Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ελεύθερες σκέψεις , ενημερώσεις , ....Ειδήσεις

Ελεύθερες σκέψεις , ενημερώσεις , ....Ειδήσεις   :

** Αλήθεια στη Σκέψη , Αλήθεια στα λόγια , Αλήθεια στα Έργα ....και στα Γραφόμενα !!

~** Τα τρεία μωρά μας 21-5-2011 Stamatis- Aris - Alexia :
** http://www.youtube.com/watch?v=-OSYWLObtJg  ,




** Θύμα βιασμού νεαρής κοπέλας από μετανάστες  στην Πάτρα :
* Σε άθλια κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας χάσει ακόμη και τη μιλιά της από το σοκ που υπέστη, μια νεαρή κοπέλα η οποία έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από ομάδα αλλοδαπών στο κέντρο της Πάτρας! Η νέα επίθεση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κρουσμάτων που αναστατώνουν την πόλη για περισσότερο από ένα χρόνο.

* Η άτυχη κοπέλα δέχθηκε την επίθεση άγνωστου αριθμού μεταναστών την στιγμή που ανέβαινε τις σκάλες κεντρικού δρόμου της Πάτρας. Οι αλλοδαποί έπεσαν πάνω της και προσπάθησαν να της βγάλουν τα ρούχα με πρόθεση να ασελγήσουν σεξουαλικά πάνω της! Όμως, εκείνη άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να τρέξουν περαστικοί και οι δράστες να αναγκαστούν να τραπούν σε φυγή.
* Τρέμοντας και χωρίς να μπορεί να αρθρώσει λέξη, η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί αφωνία από το σοκ που της προκάλεσε η επίθεση και παρέμεινε για νοσηλεία και ψυχολογική υποστήριξη. Πριν από λίγες ημέρες, άλλη μία γυναίκα είχε ζήσει εφιαλτικές στιγμές όταν έπεσε απόπειρας βιασμού ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης.-  protothema.-  Αναρτήθηκε από elefterifoni .-

** Έγλημα στο κέντρο της Αθήνας με πέντε σφαίρες  :
* Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με μηχανική υποστήριξη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο 38χρονος που δέχτηκε πέντε σφαίρες από αγνώστους (τρεις στον λαιμό και δύο στην κοιλιά) χθες γύρω στις 2 το μεσημέρι, μέσα στο κοσμηματοπωλείο του, στην οδό Ευγενίου Καραβία, στα Κάτω Πατήσια.

* Ο χρυσοχόος μεταφέρθηκε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.
* Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι οι δράστες, δύο άνδρες, μπήκαν στο κατάστημα και πυροβόλησαν τον 38χρονο, που ενεργοποίησε τον συναγερμό του καταστήματός του. Αμέσως μετά εξαφανίστηκαν, χωρίς να αφαιρέσουν το παραμικρό.
* Η Ασφάλεια Αττικής, που ερευνά την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με επικρατέστερο εκείνο της απόπειρας ληστείας. Α.Κ.Μ .. Αναρτήθηκε από elefterifoni .-

  ~** Άποψη Της Κωμόπολης Των Αρφαρών Μεσσηνίας 2010 :




** Επεισόδιο στον Έβρο με δουλέμπορους ! :
* Επεισόδιο μεταξύ δυνάμεων της Frontex και της αστυνομίας από το ελληνικό έδαφος και Τούρκων δουλεμπορων από τη πλευρά της Τουρκίας στην περιοχή του Τυχερού Εβρου εκδηλώθηκε τις πρωινές ώρες και έληξε τελικά με τη σύλληψη 97 παράνομων μεταναστών από τις τουρκικές αρχές, πριν αυτοί περάσουν τον ποταμό και βρεθούν στην Ελλάδα.

* Κατά την εξέλιξη του επεισοδίου από δύο νησίδες του ποταμού ρίχτηκαν πυροβολισμοί από κυνηγετικά όπλα προς τις περιπόλους της Frontex και από απόσταση όπως αναφέρουν οι ελληνικές αρχές που δεν ήταν δυνατό να προκληθούν τραυματισμοί.
* Σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές οι ομάδες των παράνομων μεταναστών συνελήφθησαν αλλα είναι άγνωστο αν συνελήφθησαν και οι διακινητές. - Αναρτήθηκε από elefterifoni .-

** ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Η Γενοκτονία των Ποντίων

 * Πριν από τον όρο «Γενοκτονία» υπήρχε ο όρος «Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας». Η γενοκτονία ως όρος διαμορφώθηκε κυρίως στη δίκη της Νυρεμβέργης το 1945, όπου δικάστηκε η ηγεσία των ναζιστών εγκληματιών του πολέμου. Συγκεκριμένα ο όρος σημαίνει τη μεθοδική εξολόθρευση, ολική ή μερική, μιας εθνικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας.Πρόκειται για ένα πρωτογενές έγκλημα, το οποίο δεν έχει συνάρτηση με πολεμικές συγκρούσεις.Ο γενοκτόνος δεν εξοντώνει μια ομάδα για κάτι που έκανε, αλλά για κάτι που είναι. Στην περίπτωση των Ελλήνων του Πόντου, επειδή ήταν Έλληνες και Χριστιανοί.
* Το 1915 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τον Ποντιακό Ελληνισμό της Μικράς Ασίας. Τη χρονιά εκείνη, και ενώ όλα τα ευρωπαικά κράτη είχαν εμπλακεί στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Τούρκοι εκπόνησαν ένα σχέδιο εξόντωσης των χριστιανικών πληθυσμών της Μικράς Ασίας. Τον Ιούνιο πραγματοποιήθηκε η εξορία και στη συνέχεια η σφαγή των Αρμενίων, ενώ αρχίζουν οι πρώτες βιοπραγίες εναντίον του ποντιακού στοιχείου. Τον Δεκέμβριο του 1916 εκπονήθηκε από τους Τούρκους στρατηγούς Εμβέρ και Ταλαάτ σχέδιο εξόντωσης του άμαχου ελληνικού πληθυσμού του Πόντου που προέβλεπε: «Αμεση εξόντωση μόνον των ανδρών των πόλεων από 16-60 ετών και γενική εξορία όλων των ανδρών και γυναικοπαίδων των χωριών στα ενδότερα της Ανατολής με πρόγραμμα σφαγής και εξόντωσης». Το πρόγραμμα ξεκίνησε 15 ημέρες αργότερα και εφαρμόστηκε κυρίως στις περιοχές της Σαμψούντας και της Πάφρας.Η περιοχή της Τραπεζούντας είχε γλυτώσει από τη μανία των Τούρκων διότι είχε καταληφθεί τον Απρίλιο του 1916 από τον ρωσικό στρατό.Οταν όμως οι Ρώσοι εγκατέλειψαν την πόλη τον Φεβρουάριο του 1918, τότε ο μισός περίπου πληθυσμός της περιοχής εγκατέλειψε τις εστίες του και ακολούθησε τον ρωσικό στρατό κατά την υποχώρησή του. Οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες εγκαταστάθηκαν στην περιοχή του Καυκάσου και των παραλίων της Γεωργίας. Οι Πόντιοι πίστευσαν ότι το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου θα έφερνε και οριστικό τέρμα στα δεινά τους, αλλά διαψεύσθησαν.
* Οι εκκλήσεις τους για να συμπεριληφθούν στο ελληνικό κράτος δεν εισακούστηκαν από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο οποίος θεωρούσε ότι ο Πόντος ήταν πολύ απομακρυσμένος από τις υπόλοιπες ελληνικές περιοχές με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η υπεράσπισή του από τις τουρκικές επιδρομές.Σε αντάλλαγμα πρότεινε να προχωρήσουν οι Πόντιοι στη δημιουργία μιας ομοσπονδίας με τους Αρμένιους, και πράγματι ο αρχιεπίσκοπος Τραπεζούντας Χρύσανθος Φιλιππίδης και ο πρόεδρος των Αρμενίων Αλέξανδρος Χατισιάν υπέγραψαν τον Ιανουάριο του 1920 συμφωνία για τη δημιουργία Ποντοαρμενικού κράτους. Ομως τον Νοέμβριο του 1920 ο αρμενικός στρατός ηττήθηκε στο Ερζερούμ από τις δυνάμεις του Κεμάλ με αποτέλεσμα να συνθηκολογήσουν οι Αρμένιοι και να μείνουν οι Πόντιοι μόνοι τους.Εκτοτε και μέχρι τον Αύγουστο του 1922 ο Κεμάλ, έχοντας εκκαθαρίσει τα δευτερεύοντα μέτωπα στη Μικρά Ασία, προχώρησε ανενόχλητος στη σταδιακή εξόντωση του Ποντιακού Ελληνισμού. Οι πόλεις και τα χωριά κάηκαν, οι χωρικοί σφάχτηκαν, ατιμάστηκαν, εξορίστηκαν ή έφευγαν ομαδικά στα δάση και στα βουνά. Οσοι άνδρες συλλαμβάνονταν προωθούνταν στο εσωτερικό της Μικράς Ασίας. Υπολογίζεται ότι στο διάστημα 1914-1922 εξοντώθηκαν περίπου 200.000 Πόντιοι.
* Οι Τούρκοι εκτόπιζαν και εξώριζαν τους Ελληνες μέσα στην βαρύτερη κακοκαιρία, χωρίς να τους επιτρέψουν να παραλάβουν ούτε τρόφιμα, ούτε στρώματα. Τα κυβερνητικά όργανα που συνόδευαν τους εκτοπιζόμενους δεν επέτρεπαν στα θύματά τους να σταθμεύουν σε κατοικημένα μέρη, αλλά μόνο σε μέρη έρημα και εκτεθειμένα στις χειμερινές συνθήκες. Ο σκοπός ήταν διπλός: πρώτα να μην μπορούν να στεγασθούν και έπειτα να μην μπορούν να αγοράσουν τρόφιμα. Δεν επέτρεπαν για κανένα λόγο να δώσουν βοήθεια στους γέρους γονείς ή στα ανήλικα παιδιά και στους αρώστους, οι οποίοι εγκαταλείπονταν στα φαράγγια και στα δάση και πέθαιναν από την πείνα ή αποτελειώνονταν από την λόγχη των Τούρκων.Σε διάφορα μέρη της χώρας ιδρύθηκαν λουτρώνες δήθεν για στρατιωτικούς λόγους. Τα κυβερνητικά και αστυνομικά όργανα που οδηγούσαν τους μετατοπιζόμενους εξανάγκαζαν τους δυστυχείς για λόγους δήθεν υγιεινής να λουσθούν. Εβαζαν κατά εκατοντάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά στα λουτρά, γυμνούς με θερμοκρασία 40 βαθμών. Τα ενδύματα των δυστυχών ελεηλατώντο.Όταν έβγαιναν από το λουτρό, τους εξανάγκαζαν να παρατάσσονται στο χιόνι και με θερμοκρασία κάτω του μηδενός και να περιμένουν επίσκεψη του αστυνόμου για καταμέτρηση, ο οποίος ποτέ δεν ερχόταν πριν από μία ώρα. Επειτα άλλη μία ώρα περίμεναν το γιατρό για ιατρική επιθεώρηση. Κατά την επιθεώρηση χαρακτηρίζονταν άρρωστοι οι νεώτεροι και υγιέστεροι, οι οποίοι θανατώνονταν κατά την αποστολή στο νοσοκομείο.»
* Από την έκρηξη του Α παγκοσμίου πολέμου (1914) ως την μικρασιατική καταστροφή (1922), οι Νεότουρκοι με τα σκληρά μέτρα που έλαβαν εναντίον των Ελλήνων του Πόντου με τη μέθοδο των εξοριών, βιασμών, σφαγών, εξανδραποδισμών και απαγχονισμών (κατά τον Πανάρετο Τοπαλίδη) εξόντωσαν:
α. κατά την περίοδο 1914-1918 170.576 Ποντίους
β. κατά την περίοδο 1918-1922 119.122 Ποντίους δηλαδή συνολικά 289.698 Ποντίους ποσοστό δηλαδή 41,56% σε σύνολο 697.000 Ελλήνων κατοίκων, ενώ κατά τον Γ.Βαλαβάνη οι απώλειες των Ποντίων σύμφωνα με τη Μαύρη Βίβλο του Κεντρικού Συμβουλίου των Ποντίων στην Αθήνα ανέρχονται σε 303.238 ως το 1922, και 353.000 ως το Μάρτιο του 1924, ποσοστό που ξεπερνάει το 50% του ολικού πληθυσμού των Ελλήνων του Πόντου.
** Ομολογία Κεμάλ Ατατούρκ
* Οι πασάδες διέπραξαν απερίγραπτα εγκλήματα, που δεν μπορεί να συλλάβει η φαντασία του ανθρώπου. Εγκαθίδρυσαν ένα τυραννικό καθεστώς, οργάνωσαν εκτοπίσεις και σφαγές, έκαψαν με πετρέλαιο βρέφη που ακόμα θήλαζαν, βίασαν γυναίκες και μικρά κορίτσια μπροστά στα μάτια των γονιών τους, προβαίνοντας σε κάθε είδους ωμότητα. Επιβίβασαν σε πλοία χιλιάδες αθώους και τους πέταξαν στη θάλασσα. Οδήγησαν γυναίκες σε οίκους ανοχής. Γεγονότα που δεν έχουν προηγούμενο στην ιστορία οποιουδήποτε λαού.- ηγή http://www.hri.org/ , http://www.pontos.org/ , http://www.pare-dose.net/  , .patridamou.- Αναρτήθηκε από elefterifoni .- ** http://elefterifoni.blogspot.com/  .-

** Στην Καλαμάτα .... Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Αντιδράσεις για τις συγχωνεύσεις στους Παιδικούς
* Οι αποφάσεις της διοίκησης του νομικού προσώπου του Δήμου Καλαμάτας να προχωρήσει σε συγχώνευση του 6ου με τον 3ο Παιδικό Σταθμό, αλλά και να διαγράφουν τους μαθητές των οποίων οι γονείς δεν πληρώνουν τα μηνιαία τροφεία, προκάλεσαν τις αντιδράσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.
* Απαντώντας από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ο δημοτικός σύμβουλος Δημ. Πολίτης σημείωσε πως τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιηθεί ένα σημαντικό σε εύρος και ποιότητα έργο για τη βελτίωση των υποδομών των παιδικών σταθμών. «Δεν είναι τυχαίο ότι η προηγούμενη και σημερινή Δημοτική Αρχή προχώρησαν στην κατασκευή δύο νέων Παιδικών Σταθμών, ενώ προχώρησαν σε ουσιαστικές κινήσεις για την αναβάθμισή τους, τόσο από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής όσο και από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού» είπε.
* Για το θέμα της συγχώνευσης πρόσθεσε ότι ο 6ος Παιδικός Σταθμός στεγάζεται σε μισθωμένο κτήριο από το Δήμο Καλαμάτας, το οποίο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την ασφάλεια των μαθητών. Επιπλέον, η συγχώνευσή του με τον 3ο Σταθμό δε δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, αφού τα παιδιά που φιλοξενούνται είναι μόλις επτά (7).
* Από την πλευρά τους οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, κυρίως η μείζων μειοψηφία και η πρώτη ελάσσων, τόνισαν ότι η συμπεριφορά της διοίκησης προς τους συνδικαλιστές του Νομικού Προσώπου είναι σε κάθε περίπτωση απαράδεκτη. Επιπλέον, σε περίοδο που η οικονομική κρίση μαστίζει και τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, είναι λάθος να διαγράφονται παιδιά επειδή οι γονείς τους δεν έχουν να πληρώσουν τα τροφεία. -Πηγή :  Θάρρος ,  sns arfara stamos 2011.-

**Για την απόδοση των 50.000 ευρώ στον εργολάβο του ποδηλατόδρόμου :

* Παιχνίδια… εντυπώσεων της Δημοτικής Αρχής
* Την τακτική της… κωλυσιεργίας σ’ ένα τελειωμένο – στην ουσία- θέμα, μετά την απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, διάλεξε να ακολουθήσει, κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας στην προχθεσινή του συνεδρίαση. Ο λόγος για την απόδοση ή όχι του πριμ των 50.000 ευρώ στον εργολάβο του ποδηλατόδρομου της Καλαμάτας.
* Σε ρόλο… Πόντιου Πιλάτου και σε μια προσπάθεια ελιγμού μπροστά στα τετελεσμένα που έχουν δημιουργηθεί, αφού αναφέρθηκε στην αρχή στο ιστορικό του έργου, ο δήμαρχος Παν. Νίκας για το «δια ταύτα της ιστορίας» τόνισε: «Μετά την απόφαση του γ.γ. ο Δήμος έχει δύο δυνατότητες: Η πρώτη λύση είναι να μη λάβει υπόψη του την απόφαση του κ. Αποστολόπουλου και το θέμα να πάει στα δικαστήρια. Η δεύτερη λύση είναι να αρνηθεί να καταβάλει το ποσό των 50.000 ευρώ και να προσφύγει στο υπουργείο Υποδομών για να προβεί αυτό στην τελική κρίση. Άλλη λύση δεν υπάρχει.
* Προκειμένου, όμως, να αποκλείσουμε την περίπτωση να πληρώσει ο Δήμος τα οφειλόμενα στον εργολάβο από το ταμείο του και όχι από το αποθεματικό του έργου, θα σταλεί ο λογαριασμός στη Διαχειριστική Αρχή για να δούμε αν εγκριθεί. Αν ναι, έχει καλώς, αφού δε θα χρειαστεί έτσι να πληρώσουμε εμείς. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να τον στείλουμε στο υπουργείο Υποδομών για να λάβει την οριστική απόφαση».
* Στη δευτερολογία του δε, έκανε ένα βήμα παραπάνω, άγνωστο γιατί, και μίλησε για πεπραγμένα ορισμένων δημοτικών παρατάξεων στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο. «Στην πεντάχρονη θητεία μου στο Δήμο Καλαμάτας έχω δει δημοτικούς συμβούλους να αγορεύουν και να σκίζουν τα ρούχα τους για συγκεκριμένο εργολάβο, ενώ για άλλα ζητήματα και εργολάβους υπήρχε ανοχή, άγνωστο γιατί» σχολίασε.
* Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θ. Μπρεδήμας τόνισε ότι το θέμα είναι μείζονος πολιτικής σημασίας: «Εν πρώτοις από το ιστορικό της υπόθεσης φαίνεται ότι η Δημοτική Αρχή ολιγώρησε καταφανώς να λάβει εκείνα τα μέτρα, ώστε να προστατευτεί από τυχόν αιτιάσεις του εργολάβου, δεδομένου ότι το έργο δεν ολοκληρώθηκε στις προκαθορισμένες ημερομηνίες και, επομένως, δεν υπήρχε κανένα θέμα καταβολής του πριμ. Τα χρήματα δεν πρέπει να καταβληθούν σε καμία περίπτωση, αφού εκλείπουν οι λόγοι. Και γι’ αυτό το λόγο ο Δήμος θα πρέπει να προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες που πρέπει προκειμένου να πετύχει το στόχο του».
* Με τη σειρά του, ο Νίκος Διασάκος υποστήριξε ότι, αν το έργο είχε υλοποιηθεί από κάποιον κρατικό φορέα και όχι από ιδιώτη, δε θα υπήρχαν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν. «Τα χρήματα σε οποιαδήποτε περίπτωση δε θα πρέπει να αποδοθούν. Τέλος, συν τοις άλλοις υπάρχει το θέμα των κακοτεχνιών του έργου. Αυτές ποιος θα τις πληρώσει;», πρόσθεσε.
* Ο επικεφαλής του «Δικτύου» Σταμ. Μπεχράκης σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή με την τακτική που ακολούθησε δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να αποδοθεί το πριμ στον εργολάβο. «Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που δεν εκπληρούται ο βασικός όρος για την απόδοση του πριμ, κι αυτός είναι η έγκαιρη παράδοση του έργου, δε θα πρέπει να αποδοθεί», είπε.
* Επιπλέον, έθεσε κι ένα γενικότερο θέμα, αυτό της ύπαρξης συγκεκριμένων ποινικών ρητρών στα έργα και στις συμβάσεις που υπογράφει ο Δήμος Καλαμάτας.- Γράφει : ο Αντώνης Πετρόγιαννης .-

** Η μητέρα του 8χρονου που χάθηκε ... μιλά στο «Θάρρος»

* «Έδιωξαν το παιδί μου για Αθήνα χωρίς οξυγόνο
 * Σοβαρότατες καταγγελίες έκανε χθες μιλώντας στο «Θ» η μητέρα του 8χρονου αγοριού από τη Μεσσήνη, που έφυγε την περασμένη Τρίτη από τη ζωή. Η κα Θεοδώρα Κοτταρέα μάς κατήγγειλε ότι το ασθενοφόρο που μετέφερε το παιδί της από το Νοσοκομείο Καλαμάτας για το Παίδων Αγία Σοφία, δεν είχε οξυγόνο, με αποτέλεσμα το όχημα να γυρίσει πίσω και να ξαναξεκινήσει για την Αθήνα δεύτερη φορά.
 * «Την Τρίτη το πρωί, πήγαμε το παιδί στο Νοσοκομείο. Το πόναγε η κοιλίτσα του και είχε συχνοουρία, ήταν σε κατάσταση αδυναμίας. Μπήκε στα επείγοντα, αλλά το παιδί ήταν φυσιολογικότατο, δεν ήταν σε κώμα, μιλούσε κανονικά. Του ρίξανε ορό γλυκόζης, πριν του πάρουν το σάκχαρο, και μετά είπαν ότι το σάκχαρό του είναι υψηλό…
 * Το παιδί το διώξανε για την Αθήνα με ένα ασθενοφόρο χωρίς οξυγόνο! Μέσα στο ασθενοφόρο υπήρχαν τρεις μπουκάλες άδειες και μια μικρή που δεν πρόλαβε να του παρέχει ούτε τρία λεπτά οξυγόνο. Στο ασθενοφόρο μπήκε το παιδί, εγώ, μία γιατρός, η οποία δε γνωρίζω τι γιατρός ήταν, και ο οδηγός. Στο όχημα υπήρχαν τρεις μεγάλες μπουκάλες και μία πολύ μικρή. Πριν φτάσουμε στην Αλλαγή, το παιδί άρχισε να μελανιάζει και να χρειάζεται οξυγόνο. Ανοίγαμε τις βάνες, αλλά οξυγόνο δεν υπήρχε. Ανοίξαμε και τη μικρή μπουκαλίτσα, όμως είχε τόσο λίγο που δεν…».
 * Κάπου εκεί, λέει η κα Κοτταρέα, αποφασίστηκε το ασθενοφόρο να γυρίσει πίσω στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας. «Για λίγο του βάλαμε μασκούλα και μετά το “Praktiker”, λίγα μέτρα πριν από το Νοσοκομείο, το παιδί ξεψύχησε. Το βάλαμε μέσα, το διασωλήνωσαν, το επανέφεραν με αδρεναλίνη και το στείλανε στο Παίδων Αγία Σοφία στην Εντατική, αλλά πλέον το παιδί ήταν κλινικά νεκρό» προσθέτει η κα Κοτταρέα και ξεσπά:
 * «Το παιδί μου δεν πήγε στο Νοσοκομείο σε κώμα! Μέχρι που μπήκε στο ασθενοφόρο, μιλούσε με τη γιατρό που το συνόδευε, η οποία το ρωτούσε τι ομάδα είναι, ποιος παίκτης του αρέσει, πόσα αδέρφια έχει, τα πάντα».
 * Και καταλήγει η μητέρα: «Η οικογένεια θα κινηθεί δικαστικώς, για να βρεθεί άκρη. Το δικό μας παιδί το χάσαμε, δε θα το ξαναδούμε, αλλά για να σωθούν άλλα παιδάκια. Είναι απαράδεκτο να έχουν ασθενοφόρο 300 ετών και να μην έχουν μπουκάλες οξυγόνου. Διώξανε το παιδί μου χωρίς οξυγόνο! Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση από την Αθήνα - κάνουμε όλες τις εξετάσεις, τα πάντα - και θα την έχουμε στα χέρια μας σε λίγες μέρες». - Γράφει :  η Μαρία Νίκα για το Θάρρος .-

** Με αφορμή δηλώσεις του στην Καλαμάτα

Έκρηξη Νίκα κατά του περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης
* Συνέχεια στο θέμα των αντιδράσεων στις πρόσφατες δηλώσεις του περιφερειακού διευθυντή Εκπαίδευσης για το ρόλο των αιρετών στις συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων στη Μεσσηνία και στη μεταφορά των μαθητών, έδωσε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας ο δήμαρχος Παν. Νίκας.
* Στο ίδιο έντονο ύφος με προηγούμενες παρατηρήσεις του υποστήριξε ότι ο κ. Μισθός ως κομματικός και όχι υπηρεσιακός παράγοντας αναφέρθηκε με απαξιωτικό τρόπο στον αγώνα που κάνουν οι δήμαρχοι του νομού προκειμένου να προστατέψουν τα συμφέροντα των περιοχών τους.
* Μάλιστα, επανέλαβε ότι τα δημοσιεύματα με τις δηλώσεις του περιφερειακού διευθυντή θα σταλούν στο υπουργείο Παιδείας, προκειμένου τόσο η υπουργός όσο και η υφυπουργός να λάβουν γνώση των όσων, προσβλητικών κατά τον κ. Νίκα, ειπώθηκαν, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Καλαμάτα, από τον κ. Μισθό.
* Ο κ. Μισθός προκάλεσε την «έκρηξη» του δημάρχου Καλαμάτας διότι για το θέμα των σχολικών συγχωνεύσεων ανέφερε: «Πολλοί δήμαρχοι από την περιοχή σας μου έλεγαν, ναι, δίκιο έχεις, στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις. Αλλά όταν έβγαιναν στα Μέσα Ενημέρωσης, πολλές φορές δε θα έλεγα ότι άκουγα τα ίδια πράγματα. […] Ευχαριστώ τους δημάρχους και τις τοπικές κοινωνίες που στάθηκαν στο ύψος της περίστασης. Όμως, είμαι δυσαρεστημένος από Δημοτικά Συμβούλια και δημάρχους που για λόγους άλλους δε λειτούργησαν σε αυτή βάση». Για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, επισήμανε: «Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη μεταφορά, αλλά δίνουμε όλα τα στοιχεία για το πόσα παιδιά μεταφέρονται, και μέχρι τώρα έχω δει μια δυστοκία από τους Δήμους σε αυτό το σημείο. Πότε θα προετοιμαστούν;». Α.Π. .-

**Οδυσσέας Βουδούρης

* Επιστολή στην υπουργό Παιδείας για μείωση εισακτέων σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο
* Επιστολή στην υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, σχετικά με τη μείωση των εισακτέων σε ΤΕΙ και Πανεπιστήμιο, απέστειλε ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης, στην οποία και αναφέρει:
* «Αξιότιμη κυρία υπουργέ, μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία η ενημέρωση από το υπουργείο σχετικά με τον αποκλεισμό δύο Τμημάτων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας από το μηχανογραφικό δελτίο των Πανελλαδικών Εξετάσεων τρέχοντος έτους. Επίσης, ο αριθμός εισακτέων του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου έχει μειωθεί δραματικά.
* Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΤΕΙ, το τμήμα έχει πάνω από 106 ενεργούς φοιτητές στα μαθήματα του πρώτου έτους και ο ετήσιος αριθμός πτυχιούχων είναι τουλάχιστον 55. Τα Τμήματα αυτά έχουν ως αντικείμενο τη μελέτη της φυτικής παραγωγής και των βιολογικών θερμοκηπιακών καλλιεργειών και ανθοκομίας, σε μια περιοχή κατ’ εξοχήν γεωργική σαν τη Μεσσηνία, όπου η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα είναι στρατηγικής σημασίας.
* Όσον αφορά στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, οι εισακτέοι για το τρέχον έτος έχουν μειωθεί στους 70, από 100-120 τις τρεις προηγούμενες χρονιές, ενώ η πρόταση του Πανεπιστημίου ήταν να εισαχθούν 130 φοιτητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Φιλολογίας από την ίδρυσή του παρουσιάζει σταθερά υψηλότερες βάσεις εισαγωγής και μικρό ποσοστό μεταγραφών σε σχέση με άλλα περιφερειακά πανεπιστήμια. Έχει δε αναπτύξει διεθνείς συνεργασίες με τα Πανεπιστήμια του Λονδίνου και του Munster.
* Στην παρούσα συγκυρία ίσως είναι απαραίτητο να ληφθούν μέτρα, που οδηγούν στην ορθολογική αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων, ωστόσο κάθε τέτοια απόφαση απαιτείται να πραγματοποιείται υπό ορισμένους όρους. Θα πρότεινα τη διεξαγωγή ουσιαστικού διαλόγου με τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων φορέων, ακόμη και την αναθεώρηση των αποφάσεων του υπουργείου σχετικά με τα δυο Τμήματα του ΤΕΙ και του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου».

** ΟΠΚΕ και ΔΙΑΣ ζητά ο Δήμος Μεσσήνης

* Λόγω της εγκληματικότητας που υπάρχει στην περιοχή
* Την ίδρυση και λειτουργία ξεχωριστών Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) και ΔΙΑΣ για την περιοχή του Δήμου Μεσσήνης με σχετικό υπόμνημα προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποφάσισε χθες, εκτός ημερήσιας διάταξης, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης, λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας που υπάρχει στην περιοχή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν καθημερινά ανθρώπινες ζωές.
* Με σχετικό ψήφισμα που εγκρίθηκε, ζητείται επίσης η κλιμάκωση της κινητοποίησης με δράσεις και ενέργειες που θα προκύψουν σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στο οποίο θα κληθούν οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και όλοι οι κοινωνικοί εταίροι του Δήμου.
* Την εισήγηση στο εν λόγω Συμβούλιο θα αναλάβει διαπαραταξιακή επιτροπή δημοτικών συμβούλων και δημοτών, στην οποία θα συμμετέχουν οι Φωτ. Πουρναράς, Αριστομ. Αδαμόπουλος, Ι. Χαραλαμπόπουλος και Γ. Ντούλης.

**
  **** Οι αναρτήσεις μας το μήνα Μάϊο  2011 :
 *** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/05/1-2011.html  , 1η Μαΐου 2011 –Πρωτομαγιά .- (51) .-
 ~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/05/2-2011.html  , Στο αγιάζι της , Στο αγιάζι ενημέρωσης Δευτέρα 2 Μαΐου 2011 .- (52).-
~* http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/05/3-2011.html  Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Μαΐου 2011 .- (31) .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/3-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Μαΐου 2011 .- ( 45).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/4-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 4 Μαΐου 2011 .- (63).-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/05/5-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 .- (102).-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/05/6-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 .- (59).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/05/7-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Σάββατο 7 Μαϊου 2011 .- (140).-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/05/8-2011.html  , ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΙΟΥ 2011 *
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/05/9-2011.html  , Ενημέρωση της Δευτέρας 9 Μαϊου 2011 * .- (22).-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/05/h-k-10-2011.html  , H Kαθημερινή μας ενημέρωση Τρίτη 10 Μαΐου 2011 , Αρρεβώνες Βλάση-Ελένης Σάββατο , 7-5-2011 , ,(46) .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/05/12-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Πέμπτη , 12 Μαϊου 2011 .- (49).-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/05/14-2011.html  , Στην Ενημέρωση του Σαββάτου 14 Μαϊου 2011 .- (52).-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/05/15-2011.html  , Η Ενημέρωση της Κυριακής 15 Μαϊου 2011 .-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/05/blog-post.html  , Η Ιστορία του χωριού ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .- (7).-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/05/e-16-2011.html  , Eνημέρωση της Δευτέρας 16 Μαϊος 2011 .- (31) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/05/16-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Δευτέρα 16 Μαρτίου 2011 . (140).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/h-17-2011.html  , H Καθημερινή μας Ενημέρωση Τρίτη 17 Μαϊου 2011 .- (46).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/05/17-2011.html  , (64). - Η Καθημερινή μας Ενημέρωση Τρίτη 17 Μαϊου 2011 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/05/h-18-2011.html  , H καθημερινή μας ενημέρωση Τετάρτη 18 Μαϊου 2011 .- (140).-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/05/19-2011.html  , Η καθημερινή μας Ενημέρωση Πέμπτη 19 Μαϊου 2011 .- (103).-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/05/20-2011.html  , Στην καθημερινή μας Ενημέρωση Παρασκευή 20 Μαϊου 2011 .- (60).-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/05/20-2011.html  , Η Καθημερινή μας ενημέρωση Παρασκευή 20 Μαϊου 2011 * .- (97).-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/05/21-22-2011.html  , Σαββατο-Κύριακο 21 και 22 Μαϊου 2011 * ( 22).-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/05/blog-post.html  , Ελεύθερες σκέψεις , ενημερώσεις , ....Ειδήσεις .- ( 47).-

** Αθλητικές Ειδήσεις :
** Εθνική γυναικών στο Πόλο για πρόκριση στο Ντιά ζίν της Κίνας στο Γουόρντ Λίγκ :
~ Ελλάδα - Μ. Βρεττανία 10-8 .-^ (Χθές Σάββατο  21/5/2011).-^
~ Ελλάδα - Ισπανία  13-10 .- ( Σήμερα Κυριακή  22/5/2011).- ^
**  Η Ελλάδα προκρίθηκε καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση !!

** Για τα Πλέι οφφ της Σούπερ Λίγκ  στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στην 5η αγωνιστική σήμερα Κυριακή 22/5/2011 :
~* Παναθηναϊκός  - ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης  1-0 , ( 0-0)  .-  Tα γκόλ  : 74 ΄ Ζιλμπέρτο Σίλβα , .- ^
~* Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ  Αθηνών  1-0 , (0-0)   .-  Τα γκόλ : 84΄ Ντελεζάη ,  .- ^
 
** Στα Πλέϊ οφφ στο Ελληνικό  Μπάσκετ  χθές 21/5/2011 : 2ος αγώνας
~* Άρης Θεσσαλονίκης - Ολυμπιακός Πειραιώς  76-102 .- ^
~* ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης - Παναθηναϊκός 69-75 .- ^

** Eθνική Ελλάδας Νέων - Γαλλία  2-1 ( Κυριακή , 22-5-2011) .- ^ Η  Εθνική νέων της Ελλάδας στην τελική φάση   στην Ρουμανία .- Πρόκριση των Νέων στα τελικά ¨: Κάνοντας την μεγάλη ανατροπή, η Εθνική Νέων με σκόρερ τους Βέλλιο(25'), Ρουγκάλα(47') νίκησε με 2-1 την Γαλλία στο δεύτερο της παιχνίδι στην Εlite Round και προκρίθηκε στην τελική φάση του "EURO 2011" που θα διεξαχθεί στην Ρουμανία τον Ιούλιο.- Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην πόλη Σένεκ της Σλοβακίας, η Γαλλία προηγήθηκε στο 21' με τον Ταϊντέρ αλλά η απάντηση της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου ήταν άμεση.-  Στο 25΄ο Βέλλιος ισοφάρισε ενώ το τέρμα της νίκης της Εθνικής Νέων σημείωσε στο 47΄ο Ρουγκάλας.-
ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Σταφυλίδης, Λαγός, Ποτουρίδης, Μαυρίας (74΄ Μπούζας), Βέλλιος (70΄ Σταμογιάννος), Φορτούνης, Καρέλης (52΄ Κολοβός), Μαρινάκης, Ρουγκάλας, Κατίδης


 **** Μας  Γράφουν :
~* Joshua Bell: Ένας βιολιστής στο μετρό

~* Η ανάπτυξη της ομιλίας στα παιδιά Language Development In Children

~* Οι νέοι γονείς δεν έχουν υγιεινό τρόπο ζωής Study finds parents have fewer healthy habits

Joshua Bell: Ένας βιολιστής στο μετρό
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/joshua-bell.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 «Σε ένα συνηθισμένο περιβάλλον, σε μια ακατάλληλη ώρα, αντιλαμβανόμαστε το ωραίο; Σταματάμε για να το ευχαριστηθούμε; Αναγνωρίζουμε το ταλέντο σε ένα μη-αναμενόμενο περιβάλλον;» .Όπως θα...
 Η ανάπτυξη της ομιλίας στα παιδιά Language Development In Children
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/language-development-in-children.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29 
 Λίγα πράγματα προσδίδουν τέτοια μαγεία στη ζωή όση η πρώτη λεξούλα που θα βγει από το στόμα του μωρού μας. Από τη μια στιγμή στην άλλη, το μωρό μεταμορφώνεται σε ένα λιλιπούτειο ανθρωπάκο ικανό να...
 Οι νέοι γονείς δεν έχουν υγιεινό τρόπο ζωής Study finds parents have fewer healthy habits
http://hamomilaki.blogspot.com/2011/05/study-finds-parents-have-fewer-healthy.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+hamomilaki+%28To+hamomilaki%29
 Το να είσαι νέος γονέας τελικά είναι κακό για την υγεία σου… Σε μια μελέτη σε πάνω από 1500 γονείς νέα ηλικίας, μέσο όρο 25 ετών, αναφέρθηκε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό ανθυγιεινής τροφής, με...

~* ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ" "ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ " no-reply@wordpress.com  , Οργή!

* Σύμφωνα με τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, η οργή είναι η φυσική δύναμη που εμφυτεύτηκε μέσα μας από το Θεό για να βοηθούμε τους αδικημένους (P.G. 61, 563).

* Η αγάπη είναι η υπέρτατη αξία στη χριστιανική ζωή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο χριστιανός πρέπει να είναι ένας αγαπολόγος που θα κάνει τα στραβά μάτια στα στρεβλά, ούτε πως το αίσθημα της οργής πρέπει αναγκαστικά να εκλείψει από τη ζωή του. Στην πραγματικότητα εξ αιτίας της αγάπης προς τον πλησίον, και σε αρμονία με το ιδανικό της δικαιοσύνης, ο χριστιανός οφείλει μεν να πάψει να κινείται από ιδιοτελή και εγωιστικά κίνητρα, όμως επίσης οφείλει να είναι οργισμένος απέναντι στην αδικία, στην εξαθλίωση, στην ανισότητα, στην καταπίεση, στην πλεονεξία.-

~* Ο/Η Dimitrios σας έστειλε ένα μήνυμα. Dimitrios Rellos 22 Μάιος 11:59 π.μ.
* https://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_110980452322277  .-

~* Ο Dimitrios Rellos θέλει να γίνετε φίλοι στο Facebook.-   Dimitrios Rellos http://www.facebook.com/reqs.php?fcode=5fecfd260&f=1265922431 .-

~* Γεια σας, Stamatios, Ο ΕΣΣΕΤΑΙ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ : http://www.facebook.com/essetaihmar .-

~* Γεια σας, Stamatios, Η ελληνιδα σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ελληνιδα ελ ελληνιδα :  http://www.facebook.com/profile.php?id=100001001989365 .-

~* Γεια σας, Stamatios, Ο Frantzanas Christos προτείνει να προσθέσετε τον Chris Frantzanas B ως φίλο στο Facebook.- Chris Frantzanas B : http://www.facebook.com/reqs.php .-

~* Γεια σας, Stamatios, Ο Chris σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Chris Frantzanas B : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001969031235 .-

~* Ο/Η Dimitrios σας έστειλε ένα μήνυμα. - Dimitrios Rellos22 Μάιος 11:59 π.μ.
* https://www.facebook.com/?ref=home#!/home.php?sk=group_110980452322277 .-

~* Γεια σας, Stamatios, Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΠΝΙΔΟΥ : http://www.facebook.com/a.kapnidou .-

~*ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ Καταιγίδα έρχεται στα Βαλκάνια  : http://www.youtube.com/ .-

* ** Ιερά Μονή Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλογραιών Καλαμάτας




** ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ Καταιγίδα έρχεται στα Βαλκάνια


ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ:«Καταιγίδα»έρχεται στα Βαλκάνια!!! Μια προφητεία γία όλο όλο τόν κόσμο,ήτε πιστέυει ήτε οχι,ο παππούλης ΠΑΙΣΙΟΣ σιγά σιγά δικαιώνετε!με.....

~*

 ~* DEVELOPMENT AID FRAUDSTERS‏

There are many reasons for the failure of foreign aid. First, foreign aid has a widespread record of waste, fraud, and abuse. Aid programs have built tennis courts in Rwanda, sent sewing machines to areas without electricity, and constructed hospitals in cities where a dozen similar facilities already sat half empty. http://venitism.blogspot.com/

** Frequently, the aid is stolen by corrupt foreign leaders. The Agency for International Development admitted that much of the investment financed by AID has disappeared without a trace. Even when aid reaches its intended beneficiaries, the results are often counterproductive. Just as domestic welfare prevents citizens from becoming self-sufficient, foreign aid keeps entire nations dependent. According to one internal AID audit long-term feeding programs have great potential for creating disincentives for food production.
* Specific examples of counterproductive aid policies are easy to come by. For example, following a devastating earthquake in Guatemala, farmers trying to sell their surplus grain found the market flooded by the Food for Peace program. As a result, food aid stood in the way of development. Aid to Somalia aggravated the country's famine, disrupted local agriculture, and turned nomadic tribesmen into relief junkies. Similar results have been documented in countries as diverse as Colombia, Haiti, and India.
* Fraudulent use of 3 million euro destined to help development in poorer countries has been foiled following an OLAF investigation. After close co-operation between OLAF and Italian judicial authorities two people connected to an Italian company in receipt of money from both Fourth Reich and the European Development Fund (EDF) were arrested by the Carabinieri Antifraud-Unit (NAC) in Rome. The company had received at least 10 million euro from Fourth Reich and the EDF for the delivery and supply of goods to several developing countries.
* "Fraud against European development funds hurts the poorest and most unfortunate. These appalling acts must be stopped. This case shows how effectively OLAF, European Commission and Member State investigative services can work together to discover and prosecute suspected criminals. I am also confident that this will have a deterrent effect," said OLAF Director-General Giovanni Kessler.
* Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Fourth Reich(EU), an unvoted illegal confederation, cannot protect Europeans from Eurokleptocrats, especially Graecokleptocrats, and police brutes, especially Graecocybercops. Fourthreichian Premier Barroso condones the disgusting Graecokleptocrats who accuse dissident bloggers of treason, confiscate their computers, and lock them is jail!
* The NAC criminal investigation followed up on information received from OLAF gathered during a complex administrative investigation into an Italian company receiving Fourth Reich and EDF funds.
* During the administrative investigation, OLAF inspected goods and participated in dawn raids at the premises of the direct and indirect suppliers involved. The OLAF investigation proved that the company repeatedly acted in breach of the contracts related to Fourth Reich and EDF funds. The delivery and supply of goods did not correspond to those indicated in the offers and in the contracts, and trademarks attached to items supplied did not correspond to the real manufacturers.
* OLAF passed on the evidence to the Carabinieri Antifraud-Unit in Rome which then prepared a crime report for the Public Prosecutor's Office at the Rome Court and criminal proceedings were opened. As a result of the criminal investigation, two people were placed under house arrest by the Italian Carabinieri.
* OLAF's mission is fighting fraud, corruption and any other illegal activity affecting the financial interests of Fourth Reich, including misconduct within the Fourthreichian Institutions. OLAF is part of the Eldorado of Corruption, but remains independent in its operational and investigative functions. But the Eldorado of Prostitutes refuses to be investigated by OLAF! http://venitism.blogspot.com/
* OLAF investigations are carried out on the basis of competences defined in Article 325 of the Treaty on the Functioning of the European Union (TFEU) and Regulation 1073/1999 of the Eldorado of Prostitutes and the Council. The Regulation states that the purpose of OLAF investigations is fighting fraud, corruption and any other illegal activity affecting the financial interests of the Fourthreichian Community and to investigate serious facts linked to the performance of professional activities which may constitute a breach of obligation likely to lead to disciplinary and, in appropriate cases, criminal proceedings or an analogous breach of obligations of Members of the institutions.
* Foreign aid has often been used to prop up failing socialist economies, preventing countries from moving to free-market economic policies. Yet, an examination of world economies clearly shows that those countries with free markets experience the greatest economic prosperity. Foreign aid is structurally bad because it undermines the incentive to take responsibility. The more aid a country receives, the less the government of that country has to answer to the people. http://venitism.blogspot.com/
* We saw how unwise policies had an impact. Some policies that countries enacted with the hope of mitigating the crisis, such as export bans on rice, only made matters worse. They spurred panic buying and hoarding, which made rice unaffordable from East Asia to West Africa to the Caribbean. They also undermined countries' broader food security by discouraging farmers from increasing production. Rising food prices can have a positive effect if they send a signal to farmers to grow and sell more. But that can only happen if there is transparency in markets and stocks so signals about prices and supply are accurately received.
* In the early 1980s, at the height of the Green Revolution, which we know helped lift hundreds of millions of people out of food insecurity and out of poverty, assistance to agriculture was 17 percent of total global development funding. In 2002, it had dropped to just over 3 percent. Today, it is 5 percent. Improvements in agricultural productivity lagged behind population growth. And many of us were somewhat shocked to see the UN's projections of a population growth to 10.5 billion in the near future.
* Now, there are few easy answers to the problems facing rural farmers, the majority of whom are women around the world, or those problems facing hungry people everywhere. And many of the new investments in agricultural development will not be evident for years. But we cannot let the complexity inhibit us. We cannot let the timeline of change deter us. We can't keep falling back on providing emergency aid just to put the band-aid on to keep moving forward to try to mitigate the damage insofar as possible.

TERMS

April 15: Global Tax Revolt Day

October 18: International Day Against Cybercop Brutality

October-18 Mafia: Government of Greece

Parliament of Whores: Congress of USA

Grand Brothel on Syntagma Square: Parliament of Greece

Eldorado of Prostitutes: European Parliament

Eldorado of Corruption: European Commission

Fourth Reich: European Union

Fourthreichians: Citizens of Fourth Reich

OLAF, Office de Lutte Anti-Fraude: Fourthreichian Anti-Fraud Office

Europol: Fourthreichian Criminal Intelligence Agency

Marilizardism: terrorizing dissident bloggers

~* Round-the-clock lifestyle could disrupt metabolism, brain, and behavior‏

*In Civilization and Its Discontents, Sigmund Freud argued that modern society was hard on human psychology, forcing people to get along in unnaturally close quarters. Now newly published research from The Rockefeller University points out a different discontent in the developed world, namely, the disruption of our natural sleep cycles, thanks to the ubiquity of electric lighting. http://venitism.blogspot.com/

* Experiments on mice, published this month in Proceedings of the National Academy of Sciences, found that throwing off their evolutionarily ancient circadian rhythms by artificially altering the length of their days has a substantial impact on the body and the brain. The work suggests that our modern, round-the-clock lifestyle could disrupt metabolism, interfere with learning and impact behavior in ways that we're just beginning to understand.
* Researchers led by Ilia Karatsoreos, the Gary R. Helman postdoctoral fellow in Bruce S. McEwen's Harold and Margaret Milliken Hatch Laboratory of Neuroendocrinology, housed mice for 10 weeks in 20-hour light-dark cycles, at odds with their natural 24-hour circadian cycle. They found that after six weeks, the disrupted mice got fatter, showed less mental flexibility and were more impulsive than mice kept on their natural schedule. The findings were originally presented at a Society for Neuroscience's conference in 2009.
* Looking ahead, Karatsoreos says, a main goal is to understand how this environmental disruption works at the biochemical level. "We are interested in how the light cycle changes affects `clock genes' — the actual molecular gears of the circadian clock within cells — in different brain regions, particularly the prefrontal cortex, and how this translates to changes in the functioning of the cells in that region."
* At the same time, the researchers are working to understand the changes at the cellular and molecular level of peripheral tissues, especially those involved in metabolism and energy usage, such as the liver and the adipose tissues.
* "The circadian system is a `web,' with rhythms at the molecular level driving rhythms at the cellular level, which results in rhythms at the tissue level," Karatsoreos says. "This can lead to a cascading set of effects throughout the whole organism, and we want to understand how exactly that happens." http://venitism.blogspot.com/
* The researchers believe that this cascade may affect how an individual, whether animal or human, responds to additional challenges to the immune or metabolic systems, such as infection or high fat food, both ubiquitous realities of modern life. They are also working on models to understand the impact of different kinds of light-dark shifting such as those experienced by flight crews, shift workers, military personnel and medical residents. "We want to know how different patterns affect the brain and body, and if they share similar mechanisms of action," says Karatsoreos.

~*Γεια σας, Stamatios, Ο Stelios σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.-
Stelios Theocharous : http://www.facebook.com/stelios.theocharous .-

~*Γεια σας, Stamatios, Ο Takis σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Takis Siabanis : http://www.facebook.com/takis.siabanis .-

~* Ο/Η Takis σας έστειλε ένα μήνυμα.Takis Siabanis 22 Μάιος 9:53 μ.μ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΦΥΛΟ!!!!

~*Γεια σας, Stamatios, Η ΝΕΦΕΛΗ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΝΕΦΕΛΗ ΝΕΡΑΙΔΑ : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000502772386 .-

~* Γεια σας, Stamatios, Η ΙΠΠΟΛΥΤΗ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.ΙΠΠΟΛΥΤΗ ΑΜΑΖΩΝ : http://www.facebook.com/katerina.amazon .-

~* Γεια σας, Stamatios, Ο Αντώνης σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Αντώνης Σπαθής : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000258314898 .-

~*Γεια σας, Stamatios, Η ΕΛΛΑΣ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΕΛΛΑΣ ΙΣΟΝ ΠΝΕΥΜΑ : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001620760666 .-

~*Γεια σας, Stamatios, Ο Zep σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Zep Dietrich : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001599440299 .-

~* Γεια σας, Stamatios, Η ΑΝΝΙΤΑ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΑΝΝΙΤΑ Α. ΝΙΚΟΥ  : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000639171084 .-

~*  Γεια σας, Stamatios, Ο Eleytherios σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Eleytherios Morias : http://www.facebook.com/profile.php?id=1271622693 .-

~*Γεια σας, Stamatios, Ο Αχιλλεύς σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Αχιλλεύς Μυρμιδώνας : http://www.facebook.com/profile.php?id=100001613928414 .-

~* Γεια σας, Stamatios,Ο Dimitrios σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Dimitrios Papageorgiou : http://www.facebook.com/papdim .-

~* Ο/Η Tassos Byronas έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 1.

Tassos Byronas22 Μάιος 10:47 μ.μ.
Θέμα: ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ...ΑΠΟ ΤΗ 'ΝΕΑ ΤΑΞΗ'
ΠΡΟΣΟΧΗ.!!!
* Πάνε να καταστρέψουν την οικογενειακή επιχείρηση,
* ΑΛΛΑ... κυρίως να παγιδέψουν τη νεολαία με την:
~ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ
* Μια αντισυνταγματική κάρτα που την διαφημίζει μια αντισυνταγματική σελίδα.
* Αντισυνταγματική κάρτα γιατί δίνει προνόμια σε μερίδα πολιτών έναντι των υπολοίπων πολιτών (άρθρο 4).
* Αυτά τα προνόμια δίνουν πελατεία σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις, (μαντέψτε ποιους θα πλήξει αυτή η ‘κάρτα’…) και είναι το τυράκι για το εθελοντικό φακέλωμα των νέων και των συνήθειων τους.
* Με ότι αυτό συνεπάγεται… Να μην ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε δωρητές σώματος αν δεν έχουμε κάνει σαφή άρνηση στον αρμόδιο γραφειοκρατικό οργανισμό.
* Αντισυνταγματική σελίδα γιατί ένας κρατικός οργανισμός έχει διακριτική μεταχείριση έναντι των πολιτών (πάλι το άρθρο 4) και φυσικά οι διαχειριστές της σελίδας είτε είναι παράνομοι είτε επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, αφού σβήνουν σχόλια και ερωτήματα που σαν κρατικός οργανισμός είναι υποχρεωμένοι από το σύνταγμα και τους νόμους να προστατεύουν (άρθρο 5Α) και να απαντούν (άρθρο 10).
* Γιατί το ίδιο το κράτος ή αυτοί που έχουν καταλάβει την κυβέρνηση παραβιάζουν συνειδητά και συστηματικά το σύνταγμα και τους νόμους;
* Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε τους κινδύνους που απορρέουν από μια τέτοια ‘κάρτα’… καθώς και γιατί παραβιάζει το σύνταγμα μια ομάδα με ιδιαίτερη ‘ασυλία’
* Καλό είναι ΟΛΟΙ να αρνηθούν την συμμετοχή σε μια τέτοια ‘ΚΑΡΤΑ’ που βρωμάει ‘τσιπακι’

~*Γεια σας, Stamatios, Ο Νίκος σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Νίκος Μετανοείται : http://www.facebook.com/profile.php?id=100002368447695 .-

~* Γεια σας, Stamatios, Η ΙΩΑΝΝΑ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΔΗ : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000575035701  .-

~* Γεια σας, Stamatios, Ο ΑΓΓΕΛΟΣ σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ : http://www.facebook.com/aggelosarchanggelos .-

~* Μίνα Γκελντή δημιούργησε το έγγραφο "Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΙΑ"

* Τον τελευταίο καιρό έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάποιοι δημιουργούν τις ομάδες τους μόνο και μόνο για προσωπική προβολή...
 * Κάποιοι άλλοι πάλι που δεν έχουνε δική τους ομάδα χρησιμοποιούν το προφίλ τους...
 Γιατί δε μπορεί!... πως να το κάνουμε βρε παιδιά δεν εξηγείται διαφορετικά φιλόζωος να διαγράφει φιλόζωο γιατί έχει αντίθετες πολιτικές, θρησκευτικές ή ιδεολογικές απόψεις!
 *  Συνάντησα δυστυχώς πολλούς τέτοιους εδώ μέσα...
 * Συνάντησα φανατικούς Ολυμπιακούς που βρίζανε την ομάδα μου... το κατάπια...
 * Συνάντησα ανθρώπους με διαφορετικές απόψεις από μένα για τις στειρώσεις και τις ευθανασίες. Δε τους διέγραψα!
 * Συνάντησα ανθρώπους σαν τον Geo Constantinopoulos που πλέκανε εγκώμιο για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο... τον "ήρωα" που πέθανε άδικα και άδοξα ... το κατάπια!!
 * Οταν πάλι ο άνθρωπος αυτός μου έστελνε καθημερινά 4 - 5 μεηλ για να μπω να διαβάσω τις αναρτήσεις στο blog του ενώ του είχα πει να μην το κάνει... πάλι το κατάπια!!
 * Οταν έστελνε μηνύματα γεμάτα μίσος για τους μετανάστες πάλι το κατάπια...
 * Γιατί είναι άλλο να είναι κανείς απηυδυσμένος... θυμωμένος...απογοητευμένος και άλλο να μισεί τους ανθρώπους αυτους! (αλλωστε ήμουν από τις πρώτες που ψήφισαν την απέλαση των λαθρομεταναστών στο κουίζ που κυκλοφορεί εδώ!)
 * Ολα τα κατάπινα για χάρη των ζώων... για να έχουνε μια ευκαιρία παραπάνω...
 * Δε μπορεί είπα... Θα στρώσει...!
 * Αμ δε! Αντί να στρώσει με διέγραψε!
 * Προσωπικά σκασίλα μου... Ομως σε μια δεύτερη σκέψη με πειράζει...
 * Καλά ήθελα να ηξερα δεν σκέφτονται ότι βάζοντας τον προσωπικό τους εγωϊσμό πάνω απ'όλα χαμένα βγαίνουνε τα ίδια τα ζώα που ισχυρίζονται ότι αγαπούν???
 * Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι διαγράφοντας για μια προσωπική διαμάχη- αντιπαράθεση ένα προφίλ ή μια ομάδα με χιλιάδες μέλη στερεί από τα ζώα και τις αγγελίες που προωθεί πολλές πιθανότητες να βρούνε σπίτι????
 * Δεν μπορούμε πια να ξεχάσουμε τα προσωπικά μας πια, να τα αφήσουμε στην άκρη?
 Ας διαγράψουμε τον "φίλο" αυτό από μέσα μας...
 Ας διαγράψουμε τον "φίλο" αυτό τις καθημερινές επαφές μας...
 Ας τον αφήσουμε στην "αφάνεια"...
 * Υπάρχει κάποιος λόγος που πρέπει βαρύγδουπα και με φανφαρονισμούς να τον διαγράψουμε από το δίκτυό μας?
 * Από την ομάδα μας?...
 * Σήμερα λοιπόν έλαβα ένα μήνυμα από τον Geo Constantinopoulos που έχει μια ομάδα για βοήθεια στα αδέσποτα ζώα...
 * Αν και έχω ομάδα να ασχοληθώ (το Τρ.Α.Φ.) επέλεξα να γίνω μέλος στην ομάδα αυτή όπως και σε άλλες φιλοζωικές για να μπορώ να προωθώ καλύτερα τις αγγελίες ΚΑΙ αυτών των ομαδων... θέλοντας να πιστεύω ότι και εκείνες κάνουν το ίδιο με τη δική μας ομάδα και αυτό κάνω τόσον καιρό!
 * Το έντονο ύφος της προτροπής για βοήθεια με πείραξε γιατί με έκανε να αισθανθω άβολα που δεν είχα τα 5 ευρώ που ζητούσε με τόσο έντονο ύφος για να βοηθήσω... Οχι δε τα χαλάω σε καφέ όπως "κατηγορούσε" τους αποδέκτες του μηνύματος ο G.C απλά ταίζω ή κάνω στειρώσεις στη γειτονιά μου. Το προτιμώ έτσι γιατί αυτά τα ζώα αγγίζω καθημερινά, αυτά νοιώθω τον πόνο τους αυτά βλέπω από το πρωί ως το βράδι και τέλος έτσι προτιμώ να μην διαφημίζεται το όνομά μου μέσω ίντερνετ σε φιλοξενίες κ.α. (Δε με ενδιαφέρει άλλωστε να αποδείξω σε κάποιον κάτι)
 * Επίσης φαντάζομαι και αυτοί που ΔΕΝ έχουνε να δώσουν τα 5 ευρώ έχουνε αναλώσει πολλαπλάσια ποσά στην φροντίδα των αδέσποτων και έτσι δεν τους περισσεύουνε...Και οι άλλοι που ΔΕΝ τα δώσανε μέχρι τώρα ενώ μπορούσανε δε νομίζω να ιδρώσει ξαφνικά το αυτάκι τους και να βάλουν το χέρι στην τσέπη!
 ** Πάντως σίγουρα σοβαρό λόγο τον έχουν.
 * Ετσι πιστεύω μια απλή κλήση βοήθειας είναι αρκετή ... το έντονο και τραγικα αποδοκιμαστικό ύφος προς αυτούς που ΔΕΝ δύνανται να βοηθήσουν καλό είναι να λείπει.
 * Αυτό ακριβώς κάνω και γω τόσο καιρό... Ενημερώνω, προωθώ αλλά ΔΕΝ ΠΙΕΖΩ!
 * Γιατί ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι...
 * Γιατί ξέρω ότι πολλοί από μας στεναχωριούνται που ΔΕΝ μπορούν πλέον να βοηθήσουν όσο κάποτε...
 * Γιατί ξέρω ότι δεν ειναι ωραίο να σε κολλάνε στη γωνία και να πρέπει να απολογείσαι για το τίποτα (επειδή δε μπορείς να διαθέσεις 5 ευρώ τη στιγμή που μπορεί να έχεις διαθέσει σε άλλα αδέσποτα 55!)
 * Και πάνω που προσπαθούσα να εξηγήσω τα "ανεξήγητα" σε μήνυμα με το που πάτησα αποστολή είδα ότι με είχε διαγράψει... πριν καν προλάβω να του απαντήσω...!!
 * Η μάλλον του είχα απαντήσει ότι εγώ αυτή την εποχή η μόνη βοήθεια που μπορώ να κάνω είναι να προωθώ τις αγγελίες του από το Τρ.Α.Φ και από το προφίλ μου. Αν αυτό δεν είναι βοήθεια τότε τι να πω!
 * Αν δηλαδή κάποιος δεν έχει ο ίδιος λεφτά αλλά μπορεί να σου βρει χορηγό και συ δεν το εκτιμάς τότε ΤΙ ΝΑ ΠΩ??
 ** Αμφισβήτησα ποτέ εγώ το έργο της ομάδας αυτής?
 ΟΧΙ!
 Αμφισβήτησα εγώ ποτέ τα φιλοζωϊκά αισθήματα του κυρίου αυτού και το προσωπικό του έργο?
 ΟΧΙ!
 Βομβάρδισα τον κύριο αυτό με πολλά μέηλ σε καθημερινή βάση διαφημίζοντας το μπλογκ μου ?
 ΟΧΙ !
 Εκείνος γιατί θέτει σε αμφισβήτηση τους ανθρώπους που δεν μπορούν να δώσουν 5 ευρώ?
 *Γιατί ενώ επανηλημένως του είπα να μη μου στέλνει ενημερώσεις για το μπλογκ του εξακολουθούσε να μου στέλνει σπάζοντάς μου τα νεύρα?
 * Γιατί διέγραψε εμένα ενώ τόσο καιρό τον βοηθώ μέσω αναρτήσεων τόσο στο προφίλ μου όσο και στο Τρ.Α.Φ?
 * ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΡΟΜΟ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
 Αλλάζω σελίδα και πάω παρακάτω...
 Συγχαρητήρια για την ωραία σας εκπομπή κύριε Geo Con. αλλά εγώ θα κάνω zapping!
 * Υ.Γ. Γίνετε μνεία ότι ενώ δέχομαι καθημερινά δεκάδες εκκλήσεις βοήθειας είναι η πρώτη φορά που διαμαρτύρομαι γιατί το ύφος ήταν τουλάχιστον προσβλητικό και απαξιωτικό για όσους δεν μπορούσαν να συνεισφέρουν!!! (όσοι το λάβατε καταλαβαίνετε τι εννοώ)

~*  Γεια σας, Stamatios, Η Νεφέλεια σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Νεφέλεια Ζεύξη : http://www.facebook.com/profile.php?id=1326865653 .-

~* Γεια σας, Stamatios, Η Σιμελα σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Σιμελα Παυλιδου : http://www.facebook.com/simelap .-

~* Γεια σας, Stamatios, Ο Εθνικιστης σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Εθνικιστης Σαμου : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000714064407 .-

~* Ο/Η Eleytherios Morias έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ *2 THE WAY I WANT HELLAS (GREECE) TO BE *2. Eleytherios Morias22 Μάιος 11:05 μ.μ.
Θέμα: ΘΡΑΚΗ SOS
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Finfognomonpolitics.blogspot.com%2F2010%2F01%2Fblog-post_21.html%3Fsms_ss%3Dfacebook%26at_xt%3D4dd969a885ecd043%252C0&h=02f2b

~** Γεια σας, Stamatios, Η Μέτωπο σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Μέτωπο Γυναικών : http://www.facebook.com/profile.php?id=100002109522548 .-

~* Γεια σας, Stamatios, Ο Ellines σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Ellines Proetoimasteite :  http://www.facebook.com/profile.php?id=100001432186579 .-

~** Γεια σας, Stamatios, Ο/Η Zulapi σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Zulapi Zula : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000167438728 .-

~**Γεια σας, Stamatios, Ο Panagiotis σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.
Panagiotis Hellas : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000525087782 .-

~* 

Δεν υπάρχουν σχόλια: