ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΤΩΡΑ!!!ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΤΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!
 
Η Τουρκία συνεχίζοντας την προκλητική στάση της στην Κύπρο, προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή , «θερμαίνοντας» εκ νέου την κατάσταση. Επαναλαμβάνουμε ότι εδώ στο Pentapostagma.gr, παρακολουθούμε το θέμα στενά , διότι η κατάσταση βαίνει συνεχώς κλιμακούμενη.                                                                    Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον κυπριακό τύπο και την εφημερίδα «σημερινή»,   το τουρκικό πολεμικό ναυτικό δημιούργησε σύγχρονη Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης, έτοιμη να επεμβαίνει και σε έρευνες στις κυπριακές θαλάσσιες περιοχές.!                      Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν , τις τελευταίες μέρες έχουν καταπλεύσει στην Αμμόχωστο τουρκικά πολεμικά σκάφη και, όπως δήλωσε στη εφημερίδα «Σημερινή» πηγή που γνωρίζει τα τεκταινόμενα στα κατεχόμενα, το λιμάνι της κατεχομένης πόλης παρουσιάζει εικόνα ναυστάθμου της Τουρκίας. Η ενίσχυση της ναυτικής παρουσίας της Τουρκίας στην κατεχόμενη περιοχή σχετίζεται, ασφαλώς, με την κρίση η οποία προκαλείται από τις προκλητικές τουρκικές ενέργειες στην κυπριακή ΑΟΖ.                                                                                                                                      Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην Αμμόχωστο κατέπλευσε  σύγχρονη Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης, την οποία έχει δημιουργήσει η Τουρκία για λογαριασμό του ψευδοκράτους και η οποία έχει λάβει εντολές, σε περίπτωση ναυαγίων στην κυπριακή θαλάσσια περιοχή ή στα διεθνή ύδατα, να παρεμβαίνει για τη διάσωση μεταναστών ή άλλων προσώπων που κινδυνεύουν.                                                           Με δεδομένη την  αδυναμία της Κυπριακής Δημοκρατίας να ενισχυθεί με σκάφη ανοιχτής θαλάσσης, εκφράζεται ανησυχία ότι, σε περίπτωση κατά την οποία η τουρκική ομάδα παρέμβει και αναλάβει το έργο διάσωσης, όχι μόνο θα καταδειχθεί η αδυναμία του κυπριακού κράτους σε επιχειρήσεις διάσωσης, αλλά η Τουρκία και το ψευδοκράτος θα αποσπάσουν τους επαίνους της διεθνούς κοινότητας για την παρέμβασή τους.                                                                                                                   Στο μεταξύ, και ενώ η τουρκική τορπιλάκατος συνεχίζει να παρακολουθεί εκ του πλησίον τις εργασίες γεώτρησης στον «Ονασαγόρα», έγκυρες πηγές τόνιζαν ότι «η κατάσταση είναι πιο κρίσιμη απ” ό,τι φαντάζεται ο καθένας», και υπογράμμιζαν την ανάγκη συνεχούς επαγρύπνησης και προσεκτικών χειρισμών από την κυπριακή πλευρά.                                                                                                                                      Από την άλλη πλευρά στο πολιτικό τομέα ,ο Έρογλου προήδρευσε χθες δίωρης σύσκεψης των «κοινοβουλευτικών κομμάτων», κατά την οποία συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις με τις ενέργειες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ, καθώς και η αναστολή των διαπραγματεύσεων.                                                                                       Μετά τη σύσκεψη, και σε μία προσπάθεια ο Έρογλου να αποενοχοποιήσει την Τουρκία, υποστήριξε ότι η Τουρκία διεξάγει σεισμικές έρευνες για λογαριασμό του ψευδοκράτους, ενώ διέψευσε ότι το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Μπαρμπαρός» και τα τουρκικά πολεμικά σκάφη προβαίνουν σε παρενοχλήσεις. «Οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα στο φυσικό αέριο, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι», είπε.                           Στον διεθνή τομέα, δΔιπλωματικές πηγές επισημαίνουν μία σημαντική αλλαγή στην ορολογία που χρησιμοποιεί η αμερικανική διπλωματία, όταν αναφέρεται σε θέματα ΑΟΖ. Από το 2011 μέχρι το 2013, οι εκπρόσωποι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρονταν σε υποστήριξη (support) των δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στους πόρους της εντός της ΑΟΖ της. Τελευταία χρησιμοποιείται πιο «ασθενής λέξη», «αναγνωρίζουμε» (recognize), κάτι που πιθανώς να υποδηλοί και ηπιότερη στάση έναντι της Τουρκίας.                                                                                                                Παράλληλα η Τουρκία εντείνει τις προκλήσεις της και στο Αιγαίο. Χθες σημειώθηκε μπαράζ παραβιάσεων του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά. Μάλιστα, τουρκικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο φωτογράφιζε τις παραβιάσεις και τις προσπάθειες των ελληνικών μαχητικών να αναχαιτίσουν τα τουρκικά.                           Το παιχνίδι που «παίζεται» τις τελευταίες ημέρες  στην μαρτυρική Κύπρο μόνο επικίνδυνο μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε. Διαβλέπουμε μια διαρκώς αυξανόμενη τουρκική αποφασιστικότητα για την δημιουργία τετελεσμένων.                                        Ο τουρκικός  πολεμικός στολίσκος στην Αμμόχωστο έχει καταπλεύσει με συγκεκριμένες οδηγίες και αποστολή , για αυτό στην πατρίδα μας καλό είναι να αφήσουμε την εκλογολογία για λίγο στην «πάντα» , διότι η πατρίδα μας καλεί να είμαστε έτοιμοι δια παν ενδεχόμενο………….  Με πληροφορίες από  sigmalive.com     pentapostagma.gr

***  ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!!!ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΣΙΩΠΟΥΝ!!!ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ HURRIYET!!!

Hurriyet: Περιστατικό με το ελληνικό λιμενικό κατά την διάρκεια τουρκικών ασκήσεων στο Αιγαίο Το θερμόμετρο στο Αιγαίο τις τελευταίες ημέρες, έχει ανέβει αρκετά. 
 Η τουρκική άσκηση η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η οποία προφανώς διεξάγεται και για λόγους πολιτικών σκοπιμοτήτων από την πλευρά του Ερντογάν, έχει σημάνει συναγερμό στην Ελληνική πλευρά, η οποία παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις κινήσεις του τουρκικού πολεμικού ναυτικού…
Με δεδομένη την τουρκική "τάση" για δημιουργία προκλήσεων, το περιστατικό, όπως το περιγράφει με τον δικό της τρόπο η εφημερίδα Hurriyet, που συνέβη έξω από την Κω και μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ήταν αρκετά σημαντικό και δεν εξελίχθηκε σε θερμό επεισόδιο αφού υπήρξε άμεση κινητοποίηση και επικοινωνία σε επιτελικό επίπεδο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. 
Παρά την εικόνα νίκης του τουρκικού ναυτικού, που επιθυμεί να προσδώσει η Hurriyet, η παρέμβαση του ελληνικού Λιμενικού ήταν ακαριαία και αρκετά δεικτική της διάθεσης των Ελλήνων Λιμενικών, που επέδειξαν "μη αναμενόμενο τσαμπουκά" στην τουρκική πλευρά... Σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, περιστατικό «εμπλοκής» ελληνικών και τουρκικών ταχύπλοων, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της τουρκικής ναυτικής άσκησης «White Hurricane 2014» (Beyaz Firtina 2014), που πραγματοποιείται από τον τουρκικό στόλο στο Αιγαίο, αναφέρει σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet στις 23 Μαΐου.
Συγκεκριμένα ελληνικά ταχύπλοα σκάφη του λιμενικού απο το νησί της Κω (ένα νησί, που βρίσκεται κοντά στην Τουρκία, αναφέρει η τουρκική εφημερίδα!!!) προσέγγισαν τα τουρκικά πολεμικά πλοία, εμποδίζοντας τους ελιγμούς τους (προφανώς ο τούρκος συντάκτης δεν αναφέρει σκόπιμα ότι τα τουρκικά ευρισκόντουσαν εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων). Σε απάντηση, τουρκικά ταχύπλοα περιπολικά σκάφη άρχισαν να προσεγγίζουν τα αντίστοιχα ελληνικά, αναγκάζοντας τα σε «υποχώρηση» στο νησί της Κω.
Τα τουρκικά πλοία του ναυτικού ξεκίνησαν τις ασκήσεις στο Αιγαίο στις 22 Μαΐου. Στην άσκηση συμμετέχουν 53 πολεμικά πλοία, τέσσερα αεροσκάφη περιπολίας και 13 πολεμικά ελικόπτερα της αεροπορίας καθώς και 17 ταχύπλοα περιπολικά της ακτοφυλακής. 
Οι ασκήσεις θα περατωθούν την 1η Ιουνίου. Δηλαδή είχαμε άλλο ένα επεισόδιο στην ευαίσθητη περιοχή της Κω, που προφανώς χάρη της ψύχραιμης αντίδρασης των ελληνικών ταχύπλοων πλοίων, δεν είχαμε κλιμάκωση με περεταίρω δυσάρεστα αποτελέσματα. Οι Τουρκία δοκιμάζει και «μετράει» συνεχώς ελληνικές αντιδράσεις ειδικά το τελευταίο διάστημα.
elnewsgr.blogspot.gr

 ***  Γέροντας Παϊσιος: Το Κουρδιστάν και ο διαμελισμός της Τουρκίας πραγματοποιούνται! (Βίντεο)
Ο Γέροντας Παΐσιος τα είχε δει όλα…Το χρέος που έλεγε ότι θα μας επιβάλλουν και θα μας λένε ότι έχουμε δίκιο που φωνάζουμε, αλλά δεν γίνεται αλλιώς…Την αηδία που θα νιώσει ο κόσμος για τα κόμματα και τους πολιτικούς και το ξεφούσκωμα τους, όπως έλεγε…Μετά από γεγονότα που ίσως να πραγματοποιήθηκαν (ακυβερνησία, συζήτηση υφαλοκρηπίδας / ΑΟΖ) ή έρχονται εντονότερα…Και τώρα… Το Κουρδιστάν, που έλεγε ο Γέροντας, πραγματοποιείται! Η μάχη για το Κόμπανι στη Συρία κατά του Ισλαμικού Κράτους και η στάση «αναμονής» που κρατά η Άγκυρα απέναντι στους εξτρεμιστές, παρότι ο πόλεμος έχει φτάσει στα σύνορά της, κλιμάκωσαν τις εντάσεις με τους Κούρδους και πυροδότησαν αιματηρές συγκρούσεις κυρίως στον τουρκικό νότο που κόστισαν τη ζωή μέχρι στιγμής σε 18 ανθρώπους.Το pentapostagma.gr παραθέτει ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από τα λόγια του Άγιου Γέροντα:Κατόπιν τον ρώτησα για την συνεχή αδιαλλαξία και τις προκλήσεις των Τούρκων. Μ΄έπιασε από τον ώμο και με πολύ σοβαρότητα μου απάντησε: «Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί.Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών. Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης , θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί . Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός».Τον ρώτησα επίσης εάν η Ελλάδα θα πάθει κακό. Μου απάντησε ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι ασήμαντα. Και αρκετός κόσμος που είναι σήμερα αδιάφορος, θα επιστρέψει στο χώρο της Ορθοδοξίας. «Να μην ανησυχείτε για την Ελλάδα», είπε .Φεύγοντας από το κελί του, μας είπε πάλι: «Άντε στην ευχή της Παναγίας και μην ανησυχείς. Η Κύπρος θα απελευθερωθεί μέσα στα χρόνια που περπατάμε και η Τουρκία θα διαμελισθεί. Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματα τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα. Ελπίδα στο Θεό και πίστη. Άντε στο καλό, παιδιά μου».*Μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ : 297 - 
Video : 


***  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!!!!ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ!!!Ούτως έσται και ούτω γένοιτο!!!Αμήν, Αμήν, Αμήν!!!
    
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Δεν πέρασαν και πολλοί μήνες από ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας στην «Ε.Ω.» (2 Ιουνίου 2014), το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και κουβέντα. Ήταν το κείμενο-ανάλυσή μας με τίτλο «Από το 1053 μ.Χ. γνωστές οι μετά χίλια έτη εξελίξεις!!!» και υπότιτλο «Τι λέει το κείμενο που βρέθηκε στη Μεμβράνη...». Επρόκειτο βεβαίως για το πασίγνωστο ελληνορθόδοξο κείμενο-μαρτυρία, που χρονολογείται στο έτος 1053 μ.Χ., που είχε βρεθεί γραμμένο επί παλαιάς μεμβράνης και αναφέρεται στα μελλούμενα να συμβούν γεγονότα. Επειδή πολλοί ζήτησαν να επαναδημοσιεύσουμε το εκπληκτικό αυτό κείμενο της χριστιανικής μας παράδοσης, που φυλάσσεται στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους, ακολουθεί εδώ ολόκληρο:
«α. Μέγας Ευρωπαϊκός πόλεμος.
          β. Ήττα της Γερμανίας, καταστροφή Ρωσίας και Αυστρίας.
          γ. Ήττα Άγαρ υπό Ελλήνων.
          δ. Ενίσχυσις Άγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό Άγαρ.
          ε. Σφαγή ορθοδόξων λαών.
          στ. Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.
          ζ. Εισβολή ξένων στρατευμάτων εξ Αδριατικού Πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γης, ο Άδης έτοιμος.
          η. Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ.
          θ. Νέος Ευρωπαϊκός Πόλεμος.
          ι. Ένωσις ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας.
          ια. Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών.
          ιβ. Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτών από της Αγγλίας.
          ιγ. Αγγλία εις μόνους Σάξωνας.
          ιδ. Νίκη Ορθοδόξων λαών. Ήττα Άγαρ και γενική σφαγή Άγαρ υπό Ορθοδόξων λαών.
          ιε. Ανησυχία κόσμου.
          ιστ. Γενική απελπισία επί της γης.
          ιζ. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολι. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών.
          ιη. Συμμαχία εξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους και τρία ημερονύκτια σφαγή.
          ιθ. Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου του Θεού και παράδοσις πόλεως τοις Έλλησι.
          κ. Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν Ορθοδόξων.
          κα. Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών.
          κβ. Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ’ αυτής.
          κγ. Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι’ όλην την Ευρώπην.
          κδ. Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης.
          Ούτως έσται και ούτω γένοιτο. Αμήν, Αμήν, Αμήν. Εγώ είμαι το Α και το Ω, πρώτος και Έσχατος. Τέλος μία ποίμνη και εις ποιμήν, ο δε ποιμήν έσται εκ της αληθούς Ορθοδόξου πίστεως. Αυτό γένοιτο. Αμήν.
Δούλος Χριστού Αληθινού Θεού».
Αυτά τα φοβερά και τρομερά αναφέρονται στο αγιορείτικο κείμενο της μεμβράνης που χρονολογείται στο 1053 μ.Χ.! Εμείς βέβαια, στο ως άνω αναφερόμενο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας, της 2ας Ιουνίου 2014, κάναμε σχετική ανάλυση-ερμηνεία των σημείων της προφητείας ετούτης, ένα προς ένα. Τόσο γι’ αυτά τα σημεία που επαληθεύθηκαν, όσο και για εκείνα τα οποία αναμένεται να συμβούν. Δεν χρειάζεται εδώ να επαναλάβουμε τη δική μας ερμηνεία. Θα παραθέσουμε όμως την ερμηνεία που κάνει ένα ενδιαφέρον πρόσφατο δημοσίευμα της γνωστής αξιόλογης ιστοσελίδας «Πενταπόσταγμα» (23 Σεπτεμβρίου 2014), όπου αναγράφονται τα κάτωθι σχετικά με την επαλήθευση των σημείων της προφητείας της μεμβράνης:
«Το πιο συγκλονιστικό, όμως, είναι ότι από τα ανωτέρω έχουν επαληθευθεί ήδη τα πρώτα 12 (πλην του 7ου):
1. Ο μέγας Ευρωπαϊκός πόλεμος έγινε, ως γνωστόν το 1914-1918.
2. Κατά τον Ευρωπαϊκό πόλεμο του 1914-1918 ενικήθηκαν τόσο η Γερμανία, όσο και η Αυστρία και η Ρωσία.
3. Άγαρ εδώ νοείται η Τουρκία, ηττήθη κατά κράτος κατά τον Βαλκανικό πόλεμο του 1912-1914 υπό των Ελλήνων. Κατά τον πόλεμο αυτόν η Ελλάδα ανέκτησε την Ήπειρο, την Μακεδονία κλπ. Σχεδόν εδιπλασιάσθη το Ελληνικό Κράτος. Η Τουρκία έχασε όλα τα εδάφη της στην Ευρώπη.
4. Αναφέρεται στην Μικρασιατική καταστροφή του 1922. Ενώ η Ελλάδα ενικούσε και ο Ελληνικός στρατός έφθασε σχεδόν απ’ έξω από την Άγκυρα, χάρη στην ενίσχυση της Τουρκίας από τους Γερμανούς και Αγγλογάλλους, ηττήθηκε και υπέστη εθνική καταστροφή.
5. Σφαγή και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.
6. Θα πρόκειται για την κομμουνιστική επανάσταση του 1917, όπου χιλιάδες ορθόδοξοι χριστιανοί δολοφονήθηκαν χωρίς οίκτο. Ίσως να πρόκειται ακόμη και για την σφαγή των ορθοδόξων Ελλήνων από τους Τούρκους κατά την Μικρασιατική καταστροφή του 1922.
7. (Δεν έχει πραγματοποιηθεί. Το θέτουμε στα αναμενόμενα). Εισβολή ξένων στρατευμάτων εξ’ Αδριατικού Πελάγους.
8. Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ. Δεν αποκλείεται ν’ αναφέρεται στην Κεμαλική περίοδο που πράγματι παρουσίασε η Τουρκία μια άνοδο και πρόοδο σ’ όλους τους τομείς της εθνικής ζωής της. Πολύ πιθανόν όμως ίσως και το πιο βέβαιο να αναφέρεται στην σημερινή μας εποχή, που Αμερική και ΝΑΤΟ στοχεύουν με εκπληκτικό ζήλο να κάνουν την Τουρκία υπερδύναμη της Ανατολής εφοδιάζοντας την συνεχώς με απίστευτες ποσότητες σύγχρονου πολεμικού υλικού παντός είδους.
9. Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος. Ασφαλώς θα πρόκειται για τον δεύτερο Ευρωπαϊκό Πόλεμο του 1939-1944.
10. Ένωσις Ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας. Μήπως εννοεί την Ε.Ε.;
11. Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών. Μήπως δεν συνέβη κατά τον κεραυνοβόλο Πόλεμο της Γερμανίας το 1940;
12. Λίγο μετά τον Πόλεμο το 1939-1944, η Αγγλία παραχώρησε την αυτοδιάθεσή της.
Τα υπόλοιπα έρχονται»;;; 
***  ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΗΓΕΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!!
  Τα  όσα   συντελούνται   πολιτικά   διεθνώς  τον  τελευταίο  καιρό  ανήκουν  σε  τόσο   ΥΨΗΛΟ   ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ  ΕΠΙΠΕΔΟ   που  είναι  πολύ  δύσκολα  αποδεκτό  από  το    κοινό.  Όμως  στην  Ελλάδα    έχει   δημιουργηθεί  ένα  αφυπνισμένο    κοινό   ικανό  να  κατανοήσει,  αποδεχθεί  κι  αγκαλιάσει  ως  δικά  του,  των  διαχρονικών  Ελλήνων ,  τα  όσα  επιτυγχάνονται   και  όχι   όσων  πολιτικών  κακώς  τα  νέμονται.   Κάποιοι  αφυπνισμένοι  Έλληνες   μίλησαν  για  την   ΑΟΡΑΤΗ  ΕΞΟΥΣΙΑ,  η  οποία  δηλώνω  ότι  υπάρχει  και  δρα  χωρίς  τυμπανοκρουσίες  και  δελτία   τύπου,  όμως  δυναμικά   και  με  κοσμοϊστορικά  αποτελέσματα.                                  
 ΄Οσα   συμβαίνουν   σήμερα   ανήκουν   στην   ΙΕΡΗ    ΕΛΛΗΝΙΚΗ    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ,  την  οποία  κάποιοι   ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ   της   διαχειρίζονται   και  φέρουν  επιτυχώς  εις  πέρας   την  διαχρονική  αποστολή  της.                                                                                     Όχι  δεν  ήταν  αιθεροβάμονες,  φαντασιόπληκτοι,  εξωπραγματικοί  όσοι  μιλούσαν  για  την   υπερδύναμη  των  ελλήνων,  αν  και  κάποιοι  εξ  αυτών  δρούσαν  εκ  μέρους   αλλοτρίων   δυνάμεων.    Η   Σοφία  ενίοτε  παίζει  παιχνίδια  με  τους  πονηρούς.   Θυμάστε   το  εις  μάτην  κυνήγι   κεφαλών  που  είχε  εξαπολυθεί   από  κάποιους   νέους   Ηρώδεις    προς  τα  παιδιά   ΙΝΤΙΓΚΟ   που  είχαν  γεννηθεί  στον  ελληνικό  χώρο   υπό  την   επήρεια    υπέρτατου  συντονισμού   σπάνιων  αστρικών  συχνοτήτων;   Η    αστρική   μοναδική  συγκυρία   υπήρξε,  η  γέννα  έγινε,  όχι  όμως  ως   νέων  ανθρώπων,  όπως   όλοι   ανέμεναν,   αλλά  ως   αναβάθμισης ,  συντονισμού   και   ΑΝΑΛΗΨΗΣ   ΕΡΓΟΥ   ήδη  γεννημένων   Ελλήνων.     Και  το  έργο  τους  έχει  την  υπέρτατη   πλανητική   διαβάθμιση   Α-Ω.                                                                                                        
Από  τότε,  από   το  1983-84,   ξεκινάει  η  πορεία  των  αναγεννημένων  Ελλήνων  και    το  2013-14 ,  ακριβώς  μετά  από  μία  τριακονταετία,  αρχίζει   να   ολοκληρώνεται.   Αυτή  η   τριακονταετία   ήταν   χρόνοι   αφάνταστων   δυσκολιών,  ως  άσκησης ,  για  αυτούς  και   ακολούθησαν  υπέρτατα   επιτεύγματα   ως  αποστολές  και  παραγωγή  έργου  που  ως  τώρα  έμειναν   μυστικά.     Κάποιοι  ευαίσθητοι  δέκτες  τα    ¨έπιαναν¨  και  μιλούσαν  για  αυτά.   Τα  όσα  παρακάτω   δημοσιεύονται   ανήκουν  στο   προσωπικό  ημερολόγιο  μιας  Ελληνίδας   και  υπό  το  πρίσμα  της  εισαγωγής  που  παρέθεσα  θα  πρέπει  να  αναγνωσθούν. 
ΣΕΛΙΔΕΣ  ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ
Τρίτη   26  Μαρτίου  2014
Τρίτη  26  Μαρτίου  2014    η   ανώτατη   στην   Ιεραρχία    Ηγέτις   κάλεσε  τους  Αρχηγούς  των  τριών  πολιτικών  Μεγάλων  Δυνάμεων  του  πλανήτη  σε  τηλεδιάσκεψη  για  να  αποφασιστούν  τα  επόμενα  βήματα  αποκλιμάκωσης  της  κρίσης  στην  Ουκρανία   και    Μέση   Ανατολή  και  να  τεθούν  οι  όροι  και  οι  δεσμεύσεις  για  την   Ειρήνη  και  την 
επιβίωση  του  Πλανήτη  από  κινδύνους  ολικής  καταστροφής.   Συμμετείχαν  οι  Πρόεδροι   των   ΗΠΑ   Μπάρακ   Ομπάμα,   Ρωσίας   Βλαδίμηρος   Πούτιν,   Κίνας   Σι   Τζινπίγκ   καθώς  και  ο  Πρωθυπουργός   της  Ρωσίας    Ντιμίτρι   Μεντβέντεφ    και   ο  ΥΠΕΞ    Ρωσίας     Σεργκέι   Λαβρώφ.                                                                                                                                            Κατ΄ αρχάς  τους  αποκαλύφθηκε  η  προέλευση  και  ο  διευρυμένος  ρόλος  της   Μεγάλης   Θηλυκής   Αρχής,  ενσαρκωμένης  στην  εποχή  μας  από  μίαν  Ελληνίδα,  ο  ρόλος  της  ως  της   Μεγάλης  Μητέρας  και  Ηγέτιδος  που  νοιάζεται  και  πονάει  για  κάθε  πλάσμα  και  ως  εκ  τούτου  προτείνει  λύσεις   γενικής  σωτηρίας  της   Ανθρωπότητας  και   του  πλανήτη  Γη.     Τους  μίλησε  για  την  αποδοχή  του  ρόλου  της   και  του  ανάλογου  σεβασμού  που  χαίρει  από  τις  δύο  άλλες   ηγεμονικές   Αρσενικές   Δυνάμεις  και  των  επιτυχών  διαμεσολαβητικών  προσπαθειών  της .                                                                          Ακολούθησε  η  εισήγησή  της  και  η    παράθεση  των  προτάσεων   για  την  ουσιαστική  επί   Γης   Ειρήνη   και  λύση  των  προβλημάτων   συγκρουόμενων     συμφερόντων.   Αναφέρθηκε   κατ΄ αρχάς  στον   διαμεσολαβητικό  ρόλο  της   για  την  Ειρήνευση  στην  Συρία  και    την   διακοπή   των   απερίγραπτων  βαρβαροτήτων  εις  βάρος  των  χριστιανικών  πληθυσμών   και  προχώρησε   στο  ζήτημα  της  Ουκρανίας  για  το  οποίο  μία  μόνον  λύση  έβλεπε  από  την  αρχή  και  την  είχε  συζητήσει  με  την  ρωσική  Ηγεσία,  αυτήν   της  αποφυγής  του  πολέμου   και  της  υιοθέτησης    της   πρακτικής   του  βελούδινου  διαζυγίου   δια  της  Ομοσπονδιοποίησης   της  κρατικής  οντότητας  της  Ουκρανίας.   Η  πρόταση  υιοθετήθηκε   διότι   η   λύση  αυτή   δίδει  και  στους  δύο  εμπλεκόμενους  αυτό  που  επιθυμούν   χωρίς  πόλεμο  και  χωρίς  διπλωματικά  ηττημένους,    είναι  η  μόνη  ρεαλιστική   ειρηνική  λύση  και  για  την  επιβίωση   και  μη  διαμελισμό  του   Ουκρανικού   κράτους.                                                                                                                                                               
 Σχόλιο:  Υπάρχει    και  ένα   τρίτο  σκέλος,  το  σημαντικότερο,   της  ανωτέρω  αναφερθείσας    τηλεδιάσκεψης   για  το  οποίο  θα  γράψουμε   άλλη  φορά.                             Άμεσες  κινήσεις   Προέδρου  Ομπάμα   μετά  την   επιτευχθείσα  Συμφωνία:  επίσκεψη  στον  Πάπα   στο  Βατικανό,  όπου  συνομίλησαν  κατ΄  ιδίαν  για  52  λεπτά  και  όπου   τον  ενημέρωσε   για  την   Συνέλευση  και  τα  όσα   συμφωνήθηκαν.                                                                                           Άμεση  κίνηση  του  Πάπα  Φραγκίσκου:   πρόσκληση  του  Έλληνα  Προέδρου  κ.  Παπούλια   στο  Βατικανό  και  συνομιλία  τους   κατ΄ ιδίαν,    τον  αποκάλεσε  δε  δημοσία  σοφό,  φυσικά  μη  εννοώντας  τον  ίδιο  που   εύλογα  δεν  καταλάβαινε  τον  λόγο  όλων  αυτών  των  τιμών.   Εν  ολίγοις  η  ελληνικότητα  τέθηκε  ως  δεδηλωμένη  και  αποδεκτή  ιδιότητα  της   Ανώτατης  Αρχής  και  δεν  αναφέρομαι  στην  Δυτική  πλευρά  μόνον,  υπήρξε  και  ανάλογη  αναβάθμιση   της  Ελλάδας  και  από  πλευράς  Ρωσίας   πχ  η  ονομασία  της  Κριμαίας  ως  Ταυρίδας  κατά  το  αρχαιοελληνικό  όνομά  της  μόνον  τυχαία  δεν  είναι.                                                                                                                                      Ακολούθησε  το  αιφνίδιο  θαύμα   της  επιστροφής  μας  στις  αγορές,  όχι  κατ΄ ανάγκη  σωστής    λύσης,  όμως  καλύτερης  από  το  χάος  που  κάποιοι  άλλοι  επιχείρησαν.                 

Όλες  αυτές  τις  τιμές  τις  απόλαυσαν  και  κεφαλαιοποίησαν  πολιτικοί  υποδεέστεροι  του  Ιστορικού  ρόλου  τους,    που  δεν  εργάστηκαν  για  αυτό,  ούτε  το  άξιζαν  κι  αυτό  πρέπει  να  το  γνωρίζει  ο  Ελληνικός  λαός.   Πολιτικοί    που  υπέγραψαν    συμβάσεις   εκχώρησης   κυριαρχικών  δικαιωμάτων  του  λαού  και  του  κράτους  και  που  δεν  είχαν  καμία  πρόθεση  να  φτάσουν  σε  λύση  σωτηρίας.                                                                                       Κάποια   τηλεφωνήματα  από  τον   Λευκό  Οίκο  στην  καγκελάριο   Μέρκελ  και  στις  Αγορές   έδωσαν  αυτήν  την  λύση  κι  όχι   οι  διαχειριστές  της  τραγωδίας  του  λαού  και  της  εκποίησης  του  εθνικού  πλούτου  της   χώρας.                                                                    Δημοσιεύματα   στον  παγκόσμιο  τύπο,   από  κάποια  κέντρα  προερχόμενα,  ανακαλύπτουν  την  Ελλάδα  της  δημιουργίας,  της  σκληρής  εργασίας,  της  απαράμιλλης  ομορφιάς,  της  υπέρτατης  πολιτιστικής  κληρονομιάς.  Όλοι  πλέον  την  εμπιστεύονται,  της  φέρονται  από  φιλικά  έως  με  σεβασμό ,  Σόιμπλε , και  θαυμασμό, Μέρκελ,   θέλουν  να  την  επισκεφθούν .  Όλοι  δε  την  θεωρούν  παράγοντα  σταθερότητας    στην  Αν.  Μεσόγειο  και  όχι  μόνον.                                                                                                                                               Το  θαύμα  της  παγκόσμιας  μεταστροφής  υπέρ  της    Ελλάδας   οφείλεται  στη   παγκόσμια  δράση   των    Πολεμιστών   της   για  τα  προβλήματα  της  Ανθρωπότητας.   Σημειωτέον  ότι  ακολουθείται  πιστά  το  ελληνικό  από  την  αρχαιότητα   δόγμα  της  προσφοράς  χωρίς  απαίτηση  ανταλλάγματος,  γιαυτό  και  η  ανταπόδοση  είναι  άμεση.                                                                                        Όμως    κάθε   καλή  προσπάθεια  επισύρει  δυστυχώς    αντιδράσεις    των  εχθρών,  και  δυστυχώς  η  Ελλάδα  πάντα  είχε  και  ακόμα  πιο  δυστυχώς  απόκτησε  και  νέους , ακόμη  πιο  επικίνδυνους.   Για  την  σκοτεινή  πλευρά    και  τις   κακόβουλες,  αποσταθεροποιητικές    ενέργειες   κάποιων  κύκλων    θα  επανέλθουμε.
Ευδοκία -  Υβόννη  Τσιλίδου          Δημοσιογράφος                         
  http://www.volcanotimes.com/                                                                 
*** !!!!!ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!ΕΝΩ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΡΜΑΤΑ!!!!


Στα νερά της Κύπρου Τουρκικό Υποβρύχιο! Ενώ μεταφέρουν άρματα!


Τουρκικό υποβρύχιο εμφανίστηκε πολύ κοντά στις ακτές της κατεχόμενης Κερύνειας και «πιάστηκε» στο φωτογραφικό φακό από κάτοικο της περιοχής!  Η συγκεκριμένη φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Twitter,
Σήμερα, πάντως, ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Έσπεν Μπαρθ Άιντα μετά από συνάντηση που είχε με τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, με τον οποίο συζήτησαν το Κυπριακό, ζήτησε να πέσουν οι τόνοι με την Τουρκία, επισημαίνοντας την άμεση ανάγκη για εκτόνωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί στη θάλασσα.
Την ίδια πάντως χρονική η στιγμή η Τουρκία στέλνει άρματοφορείς με άρματα στα Σύνορα με την Συρία
veteranos.gr

***   Εκκλησία Κύπρου : "Η Τουρκία θέλει να καταλάβει ολόκληρο το νησί"
Τελικός και αμετάθετος στόχος της Τουρκίας είναι η κατάληψη και τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου, διαπίστωσε ομόφωνα η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Κύπρου, η οποία συνήλθε σήμερα, σε πολύωρη συνεδρία, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου με μοναδικό θέμα την πορεία του Κυπριακού. 
 «Η κωλυσιεργία στις επί σαράντα χρόνια διεξαγόμενες συνομιλίες καθώς και ο συνεχιζόμενος και εντεινόμενος εποικισμός σ` αυτό αποσκοπούν», προσθέτει η Ιερά Σύνοδος, σε ανακοίνωση της, την οποία ανέγνωσε μετά τη συνεδρία ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος.
 Η Ιερά Σύνοδος καλεί όλους, πολιτική ηγεσία και λαό όπως, «ομονοούντες, επιδιώξουμε να αποτρέψουμε την υλοποίηση των σχεδιασμών της Τουρκίας».
 «Στην περιοχή μας εξελίσσονται, τον τελευταίο καιρό, ενθαρρυντικά για την πλευρά μας γεγονότα όπως: Η ανακάλυψη των υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ, η ανατροπή της ισλαμικής Κυβέρνησης στην Αίγυπτο, η προσέγγιση μας με το Ισραήλ και η συνεχιζόμενη ψυχρότητα του τελευταίου με την Άγκυρα. Αξιοποιώντας ορθά αυτά τα γεγονότα θα δημιουργήσουμε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για επιδίωξη μιας λύσης επωφελούς, τόσο για τους Ελληνοκυπρίους, όσο και για τους Τουρκοκυπρίους», προσθέτει.
 Η Ιερά Σύνοδος πιστεύει ότι για τη δημιουργία των προϋποθέσεων για αγώνα χρειάζεται, μεταξύ άλλων, όπως «οι πολιτικοί μας επανεύρουν την αξιοπιστία τους ανάμεσα στον λαό, οι υπεύθυνοι για την οικονομική κατάρρευση του τόπου παρουσιαστούν ενώπιον της δικαιοσύνης (το αίσθημα της δικαιοσύνης πρέπει να αποκατασταθεί στον λαό), δοθεί η πρέπουσα προσοχή στην παιδεία του τόπου και αποκατασταθούν οι αξίες και τα ιδανικά της πίστης και της φυλής μας».
 Η Ιερά Σύνοδος καλεί, επίσης, το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας της Κύπρου να εντείνει τις δεήσεις και προσευχές του προς τον Κύριο, εκζητώντας το έλεος και τη συγγνώμη του, «γιατί πέραν και πάνω από τους ισχυρούς του κόσμου τούτου υπάρχει και ο δίκαιος και παντοδύναμος Θεός της αγάπης, ο απόλυτος Άρχοντας και Κυβερνήτης της ζωής όλων μας».
 «Ἡ βοήθεια ἡμῶν ἐν ὀνόματι Κυρίου τοῦ ποιήσαντος τὸν οὐρανὸν καὶ τὴν γῆν` κατά τον θεόπνευστο ψαλμωδό», προσθέτει.
 Τέλος, η Ιερά Σύνοδος αποφασίζει όπως, στο μέλλον συνέρχεται, κατά περιόδους, και εξετάζει το Κυπριακό και τις εξελίξεις του δίνοντας τις κατευθυντήριες γραμμές στο λαό.
MARAGKOS EYAGGELOS

*** Το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος όπως το γράφουν τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ»
 
Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
 ΠΡΟΛΟΓΟΣ
 Η σημερινή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και με τον τρόπο που έχει δημιουργηθεί, έχει «τρελάνει» τους Έλληνες, διότι κανείς δεν μπορεί να διακρίνει, ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΛΟΓΙΚΗΣ σε όλα αυτά που συμβαίνουν.
Δικαίως λοιπόν έχουν αντιληφθεί πως ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ χωρίς όμως να γνωρίζουν ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, αφού ακόμα και στα σχέδια συνομωσίας , η εικόνα είναι μπερδεμένη. Σήμερα θα το ξεμπερδέψουμε αυτό το «κουβάρι», για να μάθουμε ΑΚΡΙΒΩΣ βάσει ποιού σχεδίου φθάσαμε στη σημερινή κατάσταση, αλλά και να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ όλο το βρώμικο και ύπουλο σχέδιο, που ετοιμάζουν για το μέλλον.
Αυτή η αποκάλυψη θα έχει ένα αποτέλεσμα. ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ, προς όφελος των Ελλήνων.
ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ»
Όταν στις αρχές της δεκαετίας του 80’ διάβασα κάποια έντυπα και αργότερα κάποια βιβλία, που είχαν ως αντικείμενο την προσπάθεια κάποιας οργάνωσης να ελέγχξει την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και μέσω αυτής να ελέγχξει το μέλλον των κρατών και των λαών, τότε μου φάνηκε σαν ένα σενάριο συνομωσίας. Την οργάνωση την έλεγαν «ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» και ο καταστατικός χάρτης της οργάνωσης, ήταν τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ των σοφών της ΣΙΩΝ».
Τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» για όσους αναγνώστες δεν γνωρίζουν, ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ που περιγράφουν με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ όλο το ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που έχουν καταστρώσει οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, με σκοπό την μεθοδική και ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ εφαρμογή τους, μέχρι να πετύχουν τον βασικό τους στόχο, που είναι η κατάκτηση της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Σήμερα, γνωρίζω πως αυτό το «σενάριο» , είναι ο μεγαλύτερος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, που μόνο ο ΘΕΟΣ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν να το σταματήσουν.
Αυτά τα έγγραφα , ήταν κάποια ντοκουέντα γραμμένα περίπου το 1760 μ.Χ.!!!!! (140 χρόνια πριν ιδρυθεί επίσημα ο Διεθνής Σιωνισμός), που ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ την ΠΟΡΕΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ. Αυτό που έκανε όμως ιδιαίτερη εντύπωση , είναι πως μέσα από τις διακυρήξεις τους και τα «πρωτόκολλα», αυτό που λαμβάνει ο αναγνώστης είναι ένα πνεύμα ΜΙΣΟΥΣ και ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ κατά του ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ και ο βασικός στόχος , δείχνει πως είναι η εξαφάνιση του, με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσον και τρόπο. Με λίγα λόγια θεωρούν τον Χριστιανισμό το μεγαλύτερο εμπόδιο στα απάνθρωπα σχέδιά τους.
Αυτή η κακοποιός και εκδικητική μορφή του Σιωνισμού κατά του Χριστιανισμού, δεν μπορεί να γίνει κατανοητή, εκτός αν μελετηθεί σε συσχετισμό με την ΚΑΤΑΔΙΚΗ και την ΣΤΑΥΡΩΣΗ του Μεσσία Ιησού Χριστού. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ λοιπόν και με δεδομένο πως ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ του Σιωνισμού, είναι πως ο Μεσσίας Χριστός δεν έχει έρθει ακόμα αλλά ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ, μπορεί να γίνει κατανοητό το μίσος που τρέφουν για τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό, αφού Η ΕΛΛΑΔΑ είναι αυτή που ΔΕΧΘΗΚΕ το Ιησού Χριστό που εκείνοι σταύρωσαν και ΔΙΕΔΩΣΕ τον Χριστιανισμό στον κόσμο.
Σε συνδιασμό με αυτό το άρθρο θα γίνει κατανοητός ο λόγος ίδρυσης του Διεθνούς Σιωνισμού, καθώς και οι στόχοι του. (Άρθρο: “Η Ελλάς στο στόχαστρο του Σιωνισμού. Η αλήθεια πριν τον Γ’παγκόσμιο πόλεμο”.) http://www.pentapostagma.gr/2013/09/ellinismos-kai-orthodoxia-sto-stoxastro-tou-sionismou-g-pagkosmios-polem
Στις εκλογές του Ισραήλ το Νοέμβριο του 1988, οι υποψήφιοι πολιτικοί από όλα τα κόμματα, έλεγαν στους Ισραηλίτες ψηφοφόρους το εξής: «Μην ξεχνιώμαστε. Ο εχθρός μας δεν είναι οι Παλαιστίνιοι. Αυτούς τους έχουμε από κάτω. Βασικός μας αντίπαλος είναι ο Ελληνισμός». Αυτό γράφτηκε στην Γερμανική «Ντι Βέλτ» και δημοσιεύθηκε στην Ελλάδα από την «Ελευθεροτυπία» στις 5 . 11 . 1988
Οι Σιωνιστές λοιπόν μας μισούν θανάσιμα λόγω της Χριστιανικής μας πίστης και με τον έλεγχο της Οικονομίας ως ΜΕΣΟΝ, επιδιώκουν την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ του λαού μας και την πλήρη υποταγή όσων μείνουν. Πρόκειται για έναν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ που γίνεται κατά της Ελλάδος, με οικονομικά μέσα προς το παρόν, ενώ σε άλλες χώρες χρησιμοποιούν και τα όπλα ως μέσα και δολοφονούν φανερά τους Χριστιανούς. Αν δεν τον δούμε ως ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, τότε δεν θα μπορέσουμε να εννοήσουμε αυτήν την σημερινή ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και το μίσος που τρέφουν για τον Ελληνισμό.
ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
 Μπορεί όμως να μας μισούν θανάσιμα, αλλά παράλληλα μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Φοβούνται και τρέμουν ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ τα σχέδια τους και ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. Άλλωστε το γνωρίζουν πολύ καλά , πως ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούμε να τους αλλάξουμε και να τους ματαιώσουμε τα σχέδια. Γι΄αυτό είναι πολύ προσεκτικοί και μας ΠΙΕΖΟΥΝ σιγά σιγά και μέχρι εκεί που το δεχόμαστε. Μετά αρχίζουν πάλι την πλύση εγκεφάλου τα ΜΜΕ και μας προετοιμάζουν για να δεχθούμε το επόμενο «στρίμωγμα» . Πρώτα μας λένε συνέχεια «θα γίνει… αυτό, θα γίνει…. αυτό , θα γίνει και ….αυτό». ΌΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Αν οι αντιδράσεις συνεχίζονται τότε το ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ. Αν όμως κοπάσουν οι πολλές αντιδράσεις , τότε «ΠΑΡΤΟ» και πάνε για το επόμενο.
Παράλληλα όμως ΕΛΕΓΧΟΥΝ και τις αντιδράσεις για να μην γίνουν ανεξέλεγκτες και χαθεί ο έλεγχος της εξουσίας. Εκτός από τους πολιτικούς και τα κόμματα, ελέγχουν και όλους τους αρχηγούς και τους προέδρους των σωματείων και των οργανώσεων , ακόμα και των λεγόμενων “πατριωτικών” , αλλά ακόμα και των αναρχοαντιεξουσιαστών, για να ελέγχουν και να κατευθύνουν οι ίδιοι τις ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ των μελών τους. Δεν θέλουν ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.
Δεν βλέπετε που τώρα , στις πιο ΤΥΡΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ που βιώνει ο λαός, ΕΧΟΥΝ «ΛΟΥΦΑΞΕΙ» εντελώς οι λεγόμενοι «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ»; Αυτά τα αγανακτισμένα “παιδάκια”, δεν βγαίνουν από μόνα τους στους δρόμους. Τα βγάζουν οι αρχηγοί τους , όταν η Κυβέρνηση ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ στις εντολές των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Τώρα δεν έχουν κανένα λόγο να τους βγάλουν στους δρόμους. Η κυβέρνηση είναι πολύ ΥΠΑΚΟΥΗ και δεν πρέπει να της δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα. Ειδικά μέσα σε αυτό το ρευστό πολιτικό κλίμα, και αυτή τη ΒΟΥΒΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ, που οποιαδήποτε ενέργεια ανεξέλεγκτης αντίδρασης, μπορεί να πυροδοτήσει κοινωνική έκρηξη και πτώση της Κυβέρνησης. Δεν επιδιώκουν ανεξέλεγκτη πτώση της Κυβέρνησης. Τα πάντα πρέπει να είναι υπό έλεγχο. Ακόμα και η ΠΤΩΣΗ αλλά και η «ΕΞΕΓΕΡΣΗ». Για να είναι υπό έλεγχο και η ΕΠΟΜΕΝΗ Κυβέρνηση.
Πως όμως θα επιδιώξουν να το πετύχουν αυτό; Τήν απάντηση μας την δίνουν οι ΙΔΙΟΙ, μέσα από τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ των Σοφών της ΣΙΩΝ» που τα έγραψαν οι «Σοφοί» του Ισραήλ πρίν από 250 χρόνια και τα ακολουθούν κατά γράμμα μέχρι σήμερα , από γενεά σε γενεά.
ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Αυτός ο λόγος εκφωνήθηκε το…..1865!!!!!! από τον Ραββίνο Reichhorn , σε ένα συνέδριο των «σοφών» του Ισραήλ, που έγινε στην Πράγα, επάνω στον τάφο του μεγάλου τους Ραββίνου Simeon Ben Judas και απεικονίζει την Ελληνική σημερινή πραγματικότητα. Βρίσκεται στο βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη «Τα μυστικά σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού» σελ. 13, στο βιβλίο του Pierre Hepess “Le Dernier bal du «Grand soire» Ou la Republique Universelle” στο κεφάλαιο «Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών» σελ. 569 και στο βιβλίο του π. Ιγνατίου Καπνίση «Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ» σελ. 151. Μερικά από τα κύρια σημεία του λόγου είναι τα εξής:
«Εκατό ολόκληρα χρόνια, εμείς οι Σοφοί του Ισραήλ, συνερχόμαστε σε συνέδρια για να εξετάσουμε τις προόδους μας στην υποταγή του κόσμου που μας υποσχέθηκε ο Ιεχωβά και στην κατάκτηση της εχθρικής Χριστιανοσύνης. Και αυτό το έτος συγκεντρωμένοι εδώ, στον τάφο του αγαπητού μας Συμεών –Μπεν Ιούδα, μπορούμε να διαπιστώσουμε με υπερηφάνεια πως ο αιώνας που πέρασε, μας έφερε πιο κοντά στο σκοπό μας που σύντομα θα πραγματοποιηθεί. ……. Το χρυσάφι ήταν , είναι και θα είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος μοχλός γι’ αυτούς που τον κατέχουν , αντικείμενο δε μεγάλης επιθυμίας γι’ αυτούς που δεν τον έχουν. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. …….. Ήδη οι κυριώτερες ΤΡΑΠΕΖΕΣ τα θησαυροφυλάκια του κόσμου και ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ των κυβερνήσεων βρίσκονται στα χέρια μας. ……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ……..,Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια……… Η ιδιοκτησία της γής συνεπάγεται πάντα την επιρροή και την δύναμη. Χάρη δήθεν της κοινωνικής δικαιοσύνης, θα κομματιάσωμε τις μεγάλες ιδιοκτησίες και θα τις μοιράσωμε στους χωρικούς που τις θέλουν. Αυτοί για να τις καλλιεργήσουν θα ΧΡΕΩΘΟΥΝ αμέσως. ΈΤΣΙ Η ΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ και η κατοχή της γης θα μας εξασφαλίσει την εξουσία………… Διαθέτουμε άξιους ομιλητές για να ενθουσιάζουν και να πείθουν τα πλήθη. Θα τους σκορπίσουμε στους Χριστιανούς για να κυρήξουν τις μεταρρυθμίσεις, που πρόκειται να τους φέρουν την ευτυχία………….Η Παλαιστίνη σήμερα δεν είναι παρά ένα πεδίο προετοιμασίας Ιουδαίων πρακτόρων, που ετοιμάζουν την προσεχή επανάσταση και την κατάληψη της………..Αλλά προ παντός ΘΑ ΠΡΟΣΕΞΩΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Από εκεί θα διασπείρωμε τις ιδέες που μας εξυπηρετούν και θα διαπλάσουν τους Χριστιανούς ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ………. Αν κάποιοι από εμάς πέσουν στα νύχια της δικαιοσύνης των Χριστιανών, ας σπεύσουμε σε βοήθεια τους. Ας βρίσκωμε τους μάρτυρες που χρειάζονται για να σωθούν από τους δικαστές, μέχρις ότου ΓΙΝΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ……..Τους μονάρχες της Χριστιανοσύνης τους φουσκωμένους από φιλοδοξία και ματαιόητα, θα τους προμηθεύσουμε όσο χρήμα ζητά η ανοησία τους και θα τους σύρωμε από τη μύτη………. Αιώνες τώρα τα παιδιά του Ισραήλ διωγμένα , περιφρονεμένα εργάστηκαν σκληρά για να ανοίξουν τον δρόμο προς την παγκόσμια εξουσία. Πλησιάζουμε στο σκοπό μας. ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και θα υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας. Έτσι θα ολοκληρωθεί η υπόσχεση του Ιεχωβά που έχει δοθεί στον εκλεκτό λαό μας………..»
Αυτό το κείμενο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ πως όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα, είναι οι συνέπειες ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ που μας έχουν κυρήξει οι Χριστανομάχοι της πολιτικοθρησκευτικής ΗΓΕΣΙΑΣ του ΙΣΡΑΗΛ . Η προσεκτική ανάγνωση του κειμένου θα μας δείξει πως σχεδόν όλα έχουν επιτευχθεί.
1. Ελέγχουν τις Τράπεζες και τον παγκόσμιο πλούτο.
2. Ολα τα δάνεια των κρατών βρίσκονται στα χέρια τους.
3. Με το χρήμα έχουν εξαγοράσει όλους τους ανθρώπους, πολιτικούς και μη και όλες τις «επαναστατικές» συνειδήσεις.
4. Τα ΜΜΕ υπνωτίζουν τον κόσμο και δημιουργούν μία ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ της πραγματικότητας, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια ψέματα.
5. Μας έχουν χωρίσει σε πολιτικές ομάδες και μας έχουν σπείρει διχόνοιες.
6. Έχουν διασπάσει την εθνική μας ενότητα.
7. Η πρώην δημόσια Αγροτική Τράπεζα αφού καταχρέωσε όλους τους αγρότες , δώθηκε σε αυτούς.
8. Ελέγχουν όλη την εκπαίδευση, μέσα από το υπ. Παιδείας και το παιδαγωγικό ιστιτούτο και διδάσκουν τα παιδιά, αυτά που θέλουν.
8. Έχουν σκορπίσει παντού λαοπλάνους που μιλούν για μεταρρυθμίσεις.
9. Το Ισραήλ τότε δεν είχε κράτος και ετοίμαζαν οι πράκτορες του την Παλαιστίνη για κατάληψη. Την κατέλαβαν τον Μάιο του 48 και από τότε δολοφονούν μέχρι σήμερα Παλαιστινίους, αφού τα «κεφάλια» της «Χαμάς» είναι πράκτορες του Ισραήλ και φροντίζουν, να του δίνουν το δικαίωμα για να αφανίσει την φυλή των Παλαιστινίων.
10. Ελέγχουν σήμερα την Δικαιοσύνη και έχουν γίνει οι ίδιοι Δικαστές. Γι’ αυτό και εκδίδουν παντού , ότι αποφάσεις θέλουν που τους εξυπηρετούν.
11. Σέρνουν όλο τον πολιτικό κόσμο από τη μύτη, αφού τους έχουν πληρωμένους και με αποδείξεις. Διαβάστε: (άρθρο «ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» «200 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ» ) http://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html#axzz38hFOc9OT
ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ «ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ»
Αλλά και η αθλιότητα και η διαφθορά που επικρατεί στην κοινωνία και κρατά τους ανθρώπους πνευματικά υπόδουλους και τους έχει κάνει εγκεφαλικά ανίκανους να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει, είναι και αυτό έργο των Σιωνιστών. Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο «Πρωτόκολλο» 5: «……..Το μεγάλο μυστικό για να κυβερνά κανείς με επιτυχία, είναι να πολλαπλασιάζει τα ελαττώματα του λαού, τις κακές του συνήθειες, τα πάθη και τις κοινωνικές του ροπές, έτσι που να μην μπορεί κανείς να βρεί άκρη σε αυτό το ηθικό χάος και οι άνθρωποι να φθάσουν στο σημείο να μην μπορεί να συνεννοηθεί ο ένας με τον άλλο».
Αυτό δεν συμβαίνει σήμερα;
Και συνεχίζουν συμπληρώνοντας στο «Πρωτόκολλο» 13: «………Για το ενδεχόμενο δε κάποτε να συνέλθουν και με την σκέψη να αντιληφθούν τα δίχτυα που τους έχομε ρίξει, θα τους κρατάμε απασχολημένους και θα τους διαφθείρωμε με τα τυχερά παιχνίδια, τα αθλητικά θεάματα, τις άσωτες διασκεδάσεις, τον αλκοολισμό, τα ναρκωτικά και τα πορνεία».
Αυτά γράφουν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» και αυτά εφαρμόζονται κατά γράμμα από τους ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, γι’ αυτό και ΕΛΕΓΧΟΥΝ σήμερα τον πολιτικοκοινωνικό βίο της Ελλάδος.
Ένα μόνο μένει να κάνουν για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το ΣΧΕΔΙΟ που θα ΥΠΟΤΑΞΕΙ για πάντα τους “καταραμένους” ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ και θα ανοίξει τον δρόμο στούς ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για την παγκόσμια εξουσία. Να εξαπολύσουν την «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» που θα διαλύσει την Ελλάδα και θα την πνίξει στο αίμα. Αυτό λένε τα «Πρωτόκολλα» των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ Εβραίων Σιωνιστών: «…….. Στην κατάλληλη στιγμή θα εξαπολύσωμε την επανάσταση, για να καταστρέψει όλες τις τάξεις της Χριστιανοσύνης και να υποτάξει για πάντα τους Χριστιανούς σε μας.»
ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ».
Όσοι γνωρίζουν καλά την ιστορία του Σιωνισμού, ξέρουν πως οι φτιαχτές και χρηματοδοτημένες «επαναστάσεις» είναι η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ τους ΕΝΕΡΓΕΙΑ γιατί είναι ο μόνος πετυχημένος τρόπος διάλυσης των κρατών. Στην Ελλάδα έχουν φέρει εκατομμύρια λάθρο «επαναστάτες» που είναι έτοιμοι να την διαλύσουν, την ώρα που οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ πολιτικοί θα οργανώσουν το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, για να χρεωθούν άλλοι την πτώχευση.
Όπως διαβάσαμε στα «Πρωτόκολλα», μέχρι τώρα όλα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδια τους. Ακόμα και αυτή η μεγάλη εισαγωγή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ , αλλά είναι μέσα στις διακυρήξεις των «Πρωτοκόλλων». Διαβάζουμε μέσα από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 3: «……Τότε δε, που με όλα τα μυστικά μέσα που διαθέτωμε, χάρη στο χρυσάφι που όλο βρίσκεται στα χέρια μας, θάχωμε δημιουργήσει μία γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσωμε στους δρόμους αμέτρητα πλήθη πεινασμένων εργατών,(από Ασία -Αφρική) σε όλες τις Χριστιανικές χώρες. Τα πλήθη αυτά θα χύσουν με τυφλό πάθος το αίμα εκείνων που μισούν από την παιδική τους ηλικία, διότι τους θεωρούν υπεύθυνους της φτώχιας και της πείνας τους. Θα οδηγηθούν από την αμάθειά τους και την απλοϊκή σκέψη, πως λεηλατώντας τις ξένες περιουσίες θα λύσουν το δικό τους πρόβλημα…….». Αυτή είναι η απάντηση σε όσους αναρωτιούνται ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ για να φέρουν στην Ελλάδα τους «πεινασμένους εργάτες». Οι Χριστιανομάχοι Σιωνιστές τους έχουν πληρώσει.
Έτσι σχεδιάζουν να διαλύσουν την Ελλάδα και πρέπει να έχουμε ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ. Αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ γιατί αυτό λένε τα «Πρωτόκολλα των «Σοφών» του Ισραήλ» και αυτά ακολουθούν κατά γράμμα. Αλλά όταν ο λαός είναι ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ και το περιμένει, τότε αναγκάζονται να τα αναβάλλουν για…….αργότερα. Γιατί για να πετύχει το σχέδιο, πρέπει ο λαός να ΚΟΙΜΑΤΑΙ και γι’ αυτό φροντίζουν τα ΜΜΕ. Τα σχέδια τους όμως ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και όσο ελέγχουν αυτοί την εξουσία και την δικαιοσύνη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.
ΕΤΣΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
 Όταν ένα κράτος διαλυθεί από ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, εξέγερση και εσωτερικές διαμάχες, τότε βρίσκουν την ευκαιρία και το ΑΡΠΑΖΟΥΝ σαν ΛΥΚΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ.
Και το ΑΡΠΑΖΟΥΝ με το ΧΡΗΜΑ , αφού ελέγχουν όλο τον χρυσό και το χρήμα της γής. Παρουσιάζονται τότε σαν «σανίδα σωτηρίας» στο διαλυμένο κράτος και του προσφέρουν ΜΕΓΑΛΑ ΔΑΝΕΙΑ, (μπορεί και …..600 δις!!!.) και έτσι το ΔΕΝΟΥΝ και το πέρνουν στον έλεγχο τους , για τα επόμενα ……… 100 ΧΡΟΝΙΑ!!!! (όλα τα κομμάτια του «πάζλ», σιγά-σιγά μπαίνουν στη θέση τους)
Ορίστε τι λέει ο «ΔΙΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ» στα Πρωτόκολλα των «Σοφών» για το ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ και για τον ΕΛΕΓΧΟ των κρατών. «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 1 «………Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς».
Αυτό είναι το ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ που σχεδιάζει για την πατρίδα μας ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ και το έχει δουλεμένο χρόνια πριν. Θέλουν δηλαδή να φέρουν ΚΑΙ την διάλυση της χώρας , αλλά θέλουν να πάρουν και τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στην ΜΕΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΠΟΧΗ.
Έτοιμάζονται γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να την ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ αυτή την εποχή, με την κωδική ονομασία «ΝΕΜΕΣΙΣ». Πρόκειται για το σχέδιο ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ της Ελλάδος , από τους Σιωνιστές Χριστιανομάχους, που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΆ παρουσιάζονται ως ……… «Έλληνες», όχι όμως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, αλλά ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ και ΑΘΕΟΙ.
Όπως είπαμε: ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ».
Ο Σιωνισμός δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στην δημιουργία οποιασδήποτε Κυβερνήσεως. Μπορεί να διατάξει να συγκυβερνήσουν ΑΚΟΜΑ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , αν αυτό απαιτεί η ανάγκη. Ακόμα και με πρωθυπουργό τον……….. Γιώργο Καρατζαφέρη!!!!! (όποιος κατάλαβε , κατάλαβε) Ο Σιωνισμός ένα πρόβλημα έχει. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ, πως όλα τα κόμματα τον ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. Γιατί αν ο λαός καταλάβει τηνΑΠΑΤΗ και την ΚΟΡΟΪΔΙΑ των κομμάτων , τότε οι πολιτικοί δεν θα ψάχνουν ελικόπτερο. Θα ψάχνουν ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ.
Αν όμως ο λαός γνώριζε τι λένε τα «πρωτόκολλα» των Σιωνιστών για τα κόμματα και τους πολιτικούς , δεν θα ήταν τόσο κορόϊδο: «…….Θα εξυμνούμε συνεχώς την Δημοκρατία και θα διαιρέσουμε τους Χριστιανούς σε πολιτικές μερίδες. Έτσι θα ΔΙΑΣΠΑΣΩΜΕ την εθνική τους ενότητα και θα ενσπείρουμε μεταξύ τους διχόνοια………» ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ» και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα.
Όποια κυβέρνηση και να σχεδιάζουν λοιπόν, την θεμελιώνουν πάνω στην ΚΟΡΟΪΔΙΑ του ΛΑΟΥ και την διάσπαση της εθνικής ενότητας. Ότι και να ψηφίσει ο λαός, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και πάντα έχουν ΕΤΟΙΜΗ……..και την ΕΠΟΜΕΝΗ. Και φυσικά την κάθε επόμενη την προωθούν και την παρουσιάζουν σαν………. «σωτηρία».
Τώρα όμως έχουν παρέλθει οι αυτοδύναμες ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ και έχει φανερωθεί η ΑΠΑΤΗ, των κάποτε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ κομμάτων. Προκειμένου να διατηρήσει την εξουσία, ο Σιωνισμός ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ. Τους διέταξε να συγκυβερνήσουν και από κοινού να χρεοκοπήσουν την χώρα. Ο λαός βέβαια τους τιμώρησε στην κάλπη και από 265 βουλευτές που είχαν τα δύο κόμματα εξουσίας, πήραν στις εκλογές του Μαΐου 2012 μόλις 98 και δεν μπορούσαν από κοινού να κάνουν κυβέρνηση, ΟΥΤΕ με τις 50 έδρες του εκλογικού “bonus” που είχαν ψηφίσει. Αλλά ο Σιωνισμός πάντα βρίσκει τρόπους να ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ . Τους 151 που ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ θα τους βρεί ο κόσμος να χαλάσει. Θα ψηφίσει άλλους εκλογικούς νόμους, θα τρομοκρατήσει , θα απειλήσει, θα δωροδοκήσει, αλλά στο τέλος θα τους βρεί, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. Τα «κουκιά» όμως σήμερα, είναι μετρημένα και λειψά. Έτσι θα πρέπει να κάνουν τώρα, μία συγκυβέρνηση ΠΆΛΙ ΟΛΟΙ μαζί, δηλαδή «ΤΣΙΠΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΠΟΤΑΜΙΤΕΣ».
Αυτό το σενάριο όμως ΞΕΡΟΥΝ πως φανερώνει όλη την ΧΟΝΤΡΗ ΑΠΑΤΗ και δεν θα το «καταπιεί» ο Ελληνικός λαός. Πρέπει λοιπόν την επόμενη συγκυβέρνηση , να την παρουσιάσουν σαν συγκυβέρνηση ΑΝΑΓΚΗΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» . Για να γίνει αυτό όμως, πρέπει πρώτα να συμβεί κάποιο ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ στη χώρα. Έτσι λένε τα «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ». Και αυτό το κακό, θα είναι η αναμενόμενη χρεοκοπία , το κλείσιμο των τραπεζών και ότι αυτό θα φέρει.
Μετά από αυτό το κακό που θα διαλύσει την χώρα , ο σκοπός αυτής της συγκυβέρνησης εθνικής «σωτηρίας», θα είναι να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ την διαλυμένη Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ στα χέρια των ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, υπογράφοντας , ένα Νέο μεγάλο Δάνειο «ΣΩΤΗΡΙΑΣ» από πολλά …. δις!!!!!!!! Έτσι λένε τα «Πρωτόκολλα». Να το θυμηθούμε από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 1: «………Όταν ένα κράτος είναι εξαντλημένο από τις πολιτικές διαμάχες και τον εμφύλιο σπαραγμό και βρίσκεται στο έλεος των εχθρών, ανίατα χαμένο, τότε είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να το ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ. Η δύναμη του κεφαλαίου που βρίσκεται στα χέρια μας του παρουσιάζεται σαν ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ και θέλει δε θέλει, σε μας θα στηριχτεί για να μην βουλιάξει εντελώς».
Το μόνο που χρειάζεται, είναι να συμφωνήσει για το Δάνειο και ο ……….Γιώργος Καρατζαφέρης !!!!!!! και να συμφωνήσει επίσης, να γίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας. (δεν μπορώ να γίνω περισσότερο αναλυτικός)
Να μην ξεχνάμε πως ο πόλεμος είναι θρησκευτικός και οι Σιωνιστές είναι Χριστιανομάχοι. Θέλουν να ΦΤΙΑΞΟΥΝ λοιπόν ένα ΑΘΕΟ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ σχήμα κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας», που χωρίς να ορκιστεί στο Σύνταγμα της Ελλάδος, θα ΔΕΧΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ να υπογράψει και να πάρει το ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ», από τους επίσης ΑΘΕΟΥΣ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ Αμερικανούς , που το παίζουν δήθεν……. «Έλληνες» , βρίζοντας όμως τον Ιησού Χριστό, και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ συνέχεια και συνέχεια μόνο ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, εδώ και ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ………. «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ». ΤΩΡΑ ΔΑΝΕΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΕΟΥΣ……… «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ».
Πάλι με ΔΑΝΕΙΟ λοιπόν θέλουν να ΑΡΠΑΞΟΥΝ την Ελλάδα οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΙ. Τώρα όμως έχουν μία μεγάλη δυσκολία. ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;; Πάλι από το ΔΝΤ και τους «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ»;;;;; Οχι βέβαια. Δεν θα το έπαιρναν οι Έλληνες μετά από την περιπέτεια με την Τρόικα και την χρεοκοπία. Γι’ αυτό έχουν στείλει εδώ και δύο χρόνια, τους ΑΘΕΟΥΣ …….. «ΕΛΛΗΝΕΣ» να διαλαλούν και να προπαγανδίζουν το νέο μεγάλο ΕΒΡΑΪΚΟ ΔΑΝΕΙΟ , ως ………. «πατριωτικό» ΔΑΝΕΙΟ, για να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ τους ‘Ελληνες, ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ και έτσι να το ΔΕΧΘΟΥΝ.
Όπως θα έχετε καταλάβει, έχει παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό, μία άλλη, λίγο……..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ συνομωταξία ανθρώπων στην Ελλάδα, που ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ως…….. «Έλληνες». ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ……. «ΕΛΛΗΝΕΣ» που «υμνούν» την αρχαία Ελλάδα, αλλά βρίζουν τον Ιησού Χριστό και επιτίθονται στην Χριστιανική πίστη. Είναι όμως όλοι τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΙ της Ελλάδος. Από αυτό άλλωστε μπορούμε να καταλαβαίνουμε τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ και όλους όσους «ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ» γι’ αυτούς. Είναι ΟΛΟΙ τους ΑΡΝΗΤΕΣ του Χριστού και ΠΟΛΕΜΙΟΙ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Όπως είπαμε: ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
 Με ΔΑΝΕΙΑ λοιπόν ΑΡΠΑΖΟΥΝ τα κράτη. Η Ελλάδα όμως σήμερα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ απο Δάνεια. ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΩΣ «ΤΡΕΛΟ». Εκτός αν η «πλύση εγκεφάλου» των Σιωνιστών σας έχει «πιάσει». Εκτός αν θεωρείτε πιο έγκυρα τα ΜΜΕ που προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ, πως είμαστε υπερ χρεωμένοι, αλλά και πως έχουμε χάσει και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Δεν συμβαίνει όμως ΤΙΠΟΤΑ από αυτά. Τα ΜΜΕ σας κάνουν «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» λέγοντας συνέχεια και συνέχεια , το ίδιο και το ίδιο, για να το κάνουν να φανεί ΑΛΗΘΙΝΟ. Και αν το πιστέψετε σαν αληθινό, μετά θα ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ. Και αν το αποδεχθείτε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, τότε το κάνατε ΕΣΕΙΣ αληθινό και ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ. Αυτό επιτυγχάνουν τα ΜΜΕ, οι Σιωνιστές δημοσιογράφοι και τα Σιωνιστικά «παπαγαλάκια» που ΟΡΓΩΝΟΥΝ το ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ με τα ανθελληνικά τους ΣΧΟΛΙΑ. Άλλωστε το λένε και οι ίδιοι: «……….Η άλλη μεγάλη δύναμη που έχουμε στα χέρια μας είναι ο τύπος. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ τα ίδια πράγματα, τα κάνει το τέλος να ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ…….»
Πέρα λοιπόν από την «ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» που μας κάνουν , δεν έχουμε σαν κράτος κανένα Διακρατικό Δάνειο που να δεσμεύει τη χώρα, και να είναι αποτέλεσμα ΝΟΜΙΜΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ κατά το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο. Η χρεοκοπία της χώρας είναι αποτέλεσμα δόλιων ενεργειών των Σιωνιστών πολιτικών, για να μας ρίξουν ξανά, στα δίχτυα των ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. Αλλά ,
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ.
ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ.
Το σημερινό χρέος είναι αποτέλεσμα αντισυνταγματικών και παράνομων ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ενεργειών και δεν είναι η χώρα υποχρεωμένη να πληρώσει ΤΙΠΟΤΑ. Αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Συνταγματολόγοι και οι Οικονομολόγοι και όποιος δεν το λέει στο λαό, δουλεύει για τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ, τελεία και παύλα.
Ότι την Ελλάδα δεν την δεσμεύει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ το ξερουν χρόνια πριν, γι’ αυτό έχουν ξεκινησει ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ να στήνουν την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ, για να μας ΔΕΣΟΥΝ ΞΑΝΑ, με ένα ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ και ΝΟΜΙΜΟ αυτή τη φορά ΔΑΝΕΙΟ, που θα μας κάνει σκλάβους όχι μόνο για 100 χρόνια, αλλά για ΠΑΝΤΑ.
Ο Σιωνισμός πάνω στά δάνεια των κρατών έχει στηρίξει ΟΛΗ την δύναμη του. Από το «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 20 διαβάζουμε : «……..Τα δάνεια κρέμονται σαν την «σπάθη του Δαμοκλέους» πάνω από τα κεφάλια των κυβερνήσεων…..Τα εξωτερικά δάνεια είναι βδέλλες που σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να τις ξεκολλήσει από το σώμα του κράτους. ΌΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ τα πρόσωπα από όπου εξαρτάται η σύναψη εξωτερικού δανείου και φθάσουμε στον εξωτερικό δανεισμό, όλα τα πλούτη των κρατών θα διοχετευθούν στα ταμεία μας και όλοι οι Χριστιανοί θα καταβάλλουν σε μας ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, γιατί φυσικά από εμάς πήραν τα δάνεια.
Ολη η Κυβέρνηση είναι ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ και με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. http://greek1.blogspot.com/2014/04/blog-post_13.html#axzz38hFOc9OT
«ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ» ΛΕΝΕ ΤΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ»
Αλλά και γι’ αυτούς που δεν ξέρουν και υποστηρίζουν ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ αναφέρουν παλι μέσα στο «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ» 20: «……..Η γενική υπεροχή του πνεύματός μας, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι κατορθώσαμε να τους παρουσιάσωμε το θέμα των δανείων με τέτοιο τρόπο, ώστε να πεισθούν πως με τα δάνεια έχουν ακόμα και κέρδη για τον εαυτό τους. ……………Είναι ολοφάνερη η έλλειψη ικανότητας σκέψης στα ζωώδη μυαλά των Χριστιανών. Δανείζονται από εμάς με τόκο, χωρίς να σκέπτωνται πως κάποτε το χρήμα αυτό θα πρέπει να το επιστρέψουν πολύ βεβαρυμένο από τους τόκους.
Δεν υπάρχει αμφιβολία πως έχουν δίκιο για τον τρόπο σκέψης κάποιων «Ελλήνων». Κρατώ όμως αρκετές επιφυλάξεις για το …….Χριστιανών.
Ο ……….ΜΕΘ’ ΕΠΟΜΕΝΟΣ …….. «ΣΩΤΗΡΑΣ»
Οι Σιωνιστές σκέφτονται πολύ μπροστά και όχι μόνο την επόμενη Κυβέρνηση των άθεων Χριστιανομάχων, αλλά και την …….μεθ’επόμενη. Η κάθε νέα Κυβέρνηση «σωτηρίας», έχει να επιτελέσει ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ έργο, που ποτέ όμως δεν είναι υπέρ των Ελλήνων Χριστιανών. Τι θα μπορούσαν άλλωστε να περιμένουν ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, από μία κυβέρνηση ΑΘΕΩΝ και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ; Ότι χειρότερο. Γι’ αυτό όταν θα το καταλάβουν και θα ξεσηκωθούν, έχουν ΕΤΟΙΜΟ και τον μεθ’ επόμενο «ΣΩΤΗΡΑ».
Αλλά τώρα που τους έχουν τελειώσει όλοι οι ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΙ «ΣΩΤΗΡΕΣ», γυρνάνε πάλι στα …..ΠΑΛΙΑ και ξυπνάνε ένα «φάντασμα» του παρελθόντος . Τον λένε……. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και τον έχουν κάνει ήδη ΜΟΝΙΜΟ κάτοικο Ελλάδος από πέρυσι, στο μαγευτικό ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ. Κάνει μόνιμα διακοπές ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ την σειρά του, για να γίνει και αυτός «Σωτήρας». Την κατάλληλη στιγμή , ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ του αγαπητού και στενού του φίλου …….Γιώργου Καρατζαφέρη!!!!!!!
Βλέπετε ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ σκέφτεται ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, πρίν από εμάς, ΓΙΑ ΜΑΣ.
ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΟΜΩΣ, …… ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΘΕΙ;;;;; ΜΑ….Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
Όλα λοιπόν μέχρι τώρα πηγαίνουν σύμφωνα με τα σχέδιά τους. Ένα μόνο μένει για να ολοκληρωθεί το σχέδιο και να βάλλουν την «ταφόπλακα» στην Ελλάδα. Η πτώχευση , η εισαγώμενη «επανάσταση» που θα διαλύσει τη χώρα και η Κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας» που θα προκύψει , για να υπογράψει το νέο ΕΒΡΑΪΚΟ δάνειο, που θα το παρουσιάσουν ως …….. «σανίδα σωτηρίας» και έτσι ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ την Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ για πάντα, στους ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.
ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ. Πρώτον, Την ΠΤΩΧΕΥΣΗ ποιός θα την ΧΡΕΩΘΕΙ;;;;; Κανείς τους δεν θέλει να την χρεωθεί. Ούτε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και φυσικά ούτε και η επόμενη των άθεων «Συριζο-προοδευτικών» που θα πρέπει να ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ως «ΣΩΤΗΡΕΣ».
Και δεύτερον, ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ μετά από ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ και τα τόσα που έχουν κάνει στον Ελληνικό λαό και στην Ελλάδα;
Σε αυτά τα προβλήματα η λύση είναι μία. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Με το πραξικόπημα η χρεοκοπία της Ελλάδος ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ στους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ και η κυβέρνηση ΦΥΓΑΔΕΥΕΤΑΙ με τον γνωστό τρόπο της «σύλληψης». Αυτό ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ και το ΔΝΤ και την ΕΥΡΩΠΗ, που πέρνουν αυτά που ήθελαν από την Ελλάδα, χωρίς να μπορεί η ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να αντιδράσει σε τίποτα, αφού είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και οι ενέργειές της δεν έχουν διεθνή νομιμότητα.
Αυτό περιμένουν και οι λαθρομετανάστες για να ξεσηκωθούν, αλλά αυτό περιμένουν και οι Τούρκοι για να επιτεθούν. ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και την παράνομη Ελληνική κυβέρνηση. Στην Κύπρο το 74, στις 15 Ιουλίου έγινε το Πραξικόπημα και στις 20 Ιουλίου έγινε η απόβαση των Τούρκων. Ήταν όλα σχεδιασμένα όπως είναι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
Ο πρώην υπ. Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, πρώτα έδωσε εντολή να μην ενοχλεί η ακτοφυλακή τους Τούρκους στο Αιγαίο, (δημόσια καταγγελία που συνιστά εσχάτη προδοσία, από τον πρόεδρο της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη) και μετά από αυτό, έκοψε ξαφνικά «ρόδα μυρωδάτα» και ανεχώρησε για……. τας Ευρώπας. Μήπως ……κάτι είχε ακούσει για…….. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και είπε να την κάνει με…… «ελαφρά πηδηματάκια»; Και για να δούμε ποιός θα πάρει το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό υπουργείο της Χώρας, που κάποτε το έπερνε ο πρωθυπουργός;
Το καράβι το ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ και αυτοί που ξέρουν το εγκαταλείπουν πρώτοι. Σιγά-σιγά που θα καταλάβουν και οι υπόλοιποι αυτό που «παίζεται», θα τους δείτε όλους να θέλουν «ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ». Κανείς τους δεν θέλει να είναι μπροστά ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. Θα αφήσουν μόνο τα κορόϊδα να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
 Αυτά σχεδιάζουν ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ για το μέλλον της Ελλάδος, με βάση αυτά που λένε «Τα Πρωτόκολλα των Χριστιανομάχων του Ισραήλ». Και όλα δείχνουν, από τις προειδοποιήσεις της τράπεζας της Ελλάδος και από τις κινήσεις των «ποντικιών», πως είμαστε πολύ κοντά, γιατί όλα αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Θα γίνουν λοιπόν ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ή θα αναγκαστούν να αναβάλουν για του χρόνου τις εκλογές μέχρι να «ξαναδουλέψουν» το σχέδιο του πραξικοπήματος, και να είναι πιο προσεκτικοί αν θέλουν να μην το μάθω. Γιατί και το 2011 το έμαθα. Και δυστυχώς για αυτούς , είμαι Ορθόδοξος Έλληνας και δεν έχω δώσει ΟΡΚΟ ΣΙΩΠΗΣ σε κανέναν. Οι πληροφορίες μου λένε πως το πραξικόπημα το σχεδίαζαν για τον Αύγουστο γι” αυτό και δημοσιεύω το άρθρο τώρα. Για να τους κοπεί ο «βήχας».
Την χρεοκοπία όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να την αποφύγουμε, αλλά τα υπόλοιπα εφιαλτικά σενάρια που θέλουν την Ελλάδα ΔΕΣΜΙΑ στα δίχτυα των Σιωνιστών για τα επόμενα 100 χρόνια και για πάντα, αυτά σας διαβεβαιώ δεν πρόκειται να υπάρξουν ΠΟΤΕ, γιατί πολύ απλά όπως είπε ο γέρων Παΐσιος: «έχουν οι Αντίχριστες δυνάμεις τα σχέδιά τους για την Ελλάδα, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ».
Τα σχέδια των ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ τα αναφέραμε πολύ αναλυτικά. Πρέπει όμως να πούμε και τα σχέδια των ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, γιατί έχουμε και εμείς σχέδια για την πατρίδα μας. Και τα σχέδια τα δικά μας δεν μιλάνε για δάνεια. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην πλουσιότερη χώρα του πλανήτη, εκτός αν θέλεις να την ΔΕΣΕΙΣ και να την ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στη χώρα που έχει τρισεκατομμύρια βαρέλια ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. Στη χώρα που έχει δισεκατομμύρια κυβικά ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. Εκατοντάδες τόνους ΧΡΥΣΟΥ και ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ. Αμύθητης αξίας ΠΛΟΥΤΩΝΙΟ , ΧΑΛΚΟ , ΒΩΞΙΤΗ, ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟ και ΟΣΜΙΟ. Δεν μπορείς να μιλάς για ΔΑΝΕΙΑ στην χώρα που μπορεί να ζήσει και ΠΛΟΥΣΙΑ, μόνο από την ΠΡΟΒΟΛΗ των ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ της.
Έχουμε και εμείς λοιπόν οι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τα σχέδιά μας για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Θέλουμε να υψώσουμε μαζί με την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ του Βυζαντίου, που είναι το σύμβολο της ΜΑΧΙΜΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Θέλουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας να την κυβερνήσει ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ που θα προστατέψει τους Έλληνες Χριστιανούς από τους Εβραιοσιωνιστές και τους άθεους Χριστιανομάχους.
ΘΕΛΟΥΜΕ η Ελληνική γη να βγάλει ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ της και τα ΠΛΟΥΤΗ της και θα τα δώσει στους Έλληνες, γιατί η Ελληνική γη και όλος ο πλούτος που υπάρχει μέσα της , είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Θέλουμε πίσω την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ και θα την ΠΑΡΟΥΜΕ. Και όλοι οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ Χριστιανομάχοι και οι ΑΘΕΟΙ που μας έχουν επιτεθεί και με ΔΟΛΟ προσπαθούν να μας ΑΡΠΑΞΟΥΝ, θα καταλάβουν πως, «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν».
Επικαλέσθηκαν την ανεξιθρησκεία για να προβάλλουν την αθεΐα τους , την αρχαιολατρεία τους και τον σατανισμό τους, αλλά ………ξέχασαν να σεβαστούν και την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη του 98% των Ελλήνων. Είναι κάτι βλέπετε, που τους βγαίνει ….αυθόρμητα, γιατί δεν έχει να κάνει με αυτό που πιστεύουν αυτοί για τον εαυτό τους , αλλά έχει να κάνει με το κρυφό ΜΙΣΟΣ τους για τον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ και τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.
Και στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ νοικοκύρης είναι ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. Δεν είναι οι Εβραιοσιωνιστές , ούτε οι άθεοι Χριστιανομάχοι. Μπορεί βέβαια αυτό το 2%, να κρατάει ακόμα τα ηνία της εξουσίας σε βάρος του 98%, αλλά πολύ σύντομα και θυμηθείτε το, θα τους εγκαταλείψουν και τα αφεντικά τους, στην οργή του λαού. Τώρα που αποκαλύφθηκαν τα σχέδιά τους , τους μένει μόνο η πτώχευση και σε όσους προλάβουν η φυγή.
Ο Δένδιας και ο Αβραμόπουλος ……….έκοψαν «ρόδα μυρωδάτα». Αυτοί ξέρουν και έφυγαν από τα ….δύσκολα για να προστατευτούν, τώρα που δεν έχει ακόμα «κίνηση». Οι υπόλοιποι βλέπω να στριμώχνονται για μιά θέση στο……… «ελικόπτερο».
Από το 2010 που ξεκίνησε αυτή η βρώμικη ιστορία για την κατάκτηση της Ελλάδος , το σενάριο που ακολουθείται μέχρι σήμερα το γράφει ο Χριστιανομάχος ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ακολουθώντας πιστά τα «Πρωτόκολλα».
Το τέλος όμως της ιστορίας, ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΣ. Και επειδή το έχω διαβάσει, δεν έχει …..ελικόπτερο.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

***

*** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
1. - Stamatios Skoulikas =
http://www.youtube.com/stamos01 ,         3676   video.-
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01 ,      2099     video.- 
3. - Vlasis Skoulikas =   
http://www.youtube.com/vlasiskal , =         2102   video.- 
Σύνολον                                                       7877   βίντεο   .-

 http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home  ,  2606  .-    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas  , 
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  ,  289   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,

 *** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS    669.– https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑΡΩΝ.-   234 .-                                 
~** http://www.twitter.com/stamos01/ .-

*** ~ Ο  Οδοντίατρος σας  ενημερώνει , Παρασκευή 26  Σεπτεμβρίου  2014  :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/09/26-2014.html , .-
~ Αρωμα  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  27  Σεπτεμβρίου  2014   : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/09/27-2014.html ,.- 
~  Αθλητικό Σάββατο- Κύριακο 27  και  28  Σεπτεμβρίου  2014 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/09/27-28-2014.html ,.- 
~ Άρωμα  στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου  2014   : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/09/28-2014.html ,.- 
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  29  Σεπτεμβρίου  2014   :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/09/29-2014.html  
~ Επιλογές αναρτήσεων  Δευτέρα  29 Σεπτεμβρίου  2014   : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/09/29-2014.html ,.-
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  30  Σεπτεμβρίου  2014    :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/09/30-2014.html ,.-
~  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  01  Οκτωβρίου  2014  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/10/01-2014.html ,.-
                                                                                                 
*** ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2014  :
~  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  01  Οκτωβρίου  2014  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/10/01-2014.html ,.-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  02  Οκτωβρίου  2014   :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/10/02-2014.html ,.- 
~ Επιλογές   θεμάτων  ποικίλου  ενδιαφέροντος Πέμπτη  02  Οκτωβρίου  2014  :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/10/02-2014.html ,.- 
~ Το  αγiάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  03  Οκτωβρίου  2014   :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/10/03-2014.html .- 
~  Η  Εφημερίδα  μας  ,   Παρασκευή 03  Οκτωβρίου  2014  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/10/03-2014.html ,.-
~  Η  Εφημερίδα  μας  Σάββατο  04  Οκτωβρίου  2014  :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/10/04-2014.html ,.-
~ ΕΠΙΛΟΓΕΣ   Αναρτήσεων  Σάββατο  04  Οκτωβρίου  2014     : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/10/04-2014.html .-
~   Η  Εφημερίδα  μας  Κυριακή  05  Οκτωβρίου  2014  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/10/05-2014.html .-
~ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Κυριακή  05  Οκτωβρίου   2014  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/10/05-2014.html .- 
10 ~ ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Αναρτήσεων  θεμάτων ποικίλου  ενδιαφέροντος  Κυριακή  05 Οκτωβρίου  2014  :  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/10/05-2014.html .-
~  Η  Εφημερίδα  μας   Δευτέρα  06  Οκτωβρίου  2014   :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/10/06-2014.html .-
~ Επιλογές  Θεμάτων  , Αυτοάμυνα   Δευτέρα 06  Οκτωβρίου  2014     : http://snsarfara.blogspot.gr/2014/10/06-2014.html .-
~  Η Εφημερίδα  μας  Τρίτη  07  Οκτωβρίου  2014  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/10/07-2014.html .-
~ Επιλογές αναρτήσεων  Τρίτη  07  Οκτωβρίου  2014   : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/10/07-2014.html , .-
~  Η  Εφημερίδα  μας  Τετάρτη 08  ΟΠκτωβρίου  2014 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/10/08-2014.html .-
~  Άρωμα Ενημέρωσης   Τετάρτη  08  Οκτωβρίου  2014   :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/10/08-2014.html 
~ Επιλογές  αναρτήσεων ενδιαφέροντων θεμάτων  Τετάρτη 08  Οκτωβρίου  2014 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/10/08-2014.html .-
~ Η  Εφημερίδα  μας   09  Οκτωβρίου  2014    : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/10/09-2014.html .-
~ Επιλογές αναρτήσεων ποικίλου ενδιαφέροντος Πέμπτη 09 Οκτωβρίου 2014  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/10/09-2014.html .-
20  ~  Η Ενημέρωσή  μας  Παρασκευή  10 Οκτωβρίου  2014  :   http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/10/10-2014.html , .-
  Επιλογές  Αναρτήσεων  ποικίλου  ενδιαφέροντος  Παρασκευή  10  Οκτωβρίου  2014     :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/10/10-2014.html .-

Δεν υπάρχουν σχόλια: