Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 30-Μαρτίου - 2011 *

Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 30-Μαρτίου - 2011 :
** Tα δάκρυα για τους νεκρούς εξατμίζονται , τα λουλούδια μαραίνονται , αλλά η προσευχή ανεβαίνει ως το θρόνο του Θεού
.- { Ιερός Αυγουστίνος } .-
~** Έργα νέας Ε.Ο. Καλαμάτας-Τρίπολης στην περιοχή Αρφαρά-Άγιος Φλώρος 27-03-2011 :



~**



~** ΣΤΟ ΑΓΙΑΖΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗς ΜΑΣ ΅:

** Ρεκόρ ακυβερνησίας στο Βέλγιο : Φλαμανδοί και Βαλόνοι δεν μπορούν να συμφωνήσουν για το σχηματισμό κυβέρνησης, πληθαίνουν τα σενάρια για διάσπαση του Βελγίου, υπάρχουν ανησυχίες για τη διόγκωση των οικονομικών προβλημάτων, αλλά η χώρα και οι υπηρεσίες της δουλεύουν κανονικά.-

** Ρωσία: Υπέρ της αλλαγής καθεστώτος στη Λιβύη : «Είναι σαφές ότι πρέπει να υπάρξει μία άλλη δημοκρατική ηγεσία» στη Λιβύη, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. Τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα ελπίζουν στην επίλυση της κρίσης στη Λιβύη με πολιτικά και διπλωματικά μέσα. -

**Ως έχει, η υπογραφή, του ΓΠΣ Καλαμάτας

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,


ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Οριστικό τέλος στην προσπάθεια του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας για συνέχιση της διαδικασίας του διαλόγου για επαναδιατύπωση της Β2 φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Καλαμάτας, τόσο για τυπικούς όσο και ουσιαστικούς λόγους, έβαλε χθες με επιστολή προς το Δήμαρχο Καλαμάτας Παν. Νίκα ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Αν. Αποστολόπουλος.


Όπως σημειώνει σ’ αυτή, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε από την πλευρά του, προτείνοντας, μάλιστα, για το σκοπό αυτό δύο εναλλακτικά σενάρια, το Δημοτικό Συμβούλιο και η Δημοτική Αρχή θέλουν να κινούνται σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.


Από τη στιγμή που η Δημοτική Αρχή επιμένει να μην «ακούει» την Αποκεντρωμένη Διοίκηση τα πράγματα οδηγούνται σε αδιέξοδο με υπαιτιότητα, για τον κ. Αποστολόπουλο, του Δήμου Καλαμάτας.


Επομένως, η υπογραφή του δεν περιέχει τις προσθήκες των αιτημάτων που είχαν προκύψει από το διάλογο με τους κατοίκους της Βέργας, της Μ. Μαντίνειας ,του Ταϋγέτου και του Μπουρνιά.

** Παρά τα δημοσιεύματα
Κανένας κίνδυνος για ΚΕΔΒ, Πανεπιστήμιο
Την κινητοποίηση της τοπικής ηγεσίας προκάλεσε το προχθεσινό μπαράζ δημοσιεύσεων στον αθηναϊκό τύπο με ρεπορτάζ που αφορούσαν στην κατάργηση του Κέντρου Διαβιβάσεων στην Καλαμάτα, το κλείσιμο τμημάτων του ΤΕΙ Καλαμάτας και ενός εκ των δύο της Σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Παράλληλα, στα δημοσιεύματα γινόταν λόγος για τη λειτουργία ενός Νοσοκομείου σε κάθε Νομό, θέτοντας έτσι θέμα για τη συνέχιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας.


Την εκτίμηση ότι δε θα υπάρξει μεταβολή ως προς τη λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων στη Μεσσηνία, διατύπωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Μαλαπάνης. Ερωτηθείς σχετικά, σχολίασε «τι να απαντήσω αν όλοι διαψεύδουν αυτό το ενδεχόμενο» και πρόσθεσε ότι μόνο στην Καλαμάτα και όχι και σε κάποιο άλλο σημείο της Ελλάδας εκπαιδεύονται οι διαβιβαστές. Πρόσθεσε δε ότι παρά την προσπάθεια που κατέβαλε, δε στάθηκε δυνατή η επικοινωνία του με τον υφυπουργό Άμυνας Πάνο Μπεγλίτη.
Τη διαβεβαίωση, όμως, του αναπληρωτή υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Μπεγλίτη πήρε ο βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο κατάργησης του Κέντρου Διαβιβάσεων Καλαμάτας. Όπως σημείωσε σε σχετικές του δηλώσεις, μάλιστα, ο κ. Λαμπρόπουλος, Κέντρο Διαβιβάσεων λειτουργεί στην Πελοπόννησο μόνο στην Καλαμάτα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε από την πλευρά του και ο Δήμαρχος Παν. Νίκας. Δίνοντας συνέχεια στο θέμα της συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Διαβιβάσεων στην Καλαμάτα υποστήριξε, ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο κατάργησής του.
Από κει και πέρα, όμως, δήλωσε ότι το μέλλον κάποιων τμημάτων του ΤΕΙ Καλαμάτας αλλά και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα είναι αυτό που τον προβληματίζει ιδιαίτερα.
Σχολίασε, μάλιστα, ότι για την αποφυγή δυσάρεστων εξελίξεων στο θέμα απαιτείται «ενότητα όλων των δυνάμεων της περιοχής, αφού τα δύο εκπαιδευτικά ιδρύματα αποτελούν βασικούς πνεύμονες για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της πόλης».
Επ’ αυτού του θέματος σε δηλώσεις του στο «Θ» ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θ. Παπαθεοδώρου σημείωσε ότι δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τα δύο τμήματα της Καλαμάτας, αλλά και με το μέλλον του Πανεπιστημίου γενικότερα. Έκανε λόγο, μάλιστα, για «καθοδηγούμενα δημοσιεύματα» με άγνωστο στόχο και σκοπό. Μάλιστα, τις αμέσως επόμενες ημέρες πρόκειται να σταλεί σχετική επιστολή και στην υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, όπου και θα της ζητηθεί να διαψεύσει όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Το θέμα που δημιουργήθηκε με το μέλλον του Κέντρου Διαβιβάσεων επρόκειτο να απασχολήσει και τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας. Σε παρέμβασή του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Θόδωρος Μπρεδήμας επρόκειτο να θέσει υπόψη του Σώματος σχετικό ψήφισμα περί μη κατάργησης του ΚΕΔΒ, παρά το γεγονός ότι οι μέχρι σήμερα πληροφορίες μιλούν για το ακριβώς αντίθετο.

** Μαλαπάνης για Περιμετρικό
Ζητεί προσεκτικότερη εξέταση αποζημιώσεων
«Είναι καθοριστική η σημασία του περιμετρικού για την πόλη της Καλαμάτας, που είναι σχεδιασμένη με βάση αυτόν, με βάση τις εισόδους και εξόδους του και τη ροή από βορρά προς νότο, που πρέπει να αποκατασταθεί από τις κύριες οδικές αρτηρίες και ιδιαίτερα την Αρτέμιδος».
Με τα λόγια αυτά σχολίασε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Χρ. Μαλαπάνης τη σημασία του περιμετρικού της Καλαμάτας. Δήλωσε πως τον «παραξενεύουν πάρα πολλές διαμαρτυρίες ορισμένων, οι οποίοι εμφανίστηκαν σήμερα ενώ δεν είχαν τις ίδιες γνώμες παλιότερα, όταν ο Γ. Κουτσούλης αγωνιζόταν για την ένταξη του έργου, γιατί πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι αυτό το έργο, αν υπάρχει σήμερα, οφείλεται στην επιμονή και τη διορατικότητα του δημάρχου Γ. Κουτσούλη.


Με παραξενεύει δε το αγωνιστικό πάθος που εκδηλώνεται, τη στιγμή που ούτε καν υπάρχει απόφαση για αυτό το θέμα, ούτε καν εισήγηση ή σκέψη για την κατάργησή του. Ενώ συζητάμε για όλα και φωνάζουμε, δε μιλάμε για τον καθορισμό της τιμής μονάδας που προέκυψε».
Πρόσθεσε δε ότι χωρίς να θέλει να γίνει αυτόκλητος συνήγορος του κ. Λαμπρόπουλου, έχει επανειλημμένα αναφέρει ότι σέβεται τις προσπάθειες και τον αγώνα που δώσει ο Μεσσήνιος βουλευτής για τους οδικούς άξονες
Εξέταση των αποζημιώσεων
Πρότεινε να εξεταστεί προσεκτικότερα το θέμα, των αποζημιώσεων, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ανεξάρτητα από το συνολικό ύψος των αποζημιώσεων που υπερβαίνει το σύνολο των αποζημιώσεων για τον οδικό άξονα, σε ορισμένες περιπτώσεις η καταβαλλόμενη αποζημίωση για την απομείωση αξίας κτίσματος, υπερβαίνει και το κόστος κατασκευής του κτίσματος.
Σημείωσε ότι δεν είναι οι τιμές μονάδος, που θα κάνουν εφικτή ή όχι την κατασκευή. «Ο περιμετρικός πρέπει να γίνει και για τον καθορισμό τιμών μονάδος, πρέπει να ασκηθούν από την Πολιτεία τα ένδικα μέσα. Αλλά δεν μπορούν να μη συζητηθούν κάποια πράγματα, καθώς το κράτος που θα καταβάλλει τις αποζημιώσεις, είμαστε εμείς. Πριν από το μνημόνιο τις κατέβαλε παίρνοντας δάνεια, τώρα τις καταβάλλει απλώς κόβοντας το 13ο και το 14ο μισθό ή αυξάνοντας την τιμή της βενζίνας και του ΦΠΑ. Πρέπει να υπάρξει διαφάνεια για να γνωρίζουμε τι γίνεται και πίεση για να γίνει ο αυτοκινητόδρομος.
Θα πρέπει επίσης να ξέρουμε ότι μόλις πρόσφατα το κράτος ‘ωφελήθηκε’ από τα 60 εκατομμύρια που προσπαθεί και μάλλον με επιτυχία θα μεταφέρει για το Παραδείσια – Τσακώνα στο τομεακό του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. Κάτι που σημαίνει ότι εξοικονομούνται χρήματα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, που μπορούν να διατεθούν για τις απαλλοτριώσεις. Θέση μου είναι ότι οι ακρότητες που μπορούν να υπάρχουν σε ορισμένες αποζημιώσεις, δεν μπορούν να ακυρώσουν το έργο. Το έργο πρέπει να γίνει και να ολοκληρωθεί στο χρόνο του. Για τις αποζημιώσεις πρέπει να κινηθεί η νόμιμη δικαστική διαδικασία που με διαφάνεια θα τις καταστήσει λογικές, αν όντως δεν είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Υποβολιμαία η σύνδεση
Ακολούθως, χαρακτήρισε υποβολιμαίο το ότι επιχειρήθηκε η σύνδεση της μη κατασκευής του περιμετρικού της Καλαμάτας με το δρόμο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη. «Θα πρέπει όλοι να ξέρουν», υπογράμμισε, «ότι το Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη δεν έχει καν οριστική μελέτη. Με τι θα αντικατασταθεί. Και το Καλαμάτα – Ριζόμυλος μπορεί να έχει οριστική μελέτη, αλλά δεν έχει οριστική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Το μόνο έργο με οριστική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και μπορεί να ενταχθεί σε επέκταση εργολαβίας, είναι το Ριζόμυλος – Κορώνη και τα τμήματα παράκαμψη Φιλιατρών, Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι ή παράκαμψη Κάμπου που ετοιμάζεται ή ο δρόμος από τη Μεσσήνη με τη διακλάδωση προς Λάμπαινα. Το μόνο κομμάτι που δεν μπορεί να ενταχθεί, είναι αυτό που λέγεται πως θα ενταχθεί κι αυτό με παραξενεύει».

** ΙΚΑ Καλαμάτας
Λειτούργησε με αισθητά μειωμένο προσωπικό
Με το ιατρικό προσωπικό να είναι αισθητά μειωμένο υπολειτούργησε χθες το ΙΚΑ Καλαμάτας, στο πλαίσιο της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας των γιατρών του ΙΚΑ που συνεχίζεται και σήμερα. Πολλά ήταν τα ραντεβού που αναβλήθηκαν, αρκετά ακόμη και για το τέλος Μαΐου.


Όπως σημείωσε στο «Θ» ο αναπληρωτής διευθυντής των υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Δημήτρης Μαστοράκης, χθες από τους γιατρούς που είχαν πρωινή βάρδια 13 συμμετείχαν στην απεργία, ενώ εργάσθηκαν 12 από τους οποίους οι 4 ήταν προσωπικό ασφαλείας (παθολόγος, καρδιολόγος, παιδίατρος και οδοντίατρος). Τα απογεύματα από προσωπικό ασφαλείας υπάρχει μόνο παθολόγος, οπότε έκτακτα περιστατικά άλλων ειδικοτήτων κατευθύνονται στο Νοσοκομείο.

** Άσκηση «Ηνίοχος»
Αρματαγωγό με Hummer στο λιμάνι της Καλαμάτας
Τα πρώτα στρατεύματα κατέβηκαν χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Καλαμάτας από αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη διακλαδική άσκηση με το όνομα «Ηνίοχος» που θα γίνει τις επόμενες ημέρες στη Δυτική Πελοπόννησο.

** Τριφυλία
Αλλεπάλληλα κρούσματα εγκληματικότητας
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν τα κρούσματα εγκληματικότητας που σημειώνονται στην Τριφυλία. Η κατάσταση είναι, πλέον, τραγική και ουδείς μπορεί να εκτιμήσει ή να προβλέψει πού, αυτή, μπορεί να φτάσει και να οδηγηθεί. Ληστείες, κλοπές ακόμη και ζωοκλοπές σημειώνονται σχεδόν καθημερινά, με τη λεία σε κάποιες περιπτώσεις να είναι μεγάλης αξίας και σε άλλες να περιορίζεται ακόμη και σε δυό κότες, ρούχα ή τρόφιμα…

** ΙΚΑ Καλαμάτας
Προκήρυξη για τη θέση του διευθυντή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την κάλυψη της θέσης του διευθυντή των υγειονομικών υπηρεσιών στο ΙΚΑ Καλαμάτας, καθώς ο γιατρός Στάθης Λευθεριώτης έχει υποβάλλει την παραίτησή του εδώ και μήνες. Η σχετική προκήρυξη έχει γίνει από τις αρχές Μαρτίου και η ημερομηνία λήξης για αιτήσεις, από τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις, είναι η 6η Απριλίου.

** "Μαύρη Θύελλα"
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας
Έως τις 4 Απριλίου θα παραμείνουν στην Καλαμάτα οι συντελεστές της ταινίας, που περιλαμβάνει σκηνές σε διάφορους φυσικούς χώρους της πόλης, όπως το λιμάνι και το γήπεδο του Μεσσηνιακού.
Με τον Γιώργο Χρυσοστόμου (γνωστό από το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά L.A.P.D.) ξεκίνησαν το πρωί τα γυρίσματα, ενώ στην Καλαμάτα έφτασαν χθες το βράδυ οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές, Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητράτος και ο Μεσσήνιος ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος.-

** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΗΝΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 :

~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/01-2011.html , : Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 01 Μαρτίου 2011 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/01032011.html , : Στο αγιάζι της καθημερινή μας ενημέρωσης Τρίτη , 01/03/2011… , ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΧΑΡΑ , ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ !!!!!
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/h-01032011.html , : Hμέρα της γυναίκας Τρίτη 01/03/2011 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/02032011.html , Στο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης 02/03/2011 .-
~* http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/2-2011.html , Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011 , Η καθημερινότητά μας , Τετάρτη , 2 Μαρτίου 2011
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/enh-02-03-2011.html , ENHΜΕΡΩΣΕΙΣ - ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ 02-03-2011 .-
~** Στο Μαρτιάτικο αγιάζι της καθημερινής μας ενημέρωσης Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 , : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/3-2011.html ,
~* Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 * : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/4-2011.html , .- http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/2-2011.html , VLASIOS .-
~** Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011 * , : http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/4-2011.html , .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/532011.html , Υγεία για όλους Μάρτιος 5/3/2011 *
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/5-6-2011.html , Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου 2011 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/03/6-7-2011.html , Στ΄ αγιάζι της καθημερινότητας Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα 6 , 7 Μαρτίου 2011 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/7-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/8-3-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη , 8-3-2011 Ημέρα της γυναίκας .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/9-2011.html , Διαβαίνοντας την ΜΑΝΗ Τετάρτη 9- Μαρτίου 2011.-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/9-2011.html , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/10-2011.html , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/h-10-3-2011.html , H Σημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 10-3-2011 * .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/11-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/11-2011.html , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/11-12-2011.html , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 11 και Σαββατο 12 Μαρτίου 2011 *
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/13-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 13 Μαρτίου 2011 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2011/03/14-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 .-
~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/14-2011.html , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/15-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 15 Μαρτίου 2011 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/16-2011.html , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 .-
~** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2011/03/16-2011.html , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 με παράξενες Ειδήσεις και Περίεργες Έρευνες ..-
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/2011.html , Εξέλιξη στης οικογένειας Μπούρα στο Αρφαρά Μεσσηνίας 2011 .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/y-2011-17032011.html , Yγεία για όλους Μάρτιος 2011 Πέμπτη 17/03/2011 .-
~** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2011/03/17-2011.html , Στο αγιάζι της καθημερινή μας ενημέρωσης Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011 .-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2011/03/18-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/22-03-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 22-03-2011 .-
~** http://snsarfara.blogspot.com/2011/03/23-2011.html , Στο Αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011 *
~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2011/03/19-23032011.html , Μιά τριήμερη απόδραση στην Αιτωοακαρνανία- Ευρυτανία 19-23/03/2011 * .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/24-2011.html , Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011 , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011 *
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/25-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 * .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/25-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011 * .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2011/03/27-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 27 Μαρτίου 2011 *
~* * http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2011/03/27-2011.html , Στο αγιάζι της κυριακάτικης ενημέρωσης -διαδρομής 27 Μαρτίου 2011 .-
~** http://snsstamoskal.blogspot.com/2011/03/29-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 .-
~** http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2011/03/30-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 « H Πηγάδα του Μελιγαλά …!!» .-
~** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2011/03/30-2011.html , Στο αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 30-Μαρτίου – 2011 .-

** ~** ARFARA KALAMATAS έργα νέας Ε.Ο 30-3-2011 :
** http://www.youtube.com/watch?v=zfA5dk4S2VE ,



**~** Αρφαρά Μεσσηνίας Έργα κοινοπραξία "Μορέας " της νέας Ε.Ο 30-03-2011 :
** http://www.youtube.com/watch?v=9Eq6KBHqvW8 ,



**Ένοπλη λιστεία στο Μαυρομάτι Ιθώμης Μεσσήνης το πρωϊ 11 η ώρα , σε κατάστημα Αργυροχρυσοχοϊοας με τραυματισμό του νεαρού καταστηματάρχη με πυροβόλο όπλο από τρείς μάλον αλοδαπούς αδίστακτους κακοποιούς 1 ώρα μεσημέρι δίπλα από τον πολυσίχναστο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης .-

**~** ΑΡΦΑΡΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 30-03-2011:
** http://www.youtube.com/watch?v=U-jZg3RQK1g ,



**~** Μιά άποψη των Αρφαρών Μεσσηνίας από περιοχή νέας Ε.Ο. Καλαμάτας -Τρίπολης 30/03/2011:
** http://www.youtube.com/watch?v=lDoS9KkCHy8 ,



**

Δεν υπάρχουν σχόλια: