Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Μαϊου 2011 *

Στο  αγιάζι της Ενημέρωσης  Τρίτη  3  Μαϊου  2011  :

~** ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ. - ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ.-  ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤ. -  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.-

** Η λογική από την τρέλλα απέχει ένα βήμα .- Το καλό από το καλό και η επιτυχία από την αποτυχεία απέχει μ’ολις ένα βηματάκι , όσο απέχει η μαμά από το μωράκι .-


** Αν δεν διατηρήσουμε με τη συνεχή ανάμνηση τη διδασκαλία που φυτεύθηκε στην ψυχή μας , τα σκορπίσαμε όλα στον αέρα .- ( Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος ).-

** « Με έργα και θεία δύναμη « , λέγει , « εγκαθίσταται η βασιλεία του Θεού στις ψυχές "  .- ( Άγιος Μακάριος ο Αιγύπτιος ).-

** Απόκτησε γλυκά χείλη και θα τους έχεις όλους φίλους .- ( Ισσαάκ ο Σύρος ).-

** Αυτό που θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι , αυτό να κάνεις και εσύ σ΄αυτούς .- ( Άγιος Θεόφιλος Βουλγαρίας ).-

** Προτιμότερος είναι εκείνος που υπολείπεται σε σοφία αλλ΄ έχει φόβο Θεού .- ( σοφία Σειράχ , ιθ΄24 ).-

** Εμπαίχτηκαν και μαστιγώθηκαν , ενώ άλλοι πριονίστηκαν και άλλοι εσφάγησαν με μαχαίρι .- (Εβρ. Ια΄36 ).-

 ** ΜΑΙΟΣ 2011 :
*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/05/1-2011.html  , Κυριακή 1η Μαϊου 2011Πρωτομαγιά .- (51) .-
 ** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/05/2-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 2 Μαϊου 2011 .- (52).-
~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/05/3-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τρίτη 3 Μαϊου 2011 .-

** Ο ΙΕΡΕΑΣ Ι.Π.Παπανικολάου Πάπα-Γιάννης :




~** 28-4-2011 ARFARA MESSHNIAS :
** http://www.youtube.com/watch?v=3D_tX29j1CA  ,



~**Από ΠΗΔΗΜΑ προς ΑΡΦΑΡΑ ..ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΌΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΥΧΆΡΙΣΤΩ ΔΙΆΒΑ ,…ΔΙΑΔΡΟΜΉΣ :
** http://www.youtube.com/watch?v=nGKo511A8lA  ,



**Αγώνας δρόμου για την απογραφή πληθυσμού

* Η πλασματική δημογραφική εικόνα συνεπάγεται μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις και έτσι, το κυνήγι των πολιτών έχει ενταθεί με ανακοινώσεις στο διαδίκτυο, προσωπικές επιστολές και πιεστικά τηλεφωνήματα.-
* Ένας ιδιότυπος αγώνας δρόμου γίνεται αυτό το διάστημα με πρωταγωνιστές δεκάδες κοινότητες απ' όλη τη χώρα. Ενόψει της απογραφής του γενικού πληθυσμού, που θα ξεκινήσει στις 10 Μαΐου, προσπαθούν να πείσουν τους συγχωριανούς τους να αφήσουν τις πόλεις και να κατέβουν στα χωριά για να εγγραφούν στους εκεί καταλόγους.

* Η πλασματική δημογραφική εικόνα συνεπάγεται μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις και έτσι, το κυνήγι των πολιτών έχει ενταθεί με ανακοινώσεις στο διαδίκτυο, προσωπικές επιστολές και πιεστικά τηλεφωνήματα.

* Όσο περισσότεροι στα χωριά, τόσο μεγαλύτερη χρηματοδότηση για αυτά και τους περιφερειακούς δήμους που ανήκουν. Μπορεί ο Καλλικράτης να συνέβαλε στην άμβλυνση του έντονου τοπικισμού, όμως δεν θα καταφέρει να γιατρέψει την…αχίλλειο πτέρνα των κεντρικών Δήμων, στους οποίους η παραδοσιακή διαρροή πληθυσμού στις πατρογόνες εστίες θα…τινάξει τα ήδη σε πολλές περιπτώσεις χρεωμένα ταμεία τους στον αέρα, αφού άλλον πληθυσμό θα φέρει στα χαρτιά, και άλλον θα πρέπει να συντηρήσει στην πραγματικότητα.
* Ακόμη και με τον Καλλικράτη, οι δήμοι εξαρτούν την δυνατότητα χρηματοδότησής τους από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, η κατανομή των οποίων γίνεται με βάση τον πληθυσμό της τελευταίας απογραφής.
* Για πρώτη φορά αυτή η απογραφή πληθυσμού δεν θα διαρκέσει 1ημέρα, αλλά 15! Απόφαση της Στατιστικής Αρχής που …κλείνει το μάτι στην κάποτε μονοήμερη μετακίνηση πληθυσμού.
* Η απογραφή θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 10 έως 24 Μαΐου στο σύνολο της χώρας. Ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μουσουρούλη, διέψευσε ότι επίκειται αναβολή ή ακύρωση της απογραφής, λέγοντας ότι οι προετοιμασίες εξελίσσονται κανονικά και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής των περίπου 50.000 απογραφέων
** Ποινική δίωξη για την προμήθεια τρόλεϊ από τη ΜΑΝ

* Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου, για τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε ο εισαγγελέας, σχετικά με την υπόθεση προμήθειας τρόλεϊ από τη γερμανική εταιρεία Man το 2002. Έχουν ζητηθεί στοιχεία από γερμανικές και κυπριακές αρχές.

**Ταλαιπωρία τέλος για ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ-ΟΤΕ

* Οι φαρμακοποιοί της Αθήνας ανέστειλαν για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ και του ΟΤΕ την απόφαση για διακοπή της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων και συνεχίζουν να τους εξυπηρετούν κανονικά. Δεν εκτελούν ωστόσο συνταγές 3 ταμείων. -

** "Σκατομαλ... καραγκιόζη βγες έξω να σε...!"

* Λίγο πριν την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας συνέβη κάτι που δεν μπορεί να συγκαταλέγεται στις συνήθεις δραστηριότητες των βουλευτών.-
* Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, πρώην υπουργός Αμυνας και νυν πρόεδρος του Ιδρύματος Καραμανλή, επιτέθηκε φραστικά κατά του βουλευτή του ΛΑΟΣ και πρώην διοικητού της ΕΥΠ, Γιάννη Κοραντή. Ο τελευταίος επιχείρησε να καλημερίσει τον κ Μεϊμαράκη όταν εδέχθη τα φραστικά πυρά…

* - «Μου λες και καλημέρα εμένα ρε αλήτη, περιθωριακέ, εσύ που θες να με πας στο ειδικό δικαστήριο;», είπε ο κ. Μεϊμαράκης μπροστά σε ένα παγωμένο ακροατήριο και συνέχισε «Σκατομαλ..., καραγκιόζη, έλα έξω, βγες έξω να σε γ...».

* Ο κ. Κοραντής παρακολουθούσε άφωνος κάνοντας τον σταυρό του! Όμως ο πρώην υπουργός Άμυνας συνέχιζε απτόητος κάνοντας λόγο για στοιχεία που κατά τους ισχυρισμούς του ο κ. Κοραντής είχε συλλέξει κατά την θητεία του στην ΕΥΠ. Αργότερα ο πρώην της Υπηρεσίας Πληροφοριών δήλωσε «ότι «ο κ. Μεϊμαράκης ή φοβάται, ή φαντάζεται ή και τα δυο», επισημαίνοντας ότι «εγώ λειτούργησα ως διοικητής της ΕΥΠ σύμφωνα με το νόμο και ως τέως διοικητής με τον ίδιο τρόπο και ας αφήσει τα παραμύθια.

* Η απίστευτη αυτή φραστική κόντρα σημειώθηκε λίγα εικοσιτετράωρα μετά την επίθεση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη τον οποίο αποκάλεσε «Νονό». Πίσω από αυτήν την διαμάχη κρυβόταν όλη η υπόθεση του σκανδάλου των υποβρυχίων και κυρίως η εμμονή του ΛΑΟΣ να διερευνηθούν οι ευθύνες όλων των υπουργών άμυνας, από την περίοδο Τσοχατζόπουλου μέχρι σήμερα.

* Ο κ. Μεϊμαράκης είχε αφήσει να εννοηθεί σαφέστατα πώς ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον επισκέφτηκε στο Πεντάγωνο κατά μόνας και τον πίεσε να παραλάβει από τους Γερμανούς το υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο παρουσίαζε τεχνικά προβλήματα. Ο τότε υπουργός Άμυνας προσέθεσε πώς ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον πίεσε και για την αφορά τορπιλών από τους Γερμανούς.

*Το σαββατοκύριακο που πέρασε κύλησε σχετικά ήρεμα έως την έκρηξη του Βαγγέλη Μειμαράκη στη Βουλή. Λίγο μετά το επεισόδιο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται :

* «Είναι ηθικά αδιανόητο για τη Δημοκρατία μας αρχηγός κόμματος να διορίζει στη Βουλή, στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας τον διοικητή των Μυστικών Υπηρεσιών της χώρας και μάλιστα αμέσως μετά τη θητεία του». Και αυτό, όπως σημειώνει, διότι δημιουργείται η εντύπωση ότι επιχειρεί να εκμεταλλευτεί με τις γνωστές μεθόδους του, τη θητεία του διοικητή, αφήνοντας υπονοούμενα –που όπως έχει στην πράξη κατ’ επανάληψη αποδειχθεί- δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
* Και ο κ. Μειμαράκης καταλήγει : «Είναι γνωστό ότι σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με πλήρη διαφάνεια και γι αυτό ποτέ δεν φοβήθηκα ούτε πράκτορες, ούτε εισπράκτορες…»!

* Επιστολή απέστειλε ο Βουλευτής Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ι. Κοραντής τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φίλιππο Πετσάλνικο.
**** «Κύριε Πρόεδρε,

* Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, στην οποία συμμετέχω, προσήλθε και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ε. Μεϊμαράκης. Κάθισε δύο σειρές μπροστά από εμένα και όταν γύρισε και με κοίταξε τον χαιρέτησα με τη λέξη «καλημέρα». Ευθύς, αντέδρασε βίαια, λέγοντας μου «Αλήτη, με στέλνεις στο δικαστήριο και τολμάς και μου λες καλημέρα, σκ…μα..κα, περιθωριακέ» κι άλλες ακατανόμαστες εκφράσεις.
* Η πρωτοφανής αυτή συμπεριφορά για τα κοινοβουλευτικά ήθη του τόπου μας είναι απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα και δεν έχουν λιγότερο βάρος τα λεχθέντα εκ του γεγονότος ότι εκστομίστηκαν εκτός μικροφώνου.
** Σας καταθέτω τα ανωτέρω προς ενημέρωσή σας και για οποιαδήποτε ενέργεια κρίνετε σκόπιμο».
* Ο Γιώργος Καρατζάφέρης δεν προέβη (προς το παρόν) σε ανακοίνωση αλλά αρκέστηκε να δηλώσει πώς δεν ασχολείται με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά με τους δικούς του αφήνοντας και μία αιχμή για τον Αντώνη Σαμαρά. «Είναι ζήτημα το εάν ο κ. Σαμαράς ασχοληθεί με τους δικούς του βουλευτές» υπονοώντας προφανώς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.


**Ρώσοι και Ουκρανοί επενδύουν σε ακίνητα στην Μεσσηνία:

Κινητικότητα στην αγορά του νομού και από Αθηναίους λόγω δρόμου
* Το σκηνικό όσον αφορά στην αγοραπωλησία ακινήτων στη Μεσσηνία αλλάζει. Η οικονομική κρίση μεταφράζεται σε πτώση στις πωλήσεις, αλλά και σε αλλαγή στο προφίλ και την εθνικότητα των επίδοξων αγοραστών γης και κατοικιών.
* Οι άλλοτε ενθουσιώδεις αγοραστές μεσσηνιακών ακινήτων Γερμανοί και Βρετανοί τώρα αρχίζουν με τη σειρά τους να πουλούν ακίνητα για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους. Ρώσοι και Ουκρανοί είναι οι νέοι επίδοξοι επενδυτές, που ως νεόπλουτοι επιζητούν την πολυτέλεια.
* Στα αγροτεμάχια οι τιμές έχουν πέσει σημαντικά, οι Μεσσήνιοι όμως δεν εμφανίζονται, για την ώρα, ιδιαιτέρως συζητήσιμοι όσον αφορά οικόπεδα και σπίτια. Η μείωση της απόστασης Αθήνα – Καλαμάτα έχει στρέψει Αθηναίους στην αναζήτηση ακινήτων στην περιοχή μας, ενώ η Costa Navarino και ειδικά τα υψηλών προδιαγραφών γήπεδα γκολφ, έχουν λειτουργήσει τονωτικά για την αγορά.
***  «Ο Νομός Μεσσηνίας είχε μείνει πολύ πίσω σε ανάπτυξη»
* «Η κατάσταση έχει δυσκολέψει για τα μεσιτικά γραφεία», σημειώνει ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Μεσσηνίας, Δημήτρης Αθανασόπουλος. «Η πτώση στην αγορά είναι γύρω στο 40%, σε όλα τα ακίνητα, είτε για αγροτεμάχια πρόκειται είτε για κατοικίες».
* Από την άλλη, ενώ στις τιμές ενοικίασης παρατηρούνται σημαντικές μειώσεις, στις αγοραπωλησίες οι διαφορές με το παρελθόν είναι μικρές, παρατηρεί. «Οι Καλαματιανοί, για την ώρα τουλάχιστον, είναι σταθεροί στις απόψεις τους. Αυτό έχω, αυτό πουλάω, δεν έχω ανάγκη, όποτε πουληθεί», λέει ο κ. Αθανασόπουλος.
* Όμως, «μπορούμε να πούμε ότι έχουν πέσει λίγο κάποια από τα διαμερίσματα στην παραλία Καλαμάτας. Ένα διαμέρισμα που αγόραζες παλιότερα με 3.000-3.500 ευρώ το τετραγωνικό, τώρα έχει πέσει στα 2.500-2.700».
* Είναι, όμως, αισιόδοξος για την τοπική αγορά ακινήτων. «Ο Νομός Μεσσηνίας είχε μείνει πολύ πίσω σε ανάπτυξη. Σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα είναι μια παρθένα γη. Λόγω δρόμου, λόγω της Costa Navarino, λόγω της διαφήμισης που γίνεται τελευταία, έχει προοπτικές για εξέλιξη. Πιστεύω δε ότι η Μεσσηνία θα ξεφύγει λίγο πιο νωρίς από την οικονομική κρίση, σε σύγκριση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Επίσης, συγκριτικά με την υπόλοιπη Ελλάδα, ακόμα δε μας έχει επηρεάσει τόσο πολύ η κρίση. Αυτό που λένε οι πελάτες “ψάχνω να βρω την ευκαιρία”, δεν υπάρχει ακόμα στη Μεσσηνία. Οι Καλαματιανοί έχουν μείνει σχετικά σταθεροί στις τιμές που ίσχυαν προ κρίσης».
* «Οι Ρώσοι», περνάει σε άλλο θέμα, «είναι ένας λαός νεόπλουτος. Έχει βγει στο προσκήνιο τώρα τελευταία. Δεν έπεται ότι επειδή έχουν λεφτά, θα έρθουν να τα σκορπίσουν. Είναι δύσκολος λαός. Μπορεί να έχουν το χρήμα, αλλά το ψάχνουν πολύ. Πρόσφατα πούλησα σε Ρώσους πελάτες ένα ακίνητο στη Βέργα. Έψαχναν ένα χρόνο προτού καταλήξουν. Έψαχναν για βίλα, κοντά στη θάλασσα και είχαν γυρίσει σχεδόν όλη τη Μεσσηνία. Πάντως, θα αρχίσουν να έρχονται Ρώσοι και Ουκρανοί και πιστεύω ότι θα γίνουν αγορές».
* Ο κ. Αθανασόπουλος παραθέτει ενδιαφέροντα στοιχεία που συμβάλλουν στην εκτίμηση της εικόνας που θα διαμορφωθεί.
* «Σύμφωνα με έρευνες, πέρυσι η Καλαμάτα ήταν τέταρτη πόλη στην Ευρώπη σε πληθυσμιακή ανάπτυξη. 2,37% αυξήθηκε ο πληθυσμός. Υπολογίζουμε, βάσει στοιχείων, ότι στην επόμενη πενταετία η Καλαμάτα θα έχει πληθυσμό 150.000 κατοίκους –μόνο η Καλαμάτα! Όπως, επίσης, Καλαμάτα και Βέργα στην επόμενη πενταετία θα είναι πλέον ένα».
*** «Ραγδαία μείωση τιμών σε προσεισμικά και αγροτεμάχια»
* Σχετική μείωση στην κίνηση, αλλά και μείωση στις τιμές κάποιων ακινήτων παρατηρεί και ο μεσίτης Δημήτρης Αποστολόπουλος. «Εκείνο που παρουσιάζει μεγάλη πτώση στην τιμή είναι τα προσεισμικά διαμερίσματα. Η τιμή τους πέφτει ραγδαία», λέει. «Τα οικόπεδα πριν από την κρίση είχαν μια τιμή σταθερή, και τώρα κάπως έχει υποχωρήσει η τιμή στα οικόπεδα εντός σχεδίου. Η τιμή στα καινούρια διαμερίσματα καθορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες που έχει ο κάθε κατασκευαστής. Αν έχει ανάγκες και υποχρεώσεις οικονομικές, φυσικά οι τιμές πέφτουν. Οι κατασκευαστές που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα οικονομικό έχουν κρατήσει σταθερές τις τιμές, όπως αυτές ήταν πριν από την κρίση».
* «Οι περιοχές Ηρώων, Κηπούπολη, Μεγάλου Αλεξάνδρου, ανατολική παραλία, θεωρούνται οι ελίτ περιοχές της Καλαμάτας και οι τιμές, φυσικά, δεν έχουν πέσει», δίνει τη δική του εικόνα της αγοράς. «Στα αγροτεμάχια, δεν το συζητάμε, έχουν πέσει πολύ οι τιμές. Ελαιοπερίβολα είναι πολύ εύκολο να βρεις με 2.000 ευρώ το στρέμμα».
* Ο κ. Αποστολόπουλος επισημαίνει το πρόβλημα που υπάρχει με το σχέδιο πόλης, που βρίσκεται ακόμη στον αέρα. «Όσο αυτό δε λύνεται, δεν πρόκειται να δούμε εξέλιξη», λέει, προσθέτοντας ωστόσο πως «η γη είναι κάτι που δε χάνει την αξία του. Όποιος μπορεί, ας επενδύσει σε γη. Είτε σε αγροτεμάχια είτε σε οικόπεδα, εφόσον παρουσιαστούν ευκαιρίες εντός σχεδίου πόλης».
*** «Όλη η Ευρώπη περνάει κρίση»
* Η κίνηση έχει μειωθεί, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον, παρατηρεί η μεσίτρια Sara Mc Kellen.
* «Υπάρχουν Έλληνες –και ντόπιοι και από Αθήνα- που ψάχνουν για στρέμματα ή για οικόπεδα, εντός χωριών και εντός πόλης. Οι περισσότεροι θέλουν, όμως, τιμή ευκαιρίας και πιστεύουν ότι τώρα, λόγω κρίσης, θα μπορέσουν να βρουν. Αυτό προς το παρόν δεν ισχύει».
* «Ενδιαφέρον υπάρχει επίσης από Έλληνες του εξωτερικού», λέει η κα Mc Kellen. «Δεν είναι πάρα πολλοί, αλλά υπάρχει μια κινητικότητα. Ψάχνουν να επενδύσουν σε γη για ενοικιαζόμενα ή μικρές ξενοδοχειακές μονάδες».
* «Οι ξένοι έχουν μειωθεί πάρα πολύ, ειδικά εκεί που είχαμε μεγάλη αγορά, στους Γερμανούς και τους Βρετανούς. Δεν ευθύνεται μόνο η ασταθής κατάσταση της Ελλάδας. Πιστεύω ότι όλη η Ευρώπη περνάει κρίση. Αν πρέπει να κάνεις οικονομία, βέβαια δε θα αγοράσεις δεύτερο σπίτι».
* «Από την άλλη», συμπληρώνει, «οι άνθρωποι που είχαν αποφασίσει ότι, αφού πάρουν σύνταξη, θα έρθουν να ζήσουν στην Ελλάδα, στο Αιγαίο, δεν μπορούν πλέον να το κάνουν. Η Ελλάδα είναι πλέον ακριβή σε σχέση με το εξωτερικό, οι συντάξεις τους δεν επαρκούν, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν είναι αυτή που θέλουν. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχουν και πολλοί που πουλάνε τα σπίτια τους».
* Την τελευταία περίοδο, όμως, υπάρχει ενδιαφέρον στην αγορά από Ρωσία και Ουκρανία. «Πράγματι, από τις αρχές του χρόνου πολλοί Ουκρανοί και Ρώσοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον», λέει η κα Mc Kellen. «Αυτοί ψάχνουν να αγοράσουν σπίτι με θέα, με κήπο. Θέλουν πολυτέλεια και, δυστυχώς, στη Μεσσηνία είναι ελάχιστα τα ακίνητα πολυτελείας. Πολλοί νομίζουν ότι θα “πιάσουν” τους Ρώσους ζητώντας πολύ περισσότερα χρήματα από την πραγματική αξία του ακινήτου. Οι Ρώσοι δε δίνουν αυτά τα λεφτά. Ξέρουν τι θέλουν να αγοράσουν. Κάνουν πολλή έρευνα προτού έρθουν εδώ. Ζήτηση, όμως, υπάρχει και πιστεύω θα συνεχίσει να υπάρχει από τους Ρώσους, και σε γη για να χτίσουν».
* Στις τιμές οι ιδιοκτήτες και μεσίτες είναι μοιρασμένοι. Κάποιοι τις έχουν χαμηλώσει, κάποιοι όχι. Πάντως, «υπάρχει μείωση των τιμών, όχι δραματική, αλλά τουλάχιστον τόσο ώστε να αρχίσουν κάποιοι να ενδιαφέρονται», σημειώνει η κα Mc Kellen.
*** «Έχουμε μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη»
* Η κρίση έχει επηρεάσει την αγορά ακινήτων, λέει ο μεσίτης Δημήτρης Αδαμόπουλος, παρ’ όλα αυτά «υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, λόγω και της επένδυσης της Costa Navarino που έχει ήδη ξεκινήσει. Έχουμε μπει στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για να αγοράσουν ακίνητα σε όλο το Νομό Μεσσηνίας, είτε συνδυαζόμενα με την επένδυση Costa Navarino, που προσφέρει αυτά τα μοναδικά γήπεδα γκολφ και άλλες παροχές που θέλει ο υψηλός τουρισμός, είτε συνδυαζόμενα με το δρόμο που ολοκληρώνεται σε λίγο. Ενδιαφέρον υπάρχει για μικρά διαμερίσματα στην Καλαμάτα, αλλά και για σπίτια στην ευρύτερη Μεσσηνία».
* Έρευνα αγοράς κάνουν Έλληνες, από την Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά και ομογενείς. «Έλληνες που ζουν στη Γερμανία και στην Ελβετία ενδιαφέρονται να έχουν μια εστία στη Μεσσηνία, ενδιαφέρονται να παίξουν το γκολφ που έχουν συνηθίσει να παίζουν στις χώρες τους και, βέβαια, καταβάλλουμε όλοι προσπάθειες να προβάλουμε τον τόπο μας», σημειώνει ο κ. Αδαμόπουλος.
* Οι τιμές, «αλλού έχουν πέσει 10%-15% και αλλού υπάρχει μεγαλύτερη μείωση, κυρίως στα μεγάλης αξίας ακίνητα. Είναι πάντως ελκυστικές οι τιμές στη Μεσσηνία, αν σκεφτεί κανείς όλα τα μοναδικά προνόμια που συνδυάζουμε: Ήλιος, θάλασσα, βουνό, όλα τα είδη του τουρισμού και μια απόσταση από την Αθήνα, που σε λίγο θα είναι δύο ώρες», παρατηρεί ο κ. Αδαμόπουλος.


** Βάλτε πελοποννησιακά προϊόντα στα ράφια σας  ...Πέτρος Τατούλης Περιφερειάρχης

* Συνάντηση για την «ανάδειξη και προώθηση των πελοποννησιακών προϊόντων», με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής τοπικής οικονομίας, έγινε χθες στην Τρίπολη μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, των θεματικών αντιπεριφερειαρχών Ντίνας Νικολάκου και Ανδρέα Πουλά, με εκπροσώπους μεγάλων αλυσίδων Super Market, καθώς και εκπροσώπους μεμονωμένων καταστημάτων εμπορίας τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
* Ο κ. Τατούλης ζήτησε από τους παριστάμενους στη συνάντηση να μεταφέρουν στις διοικήσεις τους την πρόθεση της αιρετής Περιφέρειας να αναλάβει σημαντικό ρόλο τόσο στην προώθηση των πελοποννησιακών προϊόντων όσο και στη διαφύλαξη της ποιότητας, των υπηρεσιών και των προϊόντων μέσα από την εντατικοποίηση των ελέγχων.
* Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ζήτησε, επίσης, την τοποθέτηση των πελοποννησιακών προϊόντων σε περίοπτες θέσεις στα ράφια των πελοποννησιακών καταστημάτων και τη διευκόλυνση της πρόσβασης των Πελοποννήσιων παραγωγών απευθείας στους αρμοδίους των super market για τις τοποθετήσεις, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί το κόστος των δικτύων που αναλαμβάνουν τη διαμεσολάβηση και επιβαρύνουν την τελική τιμή των προϊόντων, μειώνοντας την ανταγωνιστικότητά τους.
* Ο κ. Τατούλης επανέλαβε την καίρια παρέμβαση της Περιφέρειας σχετικά με το εγχείρημα θεσμοθέτησης του brand name «Πελοπόννησος», ενώ διευκρίνισε ότι έργο της είναι και η ισχυροποίηση της «πελοποννησιακής συνείδησης καταναλωτή». Στόχος της πολιτικής της νέας Περιφέρειας, σύμφωνα με τον κ. Τατούλη, «είναι η τοποθέτηση εξαιρετικών προϊόντων στα μεσαία και πάνω ράφια των Super Market και η προώθησή τους παντού, ακόμα και στην ομογένεια. Η εξασφάλιση της φερεγγυότητας της ποιότητας θα μειώσει σε τοπικό επίπεδο ακόμα περισσότερο το κόστος της προώθησης. Τα δε Επιμελητήρια θα αναλάβουν την ευθύνη του παρατηρητηρίου των τιμών και των προϊόντων σε περιφερειακό επίπεδο, προκειμένου να συνδράμουν την αποτελεσματικότητα του ελέγχου της Περιφέρειας». -

** Πλατεία Καλαμάτας

* «Κόντρες» για την ανάπλαση στην Επιτροπή
* Την έντονη αντίδραση των εκπροσώπων της μειοψηφίας συνάντησε η πρόταση που κατέθεσε χθες κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καλαμάτας ο πρόεδρός της, αντιδήμαρχος Χρ. Ριζάς. Ο κ. Ριζάς ζήτησε από τα μέλη της να ψηφίσουν την πρότασή του να ενταχθούν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων τα έργα «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας», με προϋπολογισμό 836.400 ευρώ και «Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Καλαμάτας», με προϋπολογισμό 2.816.000 ευρώ περίπου.
***  Αντιρρήσεις
* Από εκεί και μετά άρχισαν οι αντιρρήσεις. Ο δημοτικός σύμβουλος Σπ. Μωρακέας παρατήρησε ότι, αν και η Δημοτική Αρχή είχε επισημάνει πως ήταν μονόδρομος η ανάπλαση των πλατειών, παρουσιάστηκε πρόταση για ανάπλαση και του Ιστορικού Κέντρου, τη στιγμή που θα μπορούσε να επιλέξει υποβαθμισμένες περιοχές. Επίσης, ανέφερε ότι η επιφανειακή ανάπλαση της πλατείας δεν έπρεπε να γίνει.
* Υπάρχουν κι άλλες περιοχές με μεγάλα προβλήματα, σχολίασε ο σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Αναστ. Νιάρχος, υπογραμμίζοντας ότι Καλαμάτα δεν είναι μόνο η περιοχή της πλατείας. Κατά την άποψή του, δεν αποτελεί προτεραιότητα η ανάπλασή της και δήλωσε ότι καταψηφίζει την πρόταση ανάπλασής της, ψηφίζοντας λευκό για την ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου.
* Από την πλευρά του, ο Βασ. Δικαιουλάκος εξέφρασε την άποψη ότι η Δημοτική Αρχή θα έπρεπε να έχει ως προτεραιότητα: αρχικά την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της πόλης, δευτερευόντως την ανάδειξη των αρχαιοτήτων που βρίσκονται θαμμένες στην πλατεία της Υπαπαντής και μετά τις γειτονιές, παρατηρώντας: «Θα πρέπει να κοιτάμε το μέλλον της πόλης και όχι δράσεις για την ψήφο του δημότη».
*** Χρ. Ριζάς
* Τοποθετηθείς, ο πρόεδρος της επιτροπής Χρ. Ριζάς σημείωσε την πολιτική βούληση της Δημοτικής Αρχής για την ολοκλήρωση της κεντρικής πλατείας, η ανάπλαση της οποίας, όπως είπε, συμπληρώνει τη φιλοσοφία των πεζοδρομήσεων και της ήπιας κυκλοφορίας στην Αριστομένους. Πρόσθεσε ότι δεν έγινε κάτι περισσότερο από το να υλοποιηθεί απόφαση προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ζητείται η ψήφος των μελών της επιτροπής για να «πέσουν» στην Καλαμάτα 3,5 εκατ. ευρώ, «αυτές τις χαλεπές ημέρες». Για τα αρχαία που έχουν ταφεί κάτω από την πλατεία της Υπαπαντής, ανέφερε πως έχει ήδη γνωματεύσει το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, προτρέποντας τον κ. Δικαιουλάκο, αν δεν το γνωρίζει, να τον πληροφορήσει για το περιεχόμενο της γνωμάτευσης.
* Πάντως, οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί έως τη μεθαυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου…

** Αίτημα-πρόκληση 850 συνταξιούχων βουλευτών

* Ζητούν… αναδρομικές αυξήσεις
* Φαίνεται ότι οι συνταξιούχοι βουλευτές δεν επιθυμούν να υπηρετήσουν το δημόσιο συμφέρον με το αζημίωτο, καθώς όταν πήραν οι δικαστές αναδρομικές αυξήσεις, τότε η Βουλή είχε αποφασίσει αυτό να μην ισχύσει για τους εν ενεργεία βουλευτές..... Όμως, οι συνταξιούχοι βουλευτές, 850 περίπου τον αριθμό, άλλαξαν γνώμη και ζητούν εν μέσω της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που διανύει η χώρα αναδρομικές αυξήσεις για την παλαιότερη θητεία τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
* Μάλιστα, το κόστος των αιτημάτων τους ανέρχεται σε… μερικά εκατομμύρια ευρώ, ενώ η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
* Όπως ανέφερε η αντιπρόεδρος του Β΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας υπάρχουν 800-850 περιπτώσεις πρώην βουλευτών που έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία, υπόθεση που εκκρεμοδικεί και είναι πολύ πιθανόν για κάποιους εξ αυτούς να κριθεί θετικά από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
* «Κάποιοι», είπε, «ζητούν τα αναδρομικά στη βάση της ρύθμισης που ισχύει για τους δικαστές από το 2003 έως το 2007, άλλοι που δεν μπήκαν στη ρύθμιση με όλες τις προσαυξήσεις και μία τρίτη κατηγορία από το 2008 και μετά».
* Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι κάτι τέτοιο αν και μπορεί δεν θα συμπαρασύρει τους μισθούς των εν ενεργεία βουλευτών μετά από σχετική απόφαση της Βουλής το 2008.

** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ....Αθλητικό  αγιάζι ενημέρωσης :

~** Ο  Ολυμπιακός Πειραιώς κερδίζοντας με 3-0 σετ  στο βόλεϋ χθές στον τρίτο τους αγώνα ,  ανακηρύχθηκε για  25η  φορά  σε τίτλους πρωταθλητής Ελλάδας στο Βόλεϋ >-

** Για το  Τσάμπιονς Λίγκ στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου , 2ος αγώνας :
* Τετάρτη 4-5-201:  Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ.  - Σάλκε  Γερμανίας     , (0-0).- Στο πρώτο αγώνα νικητής  η Μαντζεστερ Γιουν.  με  2-0 .-
* Τρίτη 3-5-2011: Μπαρτσελόνα -Ρεάλ  Μανδρίτης 1-1  , (0-0)  .- τα γκόλ: 52΄ Πέντρο ,64΄ Μαρσέλο ,   Στον πρώτο αγώνα η Μπαρτσελόνα είχε κερδίσει με 2-0 .-
** Την Παρασκευή  6-5-2011ο Παναθηναϊκός στο Φαϊναλ Φόρ Μπάσκετ ,της Ισπανίας αντιμετωπίζει τηνν Ιταλική Σιένα ... και  η Ρεάλ Μανδρίτης  την Μακαμπί του Ισραήλ .- Οι ομάδες  που θα κερδίσουν θα  αναμετρηθούν στον Τελικό για την κατάκτιση του Ευρωπαϊκού τρόπαιου .-  

**

**** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 :
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/01-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Απρίλιος 2011 *
~* http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/04/2-2011.html  . Στο Αγιάζι της Σαββατιάτοκης ενημέρωσης -Πληροφόρησης 2 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2011 *
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/03-2011.html  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης -Πληροφόρησης 03 Απριλίου 2011 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/04-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Απριλίου 2011 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/04/05-04-2011.html  . Στο αγιάζι της Τοπικής - Μεσσηνιακής Ενημέρωσης Τρίτη 05-04-2011 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/04/05-2011.html  : Στο αγιάζι της ενημέρωσης - πληροφόρησης Τρίτη 05 Απριλίου 2011 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/06-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 Απριλίου 2011.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/04/7-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 7 Απριλίου 2011 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/8-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/04/09-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης του Σαββάτου 09 Απριλίου 2011.-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/  , Στο αγιάζι της Κυριακάτικης Ενημέρωσης 10 Απριλίου 2011 * .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/04/11-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Δευτέρα 11 Απριλίου 2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/04/2011-11.html  , Υγεία για όλους μας Απρίλιος 2011 ,Δευτέρα 11/04/2011 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/04/12-2011.html  , Στο αγιάζι της πληροφόρησης για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2011 .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/13-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη , 13 Απριλίου 2011 * .- Παρακολουθούν 138 φίλοι .-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/04/15-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15 Απριλίου 2011 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/04/15-2011.html  , Θέματα Υγείας 15 Απρίλιος 2011 .- Φίλοι: (20).- ;
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/16-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Σάββατο του Λαζάρου 16 Απριλίου 2011 .- (45).-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/17-2011.html  , Στο αγιάζι της Κυριακής των Βαϊων στην Ενημέρωση 17 Απριλίου 2011 .- (40).-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/04/18-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης της Μεγάλης Δευτέρας 18 Απριλίου 2011 .- (49).-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/19-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Τρίτη 19 Απριλίου 2011 . – (50).-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/04/20-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Τετάρτη 20 Απριλίου 2011 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/04/21-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Μ.Πέμπτη 21 Απριλίου 2011 .- (52).-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/2011.html  , Μεγάλη Εβδομάδα του 2011 ΑΠΡΙΛΙΟΣ .- (94).-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/22-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Μ. Παρασκευή 22 Απριλίου 2011 .- (29).-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/04/23-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης του Μ. Σαββάτου 23 Απριλίου 2011 .- (101).-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/04/24-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή ΠΑΣΧΑ 24 Απριλίου 2011 .- (57).-
~ ** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/04/25-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Δευτέρα 25 Απριλίου 2011 .- , (45).-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/04/15-2011.html  , Στο δρόμο της Ενημέρωσης του Χθές του Σήμερα και του Αυριο , (60).-
~* * http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/04/25-2011.html  , Υγεία γιά όλους μας 25 Απρίλιος 2011.- (60) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/04/26-2011.html  , ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !! Αληθώς Ανέστη! .- (139).-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/04/27-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Τετάρτη 27 Απριλίου 2011 .- (22).-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/04/28-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Πέμπτη 28 Απριλίου 2011 .- (140).-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/04/h-istoria-mas.html  , Η ιστορία του Χωριού Αρφαρά Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας .-
~* * http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/04/arfara.html  , Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Αγίων Θεοδώρων.-
~** http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2011/04/blog-post.html  ,, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΡΦΑΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/04/blog-post.html , Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 , Σπάνια Ντοκουμέντα - έγγραφα -Φωτογραφίες .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/04/29-2011.html  , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 29 Απριλίου 2011 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/04/30-2011.html  , Στο αγιάζι της Ενημέρωσης Σαββάτο 30 Απριλίου 2011

 
****ΑΥΤΟΙ   ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ :
** Ο/Η Eleni Benetatos δημοσίευσε στον Τοίχος σας.  Ο/H Eleni έγραψε:
"KALHSPERA STAMATI MOY!
╔══╗
╚╗╔╝
Π♥Α♥Ν♥Α♥Θ♥Α♥Σ♥Α♥Γ♥Α♥Π♥Ω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.POLLA FILAKIA KATAPRASINAAAAAA!!!!!!!!!!!"
Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
Για να δείτε τον Τοίχο σας και να απαντήσετε σε δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?permalink.php&story_fbid=2048800146733&id=1446349692&mid=42a1b9aG56358b7cG2b696d4G1&bcode=un2M72Js&n_m=stamoskal%40windowslive.com  .-  Ευχαριστούμε,  Η Ομάδα του Facebook

**POST-LISBON INSTITUTIONAL RELATIONSHIPS‏

Eurocommissar Maros Sefcovic points out the European Council has an important role to play and is a crucial part of any discussion of post-Lisbon institutional relationships. For example, the Eldorado of Prostitutes and Council are currently clearing the terrain on a limited number of inter-institutional issues, namely access to confidential documents, international negotiations and correlation tables; commissars follow these talks closely, and this is one area in which Sefcovic hopes that their own Framework Agreement could serve as an inspiration and perhaps a model.

Fourth Reich(EU) is an illegal confederation that has no voted constitution, a flag no one salutes, an anthem no one sings, a Fuehrer no one can name, a parliament of prostitutes, a capital of huge bureaucracy no one controls, a currency that soon will not exist, rules of fiscal behavior that no member has been penalized for ignoring, a commission which is the Eldorado of corruption, brutal cybercops, and kleptocrats galore! http://venitism.blogspot.com/
Some innovative Treaty provisions can only be implemented by all three of the major Fourth Reich Institutions together; for example, on delegated and implementing acts, where Sefcovic is confident that the three institutions will progressively establish some good practices on the interpretation of the criteria set out in the Treaty, in particular as regards the demarcation line between them.
Looking more broadly, beyond the purely institutional questions, it's clear Eurocommissars have a number of significant policy challenges ahead, including delivering the Fourth Reich 2020 program to secure growth and jobs; economic governance to assure the stability of the euro; and a sound multiannual financial framework for the next years of Fourth Reich spending.
Solving these will require the input of not just the institutional triangle – but also of the other institutions whose role is strengthened by Lisbon: namely the European Council and its President, national parliaments, the external action service, and indeed the citizen directly, for whom the European Citizen's Initiative creates a new tool for participatory democracy.
Fourthreichian monetary unification is the Trojan horse for overall harmonization of economic rules, policies, and laws in Fourth Reich(EU). Any eurozone problem is interpreted as a consequence of the lack of harmonization and leads to another wave of a creeping harmonization. Following every crisis meeting with Napoleon Sarko, Chancellor Merkel always declares that coordinating tax policies and labor laws is not just about currency issues but also about political cooperation, which has to be deepened. In other words, more enslavement to Brussels, transforming the confederation to a federation!
Sefcovic muses that Eurocommissars should start talking not of an institutional triangle, but an institutional constellation. But whatever you call it, it's clear that the institutional framework is more complex and diverse now than before; and there is quite rightly a very particular balance of power set out in the Treaties between all the institutions and bodies. Sefcovic remains convinced that Eurocommissars need to enrich their toolbox for inter-institutional cooperation to deliver the intentions of the Lisbon Treaty, including the increased powers of Eldorado of Prostitutes.
Eurokleptocracy, gigaregulation, Antitrust Armageddon, and gigataxation, especially VAT, are the real causes of the European financial meltdown. Fourth Reich(EU), an unvoted illegal confederation, cannot protect Europeans from Eurokleptocrats, especially Graecokleptocrats, and police brutes, especially Graecocybercops. Fourthreichian Premier Barroso condones the disgusting Graecokleptocrats who accuse dissident bloggers of treason, confiscate their computers, and lock them is jail!
Eurocommissars' effort with the Eldorado of Prostitutes should show the way forward towards more constructive, stronger and closer relations with all institutions, which in turn should add political legitimacy and public acceptability to our actions. By doing this, Eurocommissars can make improvements for political dialogue and decision-making, for the benefit of the Union as a whole.
Bankruptcy would be God's gift to the cradle of kleptocracy, because Greece needs a real shock and awe to recover from political corruption. And it looks like God will manifest his benevolence pretty soon! A bankruptcy will also bring the much needed revolution to get rid of Graecokleptocrats. The sooner Graecokleptocracy defaults, the better it will be for all concerned. The bigger the haircut, the worse the pain that follows. The damage being inflicted on Greece is very masochistic. When defaults within the eurozone are accepted, a sensible analysis about how to fix the euro can begin.
The freakish government of Greece, October-18 mafia, robs computers and terrorizes the blogosphere! Why on Earth Durao Barroso, Neelie Kroes, Viviane Reding, and Cecilia Malmstroem of the European Commission cannot rein in Graecokleptocrats? If Fourth Reich(EU) cannot protect Greeks from October-18 mafiosi, who will? Greek dissident bloggers want back their stolen computers, their stolen files, their stolen persona data, and their stolen lives. Restitution is a basic right in a civil society. Brutal Graecocybercops should be abolished now. http://venitism.blogspot.com
Sefcovic believes that the European project is best achieved not when there is confrontation between all those different actors, but cooperation. And cooperation is in Eurocommissars' institutional DNA. So Eurocommissars will continue to make cooperation the key to successful relations between all European institutions – and what Eurocommissars have achieved with the Eldorado of Prostitutes can be seen as a real success story, which Sefcovic hopes can be extended to others.
Sefcovic asserts that institutional relations is not a zero sum game. Power gained by one of its institutions does not come at the expense of others: rather, it is to the benefit of the whole Union. Eurocommissars have a tough agenda ahead of them, and the citizen will, quite rightly, look to Europe to ensure a better future for all. The Eldorado of Corruption and the Eldorado of Prostitutes are the two Communitarian institutions par corruption: their relationship is at the core of the institutional constellation, and they must make full use of it if they are to achieve the Europe of tomorrow.
Most MEPs want an end to the practice of meeting in both Brussels and Strasbourg. Opponents of the two-city system want Belgium's capital to be the legislature's sole venue, but Napoleon Sarko resists. Although most working sessions take place in Brussels, Strasbourg currently hosts four full parliamentary sessions each month under a concession granted to France in 1992. Travel between Brussels and Strasbourg for 750 MEPs and thousands of their staff, riding the infamous exclusive gravy train, costs half billion euros each year. There have been repeated campaigns to change the system, but this would require all Fourth Reich countries to approve the move.

TERMS

April 15: Global Tax Revolt Day

October 18: International Day Against Cybercop Brutality

October-18 Mafia: Government of Greece

Parliament of Whores: Congress of USA

Grand Brothel on Syntagma Square: Parliament of Greece

Eldorado of Prostitutes: European Parliament

Eldorado of Corruption: European Commission

Fourth Reich: European Union

Fourthreichians: Citizens of Fourth Reich

OLAF, Office de Lutte Anti-Fraude: Fourthreichian Anti-Fraud Office

Europol: Fourthreichian Criminal Intelligence Agency

Marilizardism: terrorizing dissident bloggers

**Σεμινάριο «Αισθητική αποκατάσταση προσώπου με ενέσιμες θεραπείες ενδοδερμικών εμφυτευμάτων»‏

* ΑΠΟ ΦΩΤΟΔΙΕΓΕΡΣΗ

Αγαπητέ γιατρέ
Στις 28 Μαίου 2011 διοργανώνουμε σεμινάριο -workshop με θέμα:
«Αισθητική αποκατάσταση προσώπου με ενέσιμες θεραπείες ενδοδερμικών εμφυτευμάτων»
Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η οδοντίατρος κ. Βίκυ Δεληγεώργη Msc Phd, Manchester University, η οποία θα παρουσιάσει τη χρήση ενδοδερμικών εμφυτευμάτων για την πλήρωση των ρυτίδων του προσώπου για μια ολοκληρωμένη αισθητική αποκατάσταση και την ταξινόμηση των διαφόρων ενέσιμων υλικών και των δυνατοτήτων τους.
Θα γίνει πρακτική επίδειξη με χρήση υαλουρονικού οξέως σε μοντέλα από την εισηγήτρια και από τους συμμετέχοντες σε δικά τους μοντέλα.
Χώρος σεμιναρίου - workshop: Εκπαιδευτικό & Συνεδριακό Κέντρο Atexelixi, Ελ.Βενιζέλου 154 Καστρί - Ν. Ερυθραία.
Το πακέτο που θα σας χορηγηθεί περιλαμβάνει υλικό υαλουρονικού οξέως για δύο εφαρμογές. Τιμή συμμετοχής 380€.

**Posted By: To Xamogelo Tou Paidiou

To: Members in το Χαμόγελο του Παιδιού
Σήμερα ο 1ος Διαδικτυακός Μαραθώνιος για " Το χαμόγελο του παιδιού"
Σήμερα το www.newstoday.gr διοργανώνει τον 1ο Μαραθώνιο στο διαδίκτυο και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Καθόλη την διάρκεια, επώνυμοι φίλοι θα συνομιλούν με την διαδικασία του Live chat με τους αναγνώστες του site.
Επισκεφθείτε το www.newstoday.gr, για να συμμετέχετε και εσείς και να ενημερωθείτε μέσα από άρθρα, videos και άλλα για τις δράσεις του Χαμόγελου σε όλη την Ελλάδα!

** Ο/Η Χρήστος Δάρρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του S.O.S!!!!!CODEX ALIMENTARIUS.....ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Χρήστος Δάρρας3 Μάιος 12:09 μ.μ.
Θέμα: δειτε ολα τα βιντεο και να τα εμπεδωσετε οσο μπορειτε!!!
http://www.facebook.com/l/f70080BuAyLsEuLEIP3jVu1i5rA/www.youtube.com/watch?v=8xseMSMyShM&feature=related   .-

** MAY 3, WORLD PRESS FREEDOM DAY‏

On the occasion of World Press Freedom Day, Fourthreichian FM Catherine Ashton declares that freedom of opinion and expression is a fundamental right of every human being and an inherent part of human dignity. It is also a cornerstone of democracy and crucial for the free flow of information to which everyone is entitled.

Marilizardism, terrorizing dissident bloggers, has metastasized in many Mediterranean countries. Merciless Marilizard, the culprit of October-18 shock and awe, terrorizes Graecoblogosphere. Accusing dissident bloggers of treason, Graecokleptocrats have manufactured a blood libel in cyberspace, which in turn may incite hatred and violence. The freakish government of Graecokleptocracy, October-18 mafia, is the only government on Earth which robs the computers of its citizens! Infamous CCU is the brutal arm of the government of Graecokleptocracy which terrorizes the cyberspace, robbing computers at gunpoint, perjuring, jailing dissident bloggers, and gagging the truth. CCU of Graecokleptocracy is the most disgusting gang in Fourth Reich(EU). http://venitism.blogspot.com
Ashton notes Fourth Reich recalls these basic principles, enshrined in international law, and the vital role played by independent and free press and media. Fourth Reich pays particular tribute to the invaluable work of the many journalists and media professionals
around the world who with dedication and courage contribute to revealing the truth about unfolding events.
Emulating the disgusting Marilizardist paradigm of infamous Graecokleptocrats, who persecute and jail dissident bloggers, the governments of many countries terrorize dissident bloggers. Blogging in Greece, the most corrupt country of Fourth Reich(EU), is considered an extreme-risk avocation. Freakish Marilizardist kleptocrats accuse dissident bloggers of treason, confiscate their computers at gunpoint, and lock them is jail! Freak galore! These prisoners of conscience follow the long tradition of Socrates, who was killed by the Athenian democracy.
Ashton points out that as the recent events in countries neighbouring Fourth Reich illustrate, it is thanks not only to the professional commitment of journalists and other media professionals, but also to the many private bloggers, that the world learns about the situation on the ground and people's aspirations for freedom and social justice.
However, many journalists, particularly in conflict zones, face constant danger in communicating first hand information, sometimes at
risk to their own lives. In many cases, they are targeted by those who dislike the nature of the information they reveal, suffering arrest or kidnapping, torture or killing. Fourth Reich calls
upon all governments to abide by international norms for the protection of freedom of the press and media and to release without delay all journalists or bloggers unlawfully detained.
Global Tax Revolt points out the Marilizardist persecution of dissident bloggers is unquestionably a serious attack on freedom of speech, and contrary to Article 2 of Lisbon Treaty, Article 10 of the European Convention of Human Rights, and Article 19 of the International Covenant on Civil and Political Rights. The disgusting government of Graecokleptocracy cannot bully the blogosphere without repercussions and blowbacks. The international civil society got a shock and awe from the brutality of the infamous government of Graecokleptocracy on October 18, 2010. http://venitism.blogspot.com

**Η Eleni Loutos επίσης σχολίασε τη σημείωσή ΑΜΕΡΙΚΗ'' Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ του χρήστη Eleni Benetatos.
Η Eleni έγραψε:   "Etsi Dimitri mou,ka iopos panda o kairos tha doixoi!"
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?notes%2Feleni-benetatos%2F%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B7-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83%2F208618185837464&mid=42910deG56358b7cG2b61926G12&bcode=un2M72Js&n_m=stamoskal%40windowslive.com  .- Ευχαριστούμε,   Η Ομάδα του Facebook
** O/H Rona κοινοποίησε έναν σύνδεσμο στον Τοίχο σας.
hahah mine is hilarious!!! check yours out :)
http://jvage.info/                 See what you'll look in the future!
This cutting-edge technology will show you exactly how your face will look in the future!
To see your Wall or to write on Rona's Wall, follow the link below:
http://www.facebook.com/n/?permalink.php&story_fbid=147625751973330&id=1446349692&mid=42a5150G56358b7cG2b6b775G3a&bcode=un2M72Js&n_m=stamoskal%40windowslive.com   Ευχαριστούμε,     The Facebook Team

**Η Dina Arvanitakis επίσης σχολίασε τη σημείωσή ΑΜΕΡΙΚΗ'' Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ του χρήστη Eleni Benetatos. Η Dina έγραψε:"Eleni mou, only in America can you go from rags to riches, regardless of who you are. It’s our freedom guaranteed by our “right to life, liberty and the pursuit of happiness” that allows for this. We, as US citizens, need to be vigilant informed voters so we never lose these rights!!! As for Tomas, I agree w/ him to a certain extent. There are times that American foreign policy has been a disaster. America is not perfect, HOWEVER, America has done more good than bad. America is always first to offer help and assistance to countries in need. Americans are the most generous contributors to charity. American technology and innovation has changed the world for the better. And, Greeks should never forget, if it wasn’t for America, they would all be speaking German now. A lot of Americans died so Greece can be a free country." Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.facebook.com/n/?notes%2Feleni-benetatos%2F%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B7-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83%2F208618185837464&mid=4294a70G56358b7cG2b61926G12&bcode=un2M72Js&n_m=stamoskal%40windowslive.com   Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook


** Γεια σας, Stamatios, Ο Apostolos Karamitsos σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο Apostolos έγραψε: "Ασ ξεχάσουμε την Πρωτομαγιά όπως την γνωρίζαμε .Ερχονται νέοι καιροί καλοί για τους έχοντες αλλά κακοί για τους άλλους ...."

** Ο/Η Πανδίων Αρκαδικός έστειλε μήνυμα στα μέλη του Ξεμπρόστιασμα στα λαμόγια των κομμάτων.         Πανδίων Αρκαδικός3 Μάιος 9:34 π.μ. Θέμα: Τι, τελικά είναι ;;;
Διέλυσε τον κοινωνικό ιστό, εξάρθρωσε της δυνάμεις της παραγωγής, έριξε σε ύφεση την αγορά, άφησε ασύδοτους τους τραπεζίτες-τοκογλύφους, καταστρέφει καθημερινά όσα κατακτήθηκαν από την απελευθέρωση και μετά ...και τολμάει ακόμη να υψώνει το "ανάστημα" του απέναντι στον Ελληνικό λαό. --   Είναι προδότης ή βλάκας ;;;

** Γεια σας, Stamatios,
Thalia σας προσκάλεσε σε "ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΕΡΑΝΟΣ "ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ" - ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ". - ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΕΡΑΝΟΣ "ΑΠΟ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΠΟΡΤΑ" - ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ
Παρασκευή, 6 Μάιος στις 10:00 π.μ. Τοποθεσία: ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑ  .-

** Ο/Η Χρήστος Δάρρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του S.O.S!!!!!CODEX ALIMENTARIUS.....ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.
Χρήστος Δάρρας3 Μάιος 10:41 π.μ.   Θέμα: μια συμαντικη αληθεια
http://www.facebook.com/l/f7008OCFiz1qcQ_Fw4YEGZ-Sxbw/www.eglimatikotita.gr/2011/04/codex-alimentarius.html  .-

** Ο/Η Χρήστος Δάρρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του S.O.S!!!!!CODEX ALIMENTARIUS.....ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Χρήστος Δάρρας3 Μάιος 10:32 π.μ.
http://www.facebook.com/l/f7008C9w9ts-3-0DUYJutS3oYQA/kostasxan.blogspot.com/2011/05/codex-alimentarious.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FvhzE+%28%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!%29   .-

**Ο/Η Χρήστος Δάρρας έστειλε μήνυμα στα μέλη του S.O.S!!!!!CODEX ALIMENTARIUS.....ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Χρήστος Δάρρας2 Μάιος 7:45 π.μ.
http://www.facebook.com/l/7e6f9BnMaIrVv09gj6LvzA5pSkw/anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_4718.html   .-

**  Ο/Η Milan Papas έστειλε μήνυμα στα μέλη του Μαύρο Ιστολόγιο Κομμουνισμού - Black Blog of Communism.


Milan Papas2 Μάιος 4:35 π.μ.

Θέμα: Περί βιβλίων (ΠΡΟΣΦΟΡΑ)

Επειδή κάποιοι φίλοι ρώτησαν αλλά το ιστολόγιο αυτή την στιγμή είναι κλειστό (προσπαθούμε ακόμα να αποφασίσουμε με ποιά μορφή θα μείνει ανοικτό, αν θα είναι ελεύθερο ή με πρόσκληση), οπότε δεν μπορείτε να δείτε το Link με την προσφορά που έστειλα σε προηγούμενο μήνυμα, σας αντιγράφω εδώ τα βιβλία και όλες τις πληροφορίες για να ξέρετε.
Διατίθενται τρία (3) πακέτα, οκτώ (8) έργων το καθένα (συνολικά 11 βιβλία). Σε κάθε πακέτο περιλαμβάνονται τα παρακάτω:
1. Οι αναμνήσεις μου από την δράσιν μου εις τα τμήματα της Π.Α.Ο.: Η διαδρομή μου από το μέτωπον της Αλβανίας προς την Μέσην Ανατολήν (Στέφανος Καραμπέρης, υποστράτηγος ε.α.).

2. Οι φίλοι και οι εχθροί της Δημοκρατίας: Αποκαλυπτήρια για το ΚΚΕ στην Βουλή του 1958 (Γιώργος Λεονταρίτης).

3. 1941 – 1949: Έτη αγώνων, θυσιών και αίματος (Κώστας Μπαρμπής, 3 τόμοι).

4. Φενεός 1944: Η γη της οδύνης (Άννα Σταματοπούλου).

5. 1939 – 1949 (Λεωνίδας Γαληνός).

6. Παιδομάζωμα: Το μεγάλο έγκλημα κατά της φυλής (Γεώργιος Μανούκας: γεν. επιθεωρητής παιδομαζώματος, 2 τόμοι).

7. Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι… (Τάκης Λαζαρίδης).

8. Τα σταλινικά στρατόπεδα θανάτου: Ο Μέγας Ερυθρός Τρόμος (Κώστας Μπαρμπής).
Περιγραφές για κάθε ένα από τα παραπάνω βιβλία μπορείτε να βρείτε σε αυτό το αρχείο κειμένου: http://www.facebook.com/l/7e6f9v1t5xLCjRoukzZ3t_DRimw/www.landofheroes.org/PELASGOS-ANTICOMMUNISM.doc (προσοχή, περιέχονται και δύο εκτός προσφοράς)
Με την παραπάνω προσφορά των εκδ. Πελασγός και του Μαύρου Ιστολογίου Κομμουνισμού, αγοράζετε κάθε πακέτο βιβλίων ΜΟΝΟ ΜΕ 100 ευρώ, αντί για 200 που κοστίζουν κανονικά! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ποιοτικά ιστορικά βιβλία!
Για να κατοχυρώσετε ένα ή παραπάνω πακέτα της προσφοράς στείλτε μου μήνυμα.
Σας χαιρετώ. Μ.Π.

**Ο/Η Ιωάννης Ανδριόπουλος δημοσίευσε στον Τοίχος σας.
 Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
 Για να δείτε τον Τοίχο σας και να απαντήσετε σε δημοσιεύσεις, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?permalink.php&story_fbid=2045116934655&id=1446349692&mid=427faecG56358b7cG2b5a5b0G1&bcode=un2M72Js&n_m=stamoskal%40windowslive.com
 Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

**Ο Ιωάννης επισήμανε μία φωτογραφία σας στο άλμπουμ "Quizical Photos".
Για να δείτε τη φωτογραφία, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=128128953930407&set=a.128128950597074.30288.100001999096268&type=1&mid=427faebG56358b7cG2b5a5acG5&bcode=un2M72Js&n_m=stamoskal%40windowslive.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook

**Γεια σου , stamos1! Στον πίνακα αυτή τη στιγμή:  voulla (50)  Κύπρος, Λεμεσός
Δεν σε έχουμε δει στο http://ωραία.gr/  για μερικές βδομάδες και αποφασίσαμε να στο θυμίσουμε.
Δυο βδομάδες είναι πολύς καιρός, πολλά πράγματα συνέβησαν εντωμεταξύ. Ας μιλήσουμε πιο συγκεκριμένα.
Ο αριθμός σχολίων των φωτογραφιών σου είναι 0 και οι βαθμολογήσεις είναι 3. Έχε υπόψη ότι νέες φωτογραφίες λαμβάνουν πολύ περισσότερα σχόλια και ψήφους.
Περισσότερα για τους αριθμούς:  219 νέοι χρήστες στο site.
136 νέοι χρήστες από την πόλη σου, μπορείς να τους βρεις εύκολα από την αναζήτηση »
6 νέα ζευγάρια. Μπορείς να δεις την λίστα αυτών των ευτυχισμένων χρηστών στη σελίδα ζευγαριών »            3 νέα τεστ. Μπορείς να τα κάνεις στην σελίδα τεστ »
2 νέες και πρωτότυπες ομάδες. Κάποιες είναι ανοιχτές για όλους, βρες περισσότερα στην σελίδα ομάδων »
Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα στο site μας που θα σε φέρουν πίσω. Αν όχι, τότε... χαρήκαμε για την γνωριμία :) Ο λογαριασμός σου θα διαγραφεί σε μερικές βδομάδες και δεν θα επικοινωνήσουμε μαζί σου ξανά. Αλλά ελπίζουμε πως αυτό ποτέ δεν θα συμβεί!
Φιλικά,  η ομάδα του ωραία.gr Οι καλύτερες ευχές,  από την ομάδα του http://ωραία.gr/

**Γειά σου stamos1  ο xazokoutia σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
 http://xazokoutia.blogspo/...
 Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/xazokoutia/

**Ο/Η Theos σας έστειλε ένα μήνυμα. http://www.facebook.com/theospetrou

 Theos Petrou1 Ιανουάριος 2:00 π.μ.
Θέμα: contact

**  Γεια σας, Stamatios,  Ο Mixalis Terzakis σχολίασε τον σύνδεσμό σας.
Ο Mixalis έγραψε: "ΚΑΛΟ"  http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=206561759378491&id=1446349692  .-

** Η Amfitriti Poseidwnos επίσης σχολίασε τη φωτογραφία του Ιωάννης Ανδριόπουλος.
 Η Amfitriti έγραψε: "ποιο σε ενθουσίασε ακριβώς?"
Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?photo.php&fbid=128128953930407&set=a.128128950597074.30288.100001999096268&type=1&mid=42a5666G56358b7cG2b6babaG10&bcode=un2M72Js&n_m=stamoskal%40windowslive.com
 Ευχαριστούμε,          Η Ομάδα του Facebook

**Ο/Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ10 Μάιος 2:47 μ.μ.
Θέμα: ΕΚΠΟΜΠΗ!!!
ΣΗΜΕΡΑ .Τρίτη 10 Μαίου και ώρα 6-8 μμ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα παρουσιάσει το καινούργιο του C.D. «ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΚΛΑΔΙ» στην εκπομπή "ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ" με τον Αλέξανδρο Σπίτζι

**

Δεν υπάρχουν σχόλια: