Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Πέμπτη  13  Ιουνίου  2013 :
Προφήτης Ηλίας Πήδημα  Αρφαρών
Περιοχή παλιάς Βρωμόβρυσης Αρφαρών 
ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  γιά όλους  μας !
 
*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :


*** Καταιγίδες σήμερα και αύριο στην Καλαμάτα
           Θα χαλάσει για μερικές ώρες το καλοκαιρινό τοπίο στην πόλη μας, αφού σύμφωνα με το meteo καταιγίδα προβλέπεται για την Καλαμάτα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή και πιθανότητα καταιγίδας, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Για αύριο Παρασκευή 14/6, θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με εκδήλωση καταιγίδας, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

***  Εγκαίνια της νέας πλατφόρμας σύγχρονης τέχνης στην "Costa Navarino"
 Τα εγκαίνια της νέας πλατφόρμας σύγχρονης τέχνης “Costa Navarino: Engaging Art” έγιναν τo περασμένο Σάββατο στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino.
Στον εμβληματικό χώρο Westin Tower συγκεντρώθηκαν οι επισκέπτες των ξενοδοχείων The Westin Resort, Costa Navarino και The Romanos, a Luxury Collection Resort, για να γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην πρώτη έκθεση με τίτλο “60 picks per minute” (“60 περάσματα το λεπτό”).
Στην έκθεση, που έχει επιμεληθεί ο εικαστικός Δημήτρης Αντωνίτσης και θα διαρκέσει έως 6 Οκτωβρίου, συμμετέχουν τέσσερις in-residence καλλιτέχνες, οι οποίοι παρουσιάζουν διαδοχικά τις ατομικές τους εκθέσεις. Κύριο σημείο αυτής της εικαστικής εμπειρίας αποτελεί το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες, Δημήτρης Αντωνίτσης, Jeffrey Apoian, Κωνσταντίνος Λαδιανός και Διονύσης Χριστοφιλογιάννης, δημιουργούν το επόμενο έργο τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης, μαζί με τους επισκέπτες των ξενοδοχείων, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά μέσα από workshops.
Το φετινό θέμα “60 περάσματα το λεπτό” εστιάζει στη σύνδεση δύο πολύ διαφορετικών μεταξύ τους πρακτικών, της χειροτεχνίας και λαογραφικής παράδοσης με τη σύγχρονη τέχνη. Παράλληλα, με το Westin Tower όπου κάθε μήνα φιλοξενείται ένας καλλιτέχνης, σε έναν ακόμη χώρο παρουσιάζονται τα έργα των υπόλοιπων καλλιτεχνών.
Όπως σημείωσε η κα Κωστάντζα Σμπώκου-Κωνσταντακοπούλου: «Η τέχνη αποτέλεσε από την αρχή μια ουσιαστική παράμετρο της εμπειρίας στην Costa Navarino, καθώς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς της. Ο σημαντικός της ρόλος αναδεικνύεται μέσα από τα πρωτότυπα και σπάνια έργα του 17ου, 18ου και 19ου αιώνα, που συνυπάρχουν αρμονικά με τις δημιουργίες γνωστών συγχρόνων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών. Πιστεύουμε ότι αυτή η νέα πλατφόρμα τέχνης που εγκαινιάζουμε θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες μας, όχι μόνο να βιώνουν την τέχνη, αλλά και να τη δημιουργούν. Με αυτό τον τρόπο οι επισκέπτες γίνονται μέρος της ιστορίας του έργου, αλλά και της Costa Navarino».
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αντωνίτσης συμπλήρωσε: «Σε αυτό το μοναδικό τοπίο οι καλλιτέχνες αντλούν έμπνευση και δημιουργούν το νέο τους έργο, μαζί με τους επισκέπτες. Σε όσους βρεθούν σε αυτό το νέο καλλιτεχνικό εγχείρημα, δίνεται μία ξεχωριστή ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά και να διερευνήσουν από κοινού με τους καλλιτέχνες τις διαφορετικές εκφάνσεις της σύγχρονης τέχνης και της λαογραφικής παράδοσης».
Στην εκδήλωση παρευρέθη και η γνωστή Βρετανίδα συγγραφέας του bestseller «Το Νησί», Victoria Hislop, η οποία το προηγούμενο βράδυ είχε παρουσιάσει στο αμφιθέατρο του Navarino Dunes το νέο της βιβλίο «Ο Τελευταίος Χορός», που επίσης έχει εμπνευστεί από την Ελλάδα. Ανάμεσα στους επισκέπτες των ξενοδοχείων που παρευρέθησαν στα εγκαίνια ήταν και ο Σκωτσέζος θρύλος του γκολφ, Colin Montgomerie, αλλά και ο γνωστός παραγωγός ταινιών Terry Dougas.

*** Απεργία για το κλείσιμο της ΕΡΤ       
         ANAKOINΩΣΗ ΠΟΕΣΥ – ΠΟΣΠΕΡΤ – ΠΟΕΠΤΥΜ
 Μετά την πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ αποφάσισαν διαρκή απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων, σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Η απεργία σε όλα τα ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα, καθώς και στο ΑΠΕ – ΜΠΕ και τη ΓΓΕ – ΓΓΕ, αρχίζει από τις 6.00 το πρωί σήμερα, Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 (σ.σ. χθες).
Η απεργία σε όλα τα έντυπα μέσα, εφημερίδες και περιοδικά, αρχίζει από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2013.
Από την απεργία θα εξαιρεθούν τα μέσα που προβάλλουν το απεργιακό πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ.
Οι απεργίες των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης θα λήξουν μόνο όταν η κυβέρνηση πάρει πίσω τις πραξικοπηματικές αποφάσεις της, που φιμώνουν την ενημέρωση.
Τις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ περιφρουρούν οι εργαζόμενοι της ενημέρωσης και οι απεργιακές επιτροπές.
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΑΔΕΔΥ
 Να αποτρέψουμε την πολιτική
που ξεπουλά τα δημόσια κοινωνικά αγαθά
 Η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση, συνεχίζοντας το δημοκρατικό κατήφορο με άλλο ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, εξέδωσε μία ακόμη πράξη νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία οι υπουργοί της μπορούν να καταργούν φορείς του Δημοσίου, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα ντόπια και ξένα αφεντικά της.
Σήμερα είναι η σειρά της ΕΡΤ και των εργαζομένων σ’ αυτή, αύριο ίσως η σειρά των κρατικών νοσοκομείων και των δημόσιων σχολείων. Η κατάργηση της ΕΡΤ βάλλει ευθέως κατά της αντικειμενικής και πλουραλιστικής ενημέρωσης, κατά του δικαιώματος που έχει κάθε πολίτης για αντικειμενική ενημέρωση και ελευθεροτυπία, κατά της ίδιας της Δημοκρατίας και αποτελεί μία ακόμη αντισυνταγματική πράξη αυτής της κυβέρνησης.
Καταδικάζουμε, για άλλη μία φορά, αυτή την πολιτική, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και κάθε πολίτη να αποτρέψουμε αυτή την πολιτική που διαλύει την ελληνική κοινωνία και ξεπουλά τα δημόσια κοινωνικά αγαθά.  Για την Εκτελεστική Γραμματεία
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας  Σταθόπουλος Χρήστος Κάρκαλης Παναγιώτης

*** Λήστεψαν δύο ηλικιωμένα αδέλφια στο Πετροχώρι Ρωμανού
            Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στο Πετροχώρι Ρωμανού του Δήμου Πύλου - Νέστορος λήστεψαν δύο ηλικιωμένα αδέλφια.
Ειδικότερα, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του 87χρονου και της 82χρονης από ανασφάλιστη πόρτα. Με τη χρήση σωματικής βίας τούς ακινητοποίησαν, χτύπησαν ελαφρά στο πρόσωπο τον ηλικιωμένο και τους αφαίρεσαν 342 ευρώ, ένα βιβλιάριο τραπέζης και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.
Στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται. Οι ηλικιωμένοι είναι καλά στην υγεία τους και διακομίσθηκαν για προληπτικούς λόγους αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλου και εν συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.

*** Mετέδωσαν δελτίο στά ελληνικά, σε ένδειξη συμπαράστασης προς την ΕΡΤ
Σε ένδειξη συμπαράστασης στην ΕΡΤ, το γαλλικό κανάλι ARTΕ μετέδωσε την Τετάρτη πρόγραμμα στις 19:45, ώρα Γαλλίας, στα ελληνικά.
Σε ένδειξη συμπαράστασης στην ΕΡΤ, το γαλλικό κανάλι ARTΕ μετέδωσε την Τετάρτη πρόγραμμα στις 19:45, ώρα Γαλλίας, στα ελληνικά.


  
*** Σύλληψη 50χρονου και 27χρονης με κοκαΐνη στο Ασπρόχωμα
 
 Ένας 50χρονος και μια 27χρονη συνελλήφθησαν χθες το μεσημέρι στο Ασπρόχωμα, σε έλεγχο που τους έκαναν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, να έχουν στην κατοχή τους ποσότητα 1,4 γρ. κοκαΐνη σε μορφή «βραχάκι». Στη συνέχεια σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 50χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα αεροβόλο πιστόλι με 302 μολύβδινα σφαιρίδια, 10 φυσίγγια των 9 χιλ. και μια ζυγαριά.

*** Πορείες και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΕΡΤ, ενώ η ΕΡΑ Καλαμάτας παραμένει ανοιχτή (Φωτογραφίες& βίντεο)
 

 

 

 

 

 

 

 

 
* Νέα ενημέρωση 14:40Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στις δύο πορείες που έφθασαν στην ΕΡΑ Καλαμάτας και μετά όλοι μαζί κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της πόλης όπου διαμαρτυρήθηκαν.


* Nέα ενημέρωση 13/6 11:30 π.μ.Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Στην Καλαμάτα σήμερα είχαμε το πρωί 2 συγκεντρώσεις , μια του ΠΑΜΕ στις 10:30 στην πλατεία 23ης Μαρτίου και μια του Εργατικού Κέντου στις 10:30 έξω από το κτίριο του. Και οι 2 συγκεντρώσεις με πορεία κατέληξαν στο κτίριο της ΕΡΑ Καλαμάτας που συνεχίζει να εκπέμπει κανονικά ,χώρις όμως να έχει τηλέφωνο αλλά ουτε και Ιντερνετ αφου πλέον δεν λειτουργεί ούτε το email του σταθμού, έτσι δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας.
Αυτή τη στιγμή αρκετοί είναι οι συγκεντρωμένοι που βρίσκονται έξω από τη ΕΡΑ Καλαμάτας.

* Νέα ενημέρωση 19:05 
Eτοιμασίες αυτή την ώρα έξω από την ΕΡΑ Καλαμάτας για την συναυλία που θα ξεκινήσει σε λίγο και θα διαρκέσει μέχρι το πρωί. Μέσα στο στούντιο η εκπομπή συνεχίζει να γίνεται κανονικά.
~ Νέα ενημέρωση 16:18Αρχισε λίγο λίγο ο αποκλεισμός...πριν λίγο έκοψαν τις τηλεφωνικές συνδέσεις της ΕΡΑ Καλαμάτας!!! Το 27210 95300-1 δεν λειτουργεί πλέον όπως μας ενημέρωσαν δημοσιογράφοι του Σταθμού!
* Νέα ενημέρωση 15:45Κανονικά συνεχίζει να εκπέμπει η ΕΡΑ Καλαμάτας αυτή την ώρα ενώ για τις 7 έχει προγραμματιστεί συναυλία.
Το τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ μέσα από δυσκολίες είτε εκπέμπει από ιστοσελίδες είτε από άλλα κανάλια.
~ Νέα ενημέρωση 10:10 π.μΣτον αέρα συνεχίζει να είναι η ΕΡΑ Καλαμάτας μετά από μια δύσκολη νύχτα που πραγματοποιήθηκε μέχρι και πορεία.
Ακόμα οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ανακοίνωσαν τα εξής:
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ συνεχίζουμε την αντίσταση στο κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Στα κεντρικά προγράμματα στην Αθήνα καθώς και σε όλους τους Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΑ παραμένουμε στα κτίρια και εκπέμπουμε έκτακτο πρόγραμμα. Δύναμή μας, οι χιλιάδες ακροατές, συνάδελφοί μας δημοσιογράφοι από άλλα Μέσα, εκπρόσωποι φορέων, συλλογικότητες που βρέθηκαν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Από το πρωί στις 8 θα συνεχίσουμε την εκπομπή και στην ΕΡΑ Καλαμάτας, ενώ στις 7 μ.μ. στο χώρο του σταθμού θα γίνει συναυλία συμπαράστασης από το Σύλλογο Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cPEZNRfyaek
Νέα ενημέρωση 12:45 π.μ.Παρά το περασμένο της ώρας πάνω από 200 άτομα παραμένουν στον προαύλιο χώρο της ΕΡΑ Καλαμάτα όπου οι δημοσιογράφοι μέσα στο στούντιο συνεχίζουν μια μαραθώνια εκπομπή που όπως δήλωσαν είναι διατεθειμένοι να την συνεχίσουν ακόμα και με ντουντούκες, ενώ μόλις αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν πορεία σε γειτονίες του Ανατολικού κέντρου ενώ ομάδα θα παραμείνει στα γραφεία για περιφρούρηση.
Να θυμίσουμε εδώ, ότι στους τηλεοπτικούς δέκτες στα κανάλια της ΕΡΤ υπάρχει μαύρη εικόνα εδώ και μιάμιση ώρα, ενώ θεωρείται θέμα χρόνο να χαθεί το σήμα και των ραδιοφωνικών σταθμών.
 * Νεότερη Ενημέρωση:
Όλο και περισσότερος κόσμος συγκεντρώνεται έξω από το κτίριο της ΕΡΑ Καλαμάτας από ολες τις τάξεις και τους φορείς της Πόλης της Καλαμάτας. Με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης απολύονται 13 εργαζόμενοι στην Καλαμάτα. Οι Δημοσιογράφοι του Σταθμού είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις εκπομπές τους και να μην κλείσουν το σταθμό.
~ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή έξω από το Κτίριο της ΕΡΑ Καλαμάτας. Με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι καλούν τους πολίτες της πόλης και τους ακροατές να παραβρεθούν εκεί.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στο κλείσιμο της δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης που περιλαμβάει και το κλείσιμο των Περιφερειακών Ραδιοφωνικών Σταθμών της ΕΡΤ, καλούμε τους ακροατές μας, τους πολίτες, τις συλλογικότητες της πόλης, τους εκπροσώπους φορέων, της αυτοδιοίκησης και των πολιτικών κομμάτων, να συμπαρασταθούν στον αγώνα που δίνουμε για τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα της ΕΡΤ του υπέρτατου δημοκρατικού αγαθού της ενημέρωσης και του πολιτισμού.
Συγκεντρωνόμαστε όλοι στις 7 μ.μ. σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου, στο κτίριο της ΕΡΑ Καλαμάτας (Ανατολικό Κέντρο).
Ανάλογες συγκεντρώσεις θα γίνουν την ίδια ώρα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και στους κατά τόπους Περιφερειακούς Σταθμούς.

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας
Video:


  

 


 
 *** Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας για ξενοδοχοϋπαλλήλους
           Δωρεάν μαθήματα ρωσικής γλώσσας (επίπεδο αρχαρίων-τουριστική ορολογία) πρόκειται να πραγματοποιηθούν για όσους ξενοδοχοϋπαλλήλους ενδιαφέρονται, σε συνεργασία με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «COOL», σύμφωνα με ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, που στηρίζει την πρωτοβουλία του προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Κων. Ανδριανόπουλου.
Τα μαθήματα θα είναι διάρκειας 15 ωρών συνολικά και θα πραγματοποιηθούν στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite City Resort, που παραχώρησε την αίθουσα δωρεάν.
Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 10.00 – 13.00, Έναρξη και Μαθήματα
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 09.30 – 12.00, Μαθήματα
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 09.30 – 12.00, Μαθήματα
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 17.00 – 20.30, Μαθήματα
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 10.00 – 13.00, Μαθήματα και Βεβαιώσεις
Με το πέρας των μαθημάτων θα δοθεί σε όλους τους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.
Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα εξής τηλέφωνα ή e-mail: Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος: 6975715229, Μαρία Χριστοπούλου:
 6944137357, e-mail: somatiohotelmessinias@gmail.com.

** Φ . Κουβέλης: Άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤΚουβέλης: Άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ

*** Φ.  Γεννηματά: Να αποσύρει ο κ. Στουρνάρας το επίμαχο mailΓεννηματά: Να αποσύρει ο κ. Στουρνάρας το επίμαχο mail

*** Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για το «λουκέτο» στην ΕΡΤΕπίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ

*** Συνάντηση πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα Συνάντηση πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα

*** Στον Άρειο Πάγο για το θέμα της ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ Στον Άρειο Πάγο για το θέμα της ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ

*** Τριγμοί από τον ξαφνικό «θάνατο» της ΕΡΤ Τριγμοί από τον ξαφνικό «θάνατο» της ΕΡΤ

*** Απεργιακό μπλακ άουτ και ογκώδες συλλαλητήριο για την ΕΡΤΑπεργιακό μπλακ άουτ και ογκώδες συλλαλητήριο για την ΕΡΤ

***«Χτύπημα» των Anonymous στο site του Εφετείου Αθηνών για την ΕΡΤ
            Επίθεση στο δικτυακό τόπο του Εφετείου Αθηνών πραγματοποίησε την Πέμπτη η οργάνωση χάκερ Anonymous.
Στην ιστοσελίδα, οι ανώνυμοι «χακτιβιστές» ανάρτησαν βίντεο με μήνυμά τους, προειδοποιώντας με «χτύπημα» το Σάββατο 15 Ιουνίου, ενώ ενσωματώνουν live αναμετάδοση του απεργιακού προγράμματος των εργαζομένων της ΕΡΤ.
«Πρέπει να γνωρίζετε ότι είστε στόχος μας τώρα. Πρέπει να μας περιμένετε στις 15 Ιουνίου. Είμαστε οι Anonymous. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Να μας περιμένετε ελληνική κυβέρνηση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, το βίντεο στην αγγλική γλώσσα.  Newsroom ΔΟΛ
 
*** Ψαχνουν λύση για να φύγει το “μαύρο” από τις οθόνες
            Με ταχείς ρυθμούς επεξεργάζονται στο Μαξίμου λύση να εκπέμψει η δημόσια ραδιοτηλεόραση πρόγραμμα προκειμένου “να φύγει το μαύρο” από τις οθόνες.
Κατά τις πλροφορίες, θα πρόκειται για “προσωρινό” πρόγραμμα που θα διασφαλίζει την ομαλή μετάβαση της ΕΡΤ στην ΝΕΡΙΤ.
Η ευθύνη θα ανήκει στο υπουργείο Οικονομικών και στην Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας που έχουν αναλάβει τη διαχείρηση του θέματος βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που υπέγραψαν την Τρίτη για το κλείσιμο/επαναλειτουργία της ΕΡΤ.
Προκειμένου να δρομολογηθεί και να υλοποιηθεί η μετάδοση προσωρινού προγράμματος, η σκέψη είναι να υπογραφούν συμβάσεις έργου με τον απαιτούμενο αριθμό τεχνικών και δημοσιογράφων.
Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι με ποια νομική μορφή θα εκπέμψει, καθώς η μεν ΕΡΤ ΑΕ δεν ιφύσταται ενώ η ΝΕΡΙΤ ΑΕ δεν έχει ακόμη συσταθεί.
Το σχέδιο θα συζητηθεί στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών το απόγευμα της Δευτέρας.
Εάν εγκριθεί, εκτιμάται ότι η κυβερνητική κρίση θα εκτονωθεί και θα ανοίξει ο δρόμος για πολιτικές κινήσεις “ομαλής πορείας της κυβέρνησης συνεργασίας” με ανασχηματισμό και νέο μοντέλο λειτουργίας.  Πηγή:www.capital.gr

***ΕΡΤ ή εκλογές το δίλημμα των αρχηγών - Συνάντηση τη Δευτέρα
            Σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών για το θέμα της ΕΡΤ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, όπως αποφασίστηκε σήμερα έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία των τριών κυβερνητικών εταίρων.
Ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική συνομιλία με τους αρχηγούς ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Οπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε με τους εταίρους του «καθώς πάντα επιδιώκει τον πολιτικό διάλογο».
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πάντως, το θέμα της ΕΡΤ έχει κλείσει και ο πρωθυπουργός δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω την απόφασή του.
Στο πλαίσιο αυτό, η επικοινωνία και η συνάντηση θα γίνει, για να αναζητηθεί εύσχημος τρόπος για να αρθεί το πολιτικό αδιέξοδο και να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Το Μέγαρο Μαξίμου δεν υποχωρεί μεν από την απόφασή του για την ΕΡΤ, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει προσφυγή στις κάλπες, ωστόσο δεν θέλει να έχει εκείνο την ευθύνη.
«Μήνυμα» Βενιζέλου σε Σαμαρά εν όψει της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγώνΤην «εθνική ανάγκη για  κυβερνητική σταθερότητα» επισήμανε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε ομιλία του στη Βουλή, προσθέτοντας όμως ότι, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, «ο κ. Σαμαράς έχει την πρωταρχική ευθύνη να διαφυλάξει και να διατηρήσει την ενότητα της κυβέρνησης, στην οποία του κάναμε τη μεγάλη τιμή να είναι πρωθυπουργός».
Παράλληλα, πέταξε το γάντι για τη διατάραξη της κυβερνητικής συνοχής στο Μέγαρο Μαξίμου, λέγοντας: «Θα συναντηθούμε οι πολιτικοί αρχηγοί τη Δευτέρα. Ο κ. Σαμαράς έχει την πρωταρχική ευθύνη να διαφυλάξει και να διατηρήσει την ενότητα της κυβέρνησης στην οποία του κάναμε την μεγάλη τιμή να είναι πρωθυπουργός, αποδεχόμενοι την ευρωπαϊκή τακτική αλλά αυτή πρέπει να γίνεται αποδεκτή από όλες τις πλευρές. Να είναι επικεφαλής μιας κυβέρνησης που δεν στηρίζεται μόνο από τη ΝΔ . Μια κανονική κυβέρνηση που στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη συνεργασία. Ας δουν πως λειτουργούν οι κυβερνήσεις παντού».
Τέλος ξεκαθάρισε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχει επιδείξει υπευθυνότητα και καλοπιστία και ιστορική συνείδηση και δεν δεχόμαστε μαθήματα υπευθυνότητας. Αν κάποιοι υποτίμησαν το ΠΑΣΟΚ ότι φοβάται για δημοσκοπικούς λόγους έχουν κάνει τραγικό ιστορικό λάθος. Δεν χρειάζονται εκλογές αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν τις φοβάται. Είναι κολοσσιαίο τραγικό λάθος να διαρρέουν διάφοροι διάφορα. Θέλω να πιστεύω ότι γίνονται όλα αυτα ερημην των αρμοδιων. Ομως σενάρια πιέσεις και ότι ήξεραν οι αρχηγοί... Μπάστα, σεβασμός γιατι μπορούμε και εμείς να μιλήσουμε».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην Ολομέλεια, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης νόμου του κόμματος για το ταμείο γενεών, τοποθετήθηκε για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, επιχειρώντας να στείλει πολλαπλά μηνύματα τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου όσο και στην Ιπποκράτους.
Αναφορικά δε με τις κυβερνητικές διαρροές περί πλήρους ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για τις εξελίξεις στη δημόσια τηλεόραση, σημείωσε: «Είναι κολοσσιαίο, τραγικό λάθος να διαρρέουν διάφοροι διάφορα. Θέλω να πιστεύω ότι γίνονται όλα αυτα ερήμην των αρμοδίων. Όμως, σενάρια και πιέσεις ότι ήξεραν οι αρχηγοί... Μπάστα! Σεβασμός, γιατί μπορούμε και εμείς να μιλήσουμε».
πηγή: protothema.gr

***

***ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :
~** Ολυμπιακός - ΠΑΟ 72-76 στο ΣΕΦ
** «Μαύρα» μεσάνυχτα... διακοπή και πράσινος Πρωταθλητής

* Στο πιο επεισοδιακό και... μακρύ παιχνίδι της σειράς των τελικών της Α1 που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Παναθηναϊκός μέσω της οριστική διακοπής που αποφάσισαν οι διαιτητές, κατάφερε να νικήσει 76-72 τον Ολυμπιακό για δεύτερη φορά μέσα στο ΣΕΦ και να επιστρέψει στον «θρόνο» του Πρωταθλητή Ελλάδας για 33η φορά στην Ιστορία του, «σκουπίζοντας» τον «αιώνιο» αντίπαλο με 3-0 νίκες.

*  «Ερυθρόλευκη» αναγνώριση στα «πράσινα» αποδυτήρια.......... Και η ατάκα του Σπανούλη!

* Ό,τι δεν έκαναν οι φίλαθλοι και οι διοικήσεις των δύο συλλόγων, έκαναν οι παίκτες των δύο ομάδων, καθώς έπειτα από την οριστική διακοπή του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ, οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Μίλαν Τόμιτς, Εισι Λο και Κάιλ Χάινς δε δίστασαν να βρεθούν στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, δίνοντας «συγχαρητήρια» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Την ώρα που οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγύριζαν έξαλλα στα αποδυτήρια του ΣΕΦ, ήρθε και η αναγνώριση από τον μεγάλο αντίπαλο.
Οι «ερυθρόλευκοι» ως ένδειξη αναγνώρισης της ανωτερότητας του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών, μετέβησαν στα αντίπαλα αποδυτήρια και έδωσαν συγχαρητήρια για τον τίτλο.
Όσο για το κεντρικό σύνθημα των πανηγυρισμών των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη στα αποδυτήρια; Αυτό ήταν το: «Οέ οέ, οέ οέ, πρωτάθλημα μες στο Παλέ»!

ΚΑΕ ΠΑΟ: «Ο καλός νοικοκύρης…»
Λίγο αργότερα, σε πανηγυρικό τόνο ήρθε και το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook. Αναλυτικά ανέφερε:
«Νταμπλούχος Ελλάδας 2012-2013 ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας!!!
Το 0-3 έγινε, γιατί ο καλός ο νοικοκύρης, ξέρει από ΣΚΟΥΠΑ!!!
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: 72-76 (με 1.30 να μένει αλλά το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά).
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ Συγχαρητήρια σε όλους!!!».
Λάσμε: «Καταπληκτική δουλειά οι προπονητές μας»
Τα εύσημα στον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του απένειμε ο Στεφάν Λάσμε με δηλώσεις του μετά το... τέλος του τρίτου τελικού.
«Ήταν ένα πολύ σκληρό μας. Ο Ολυμπιακός έκανε προσαρμογές, αλλά το προπονητικό τιμ έκανε καταπληκτική δουλειά στο σκάουτινγκ και είχαμε εξαιρετικό πλάνο. Ήμασταν προετοιμασμένοι για τα πάντα και πήραμε», τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού και συνέχισε:
«Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, είναι η πιο δυνατή ομάδα που έχω αντιμετωπίσει στην καριέρα μου. Ελπίζω να τους αντιμετωπίσω ξανά».
Δ. Γιαννακόπουλος: «Το πιο άνετο πρωτάθλημα»
Σε πελάγη ευτυχίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πανηγύρισε κι εκείνος μαζί με τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών σε όλο τον κόσμο, το πιο εύκολο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας, όπως το χαρακτήρισε στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά την οριστική διακοπή στο ΣΕΦ.
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες, τεχνική ηγεσία, κόσμο και όσους στήριξαν την προσπάθεια που έγινε φέτος και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ξεκαθάρισε ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και απαίτησε την παραδειγματική τιμωρία του Ολυμπιακού, μέσα από την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών για τη διακοπή του αγώνα στο ΣΕΦ.
Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Πρώτα απ' όλα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Αργύρη, στο τεχνικό τιμ, στους παίκτες για το πιο άνετο πρωτάθλημα στη σύγχρονη ιστορία μας. Πολλά συγχαρητήρια και σε όλους που στήριξαν το πλάνο μας με όλη την ψυχή παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν κοντά και έδωσε την ψυχή του. Μετά το φετινό νταμπλ, δηλώνω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο για τον μεγάλο Παναθηναϊκό μας. Καταλήγοντας και μετά από αυτή την αδικαιολόγητα μεγάλη αναμονή, περιμένω να τηρηθούν οι νόμοι για το αίσχος που παρακολουθήσαμε και την κόλαση που έζησαν τα μέλη της αποστολής μας. Να ακολουθήσουν οι αρμόδιοι ό,τι προβλέπεται για διακοπή αγώνα, κάτι που δεν είχαν κάνει το 2010. Εμείς είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο μας υπερήφανοι ως Παναθηναϊκοί»
Μπαρτζώκας: «Δεν μας άφησαν...»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ δήλωσε διπλά απογοητευμένος: πρώτον για τον τρόπου που τελείωσαν οι τελικοί και δεύτερον για τον ντόρο που δημιουργήθηκε πέρι ντόπινγκ, ύστερα «από μια πληροφορία που έδωσε ένας γραφικός μαχόμενος δημοσιογράφος που είναι αντικείμενο στις σατιρικές εκπομπές, με την οποία κινητοποιήθηκε ακόμη και η κυβέρνηση και δημιουργήθηκε σκιά ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό ντοπαρισμένος», όπως χαρακτηριστικά είπε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τον τελικό: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για μας ό,τι συνέβη ήταν απογοητευτικό. Όχι για το πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι, γιατί απέμεναν 1:27 και είχαμε κατοχή, αλλά δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που είχαμε. Είμαι όμως απογοητευμένος για όλα όσα έγιναν γύρω από το μπάσκετ κι όχι μέσα σε αυτό».
Για τον «θόρυβο» περί ντόπινγκ: «Βιώσαμε πράγματα απίστευτα. Από μια πληροφορία που έδωσε ένας γραφικός μαχόμενος δημοσιογράφος που είναι αντικείμενο στις σατιρικές εκπομπές, κινητοποιήθηκε ακόμη και η κυβέρνηση και δημιουργήθηκε σκιά ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό ντοπαρισμένος. Όλα αυτά τη στιγμή που έγιναν τόσοι έλεγχοι στην ομάδα. Αφού η ελληνική κοινωνία επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο, είναι χαρακτηριστικό του τι είμαστε».
Για το πού χάθηκε ο τίτλος: »Είχαμε μια πολύ κοπιαστική χρονιά, με δυσκολίες και τραυματισμούς. Φανήκαμε λιγότερο φρέσκοι από τον ΠΑΟ. Μας μένει μια τεράστια απογοήτευση, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για όλα αυτά που έγιναν. Εμείς νιώσαμε λίγο άδειοι, αλλά δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή αυτά τα παιδιά κατέκτησαν τόσα πράγματα ή για όλα όσα συνέβησαν μετά. Και το ένα επηρέασε, αλλά και το άλλο. Δεν είχαμε φρεσκάδα σε όλη τη σειρά. Ο Λο ήταν ανέτοιμος, ο Περπέρογλου και ο Σερμαντίνι είχαν προβλήματα… Ο Παναθηναϊκός για μένα δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα, αλλά είναι απογοητευτικό ότι δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το ματς. Νιώθουμε απογοητευμένοι και για ό,τι έγινε σε όλη τη σειρά, αλλά και το πώς αντιμετωπιστήκαμε από σύστημα που επέβαλε κανόνες»
Για τα επεισόδια: «Το θέμα δεν είναι του ελληνικού αθλητισμού, αλλά θέμα κυβέρνησης. Όλα αυτά που συμβαίνουν αφορούν κάποιους που πρέπει να παίρνουν αποφάσεις. Είναι μια κατάσταση που δεν ελέγχεται. Δείτε τι γράφονταν στις εφημερίδες τον τελευταίο καιρό. Είναι εκτός αθλητισμού και λογικής».
Παπανικολάου: «Δεν σεβάστηκαν τον κόπο μας!»
Ο Κώστας Παπανικολάου που έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, καταδίκασε αυτούς που δε σεβάστηκαν τον ιδρώτα που «έριξε» η ομάδα όλη την χρονιά: «Συγχαρητήρια. Το ήθελαν περισσότερο από εμάς. Ήταν πιο έτοιμοι και ίσως να το ήθελαν περισσότερο. Δείχναμε να μην το θέλουμε τόσο πολύ εμείς, κάτι που δεν ισχύει», τόνισε αρχικά ο φόργουορντ του Ολυμπιακού για να συνεχίσει για τα επεισόδια:
«Είναι άδικο γι’ αυτή την ομάδα. Δέκα μήνες εδώ έχουμε χάσει πολύ ιδρώτα στο παρκέ, προπονητές, όλοι το σταφ, Δέκα μήνες εδώ, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και ξαφνικά να βρίσκονται εξωαγωνιστικοί παράγοντες να μην μας αφήνουν να κάνουμε την προσπάθεια μας! Δεν σεβόμαστε το άθλημα, βγήκαν δημοσιογράφοι που δεν ξέρω γιατί, αλλά έχουν σφάξει το μπάσκετ. Ντροπή, πρέπει να είμαστε το παράδειγμα, αλλά αυτοί καταστρέφουν το μπάσκετ. Να μας πουν τι συμφέροντα εξυπηρετούν και να μας το πουν και εμάς να ξέρουμε».
Σπανούλης: «Γαμώ τον αθλητισμό μου…»
Σε πολύ διαφορετικό κλίμα, και ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την όλη εξέλιξη, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλη, ξέσπασε με μια χαρακτηριστική ατάκα: «Γαμώ τον αθλητισμό μου», είπε γεμάτος αγανάκτηση, όταν ανακοινώθηκε πως έπρεπε άπαντες πλέον να αποχωρήσουν από το ΣΕΦ καθώς το φύλλο αγώνα έκλεισε κι ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Newsroom ΔΟΛ

***


 Ιερομόναχος Γαβριήλ
στην Σκήτη Αγίας Άννης (Άγιος  Γεώργιος  -Καρτσωναίϊκα) 2011.-



*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS 2013 .-
https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias/photos_stream= Φωτογραφίες όμορφες - ωραίες .-

Δεξιά  ο αήμνηστος Παπά-Γιάννης Οικονόμος-Δάσκαλος (Ιωάννης Παν. Παπανηκολάου .-





~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2540  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =        964  video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =             990   video.-
                                                         Σύνολο  :  4494    βίντεο ανηρτημένα .-

*** ΑΠΟ  τελευταίες  αναρτήσεις  Μαϊου  2013 :


~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/05/27-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 27Μαΐου 2013.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/05/28-2013.html ,Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 28 Μαΐου 2013 ,.-
 ~
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/05/30-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 .-                    ~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/05/31-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 31 Μαΐου 2013 .-


~


 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2013 :

~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/05/01-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 01 Ιουνίου 2013.-

~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/06/03-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/06/03-2013.html  ,  Μιά νέα ζωή ...αρραβώνες ..δυό νέων ανθρώπων ... Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013 ,  To Σάββατο 01 Ιουνίου 2013 στην όμορφη Καλαμάτα Μεσσηνίας .-
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/06/2-2013.html , Διαδρομές στο Βασιλικό κτήμα Τατοϊου Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 : Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/06/04-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 04 Ιουνίου ~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/06/05-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 05 Ιουνίου 2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/06/06-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 06 Ιουνίου 2013.-
~
http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/06/07-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 07Ιουνίου 2013.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/06/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 08 Ιουνίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Κυριακή 09 Ιουνίου 2013.-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/06/10-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/06/10-2013.html , Το Δευτεριάτικο αγιάζι της ενημέρωσης 10 Ιουνίου 2013.-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/06/11-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 11 Ιουνίου 2013.-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/06/12-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/06/13-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013, ,
~ * ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  







~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
   ~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.- ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: